- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Én is házilag csináltam ilyet, igaz ez teljes cockpit, de a monitor felfogatása látszik a 2. képen, hogy mennyire minimal, ennél olcsóbban és egyszerűbben (és igénytelenebbül
) nem lehet, cserébe nem lehet állítani csak létezik és kész. Nekem ennyi volt a célom..
Nagyon nekimenni se érdemes, mert a 2 csavar jó eséllyel kitépi a menetet a monitorból, szóval csak óvatosan
kép1
kép2
kép3 -
szacsee
nagyúr
Ha tudsz barkácsolni, akkor sok a lehetőség.
PVC csőből, vízvezeték csőből is csináltak páran, de sokan zártszelvényből, aluprofilból csinálnak.
Utóbbi drágább picit, de idomokat tudsz hozzá venni és így módosítható is a dőlésszöge.
Nálam asztalon egy fióksín van rögzítve, amin van egy keret szerű tákolmány és a két szélén 2 egyes fali tartó (2 helyen forgatható). Fióksín csak azért van, hogy a cockpitet az asztal elé tolva a kormány fölé tudjam húzni majdnem a monitorokat. -
proci985
MODERÁTOR
de ahogy nézem lehet 90es kell. engem a perifériális torzulás miatt a dolog annyira nem zavar, csak ha az ember a szélső kijelzőkre fókuszál szemmel, akkor bukik az egész dolog
.
-
proci985
MODERÁTOR
barell roll torzulásnak hívják a jelenséget. attól függően hol ülsz nem vagy nagyon zavaró
. ha tudsz field of viewet állítani a játékban, akkor azzal általában orvosolható. vagy a kijelzők dőlésszögének változtatásával.
portrénál is kéne lennie, csak mivel kevésbé széles, ezért kevésbé feltűnő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI Gaming X Trio 3060
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest