Új hozzászólás Aktív témák
-
partxxx
tag
amit ajánlok, hogy olyan monitort vegyél amit láncba lehet fűzni DP-n keresztül, mert így könnyen tovább bővíthető, nem drága, célszerű
monitorok
(1 DisplayPort (version 1.2a) 1 DisplayPort out (MST))GPU és CPU limitre nem tudom mennyire erőforrás igényes, de
GPU
+
CPUszerintem már elég, várd meg mások véleményét is
-
sellerbuyer
őstag
Az IP kamerákat is tök feleslegessé teszi a DVR, mivel weben fullosan adminisztrálható és általa vezérelhetőek a kamerák. Na szóval egy szónak is száz a vége, nálad azért kell az öszvér, teljesen felesleges és bazidrága, macerás és instabil megoldás, mert már van egy kiépített rendszer és ehhez kell igazodni, nem lehet nulláról építeni egy normálisat, költségkímélőt, biztonságosat és stabilat. Olyan szinten törhető lesz a rendszered, (főként ha kívülről is akarod adminisztrálni), hogy el sem tudom mondani, de hát mindig él ugye a remény, hogy a rosszfiúk ezt nem tudják. Meg hát nem is kell törni, meghal az majd magától is szépen, ahogy kell.
-
sellerbuyer
őstag
Nem igazán értelek. Amiről én írok, az teljes értékű cucc. Szó sincs NVR-ekről, hanem DVR-ekről írtam. Monitort beledugod és ennyi a megjelenítés, mindent be lehet állítani a cuccon magán (hány kamera képe legyen egy monitoron, estébé-estébé).
Ma már semmi keresnivalója PC-nek biztonsági rendszerben, ha Windows-os, akkor pláne. Nincs olyan célfeladat, ami PC közreműködését igényelné, csak biztonsági rés, semmi egyéb. Nekem ez a véleményem.
Én a biztonsági őrség helyiségében üzemeltetem a cuccot, az összes kábelt oda vezettem be, ott helyeztem el a tápokat is, és kb. ennyi. A rádiós rendszernél ugyan ez a helyzet, csak kábel nélkül ugye és a tápot meg kell oldani helyben, a kameráknál.
-
sellerbuyer
őstag
Ha biztonsági rendszerhez kell, akkor egyáltalán nem éri meg PC-t építeni. Egyrészt nagyon sok pénz, másrészt nagyon sok macera.
Sokkal tisztább, stabilabb és olcsóbb megoldás kifejezetten biztonsági kamerákhoz készült digitális rögzítőt venni, ami annyi kamerát kezel, amennyire szükség van. Könnyen felprogramozható, bekonfigolható és eleve ráköthető annyi monitor, amennyire szükség van (olyan típust kell venni).
Ráadásul ezek még tudnak jó pár plusz extra funkciót, amit a PC-s megoldás nem feltétlen, vagy csak nagyon nagy macera árán, pl. riasztó rendszert kezel, szabotázsvédelem, stb. Emellett ugyan úgy távmenedzselhető neten, stb. Sokkal jobb megoldás. Teljesen értelmetlen ma már PC-t használni ilyen feladatokra, ezt az ősi PC-s megoldást az idő és a technológia már rég túlhaladta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest