- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Overmind
aktív tag
Rájöttem, miért nem érted. Nincs belső része. Ott megy a víz. Csak egy oldalról hűt, mert egyoldalas memóhoz van tervezve, nem kétoldalashoz (gondolom egyoldalas memód van, mert asszem már csak olyat gyártanak). Nem bele kell tenni a memót, hanem mellé kell fogatni. Tehát úgy kellene összefogatni (sorban mondom), hogy: memóblokk + ram + lemez. Lemez nem fontos rá, de lehet tenni, mert úgy az U-alakú tartóbizb@szkák nem a memóriát nyomják, hanem egy lemezt, amit odateszel. Ez lehet bármi, ami nem okoz zárlatot, nem olvad rá, nem törik el. Pl plexi, bakelit, vékony fém leszigetelve (akár sima szigszalaggal). Ez védené a memóriát a nyomástól. De amúgy bika erős a nyák, annyira nem kell félteni, én pl. anno csak sebtapaszt ragasztotam a 2 rugó alá, ami összefogta.
Célnak megfelelt: nem csúszott el a rugó, nem nyomta közvetlenül a memót és zárlatot sem tudott okozni.
Ez így összevissza vagy másfél centi volt nekem. Az alaplappal akkor van gond, ha nincs ennyi távolság a két memóhely között. Bár az igaz, hogy mivel 3 vagy 4 slot van rajta, a két szélsőben simán elfér! Gondolom nincs nagyon összezsúfolva a tiédben sem? Nem szokták zsúfolni a memóriákat, hogy ne fűtsék egymást, könnyű legyen szerelni, lehessen hűteni, ... Szal ezzel nem igen lesz gond, hacsak nem mikro alaplapod van. De akkor tuti nem tuningolnál. -
Overmind
aktív tag
Megvan még.
Arra való amire teszed.Egyébként DDR1-re csináltattam még anno.
A vége elvileg 12 külső, gyakorlatilag 11. Ennek azért kell nagyobb csonk, mint a többi blokknak, mert a vége ellipszisbe össze van nyomva, és szűkül a keresztmetszet, ami csökkentené a teljesítményt. Tehát 8-as belsőnek megfelelő az áteresztőképessége. Nekem 8-as belsejű az egész rendszert, és rá lehet erőszakolni a csövet, ha elég izmosak az ujjaid.
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged