- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm mind a kettőtöknek az infókat és a képeket!
Még nem döntöttem el,hogy milyen lesz,de erősen gondolkodom rajta..
-
Normális Eyefinity monitor tartót hol kellene megnéznem ? Nem szeretnék 100e Ft ot elkölteni egy ilyen mókára,ha nem muszáj.
Kinek milyen van? Használ valaki egyáltalán ?
Érdekelnek a DIY dolgok is,vagy olyan aki készítene nekem egyet.
Választ előre is köszönöm!!
-
válasz
proci985 #468 üzenetére
Ja,néztem a logout cikkeidet,jól sikerültek,grat. A monitorjaink is majdnem megegyeznek nekem IPS231 van. A képek alapján ugyan úgy van nekem is az asztalom,illetve a monitor mögött a fal,és a két ablak is. Mint két tojás csak a falon lévő kép más.. (eskü,nem copyzok!!)
-
válasz
proci985 #468 üzenetére
Igen,ez volt. Mondjuk a játékban 60 alá nem lehet menni,de ahogy nézem ez hibás képlet,mert ahhoz,hogy korrigálni tudjam jobban ezt a jelenséget,ahhoz 90 főlé kellene mennem jócskán. Értem én,hogy oldalra nem lát tisztán az ember,de pl,ha ülsz egy repülőben,ahol kb ez a szitu (3 ablak) és elfordítod a fejed jobbra vagy balra,akkor rendesen látod ugye azt a területet is. Itt a játékban engedhetnének ebből a "valóságos" megjelenítésből,annélkül,hogy megmozdítanád az egeret (fejmozgás),ugyan úgy tisztán láthatóvá tehetnék. Pl legtöbbször elég csak a szemeddel abba az irányban nézni,a fejed elmozdítása nélkül. Elnézést,hogy ennyit írtam,lehet kipróbálom majd a portré módot is.
-
proci985 :
Tegnap óta tesztelem a BF3-at 5760x1080-ba és elég jó,már hozzászoktam,bár ami zavar az az elnyújtás,amit a
szélső kijelzőkön jelenít meg. Nézegettem youtube videókat is ott is ugyan ezt tapasztaltam,kivéve a porté módban.
Nincs felkészítve a játék erre vagy ez természetes így ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest