- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Hello!
Most csak a RAM-októl szabadulok meg, mert már sem húzás, sem játék nem játszik egy ideje és valószínű egy darabig nem is fog. Most ezzel a konditermes dologgal vagyok lefoglalva (meg persze a munkával) így ezek az egyébként életem legjobb RAM-jai úgymond feleslegesség váltak. A Zalmival kapcsolatban azonnal szólok, ha megvan. Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Most olvastam a mailt-t, de sajnos nekem a RAM-jaid túl jók lennének, nekem most maximum 400-asokra van szükségem, a procim meg pont annyit tud (még prime95-tel nem is néztem) mint a tiéd alapon 2500MHz, csak ha több feszt adok neki akkor tudja ezt az értéket (a Zalman 7700Cu mellett ez nem gond, de egyébként is csak próba erejéig volt húzva) Köszönöm az érdeklődésed, üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Mindenkitől elnézést, de egyik fórumtársunktól telefonon, most kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot a RAM-ra (készpénzben) ezért ezennel az övé. Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, üdvözlettel:
Márk -
Markgx10
őstag
Mai 2. UP!
-
Fade_Away
őstag
bokmárk
-
Oliverda
titán
UP
-
Markgx10
őstag
-
Markgx10
őstag
Mert mostanában munkán kívül egyáltalán nem ülök gép előtt, így fölöslegessé vált számomra. A cseréről annyit, hogy ha nem jön egy héten belül normális készpénzes ajánlat, akkor a 2*512MB Hynix RAM-ot beszámítom, a lap azért nem kell mert bár nagyon jó lap (nekem is ilyen volt) de nem megy rá a Zalman 7700Cu (ezért is cseréltem le az enyémet). Üdv:
Márk -
DeadMeat
nagyúr
Miert adod oket el?
Esetleg erdekelne 1 db belole ha lehet.Vagy pedig a lapom +2*512 D43@550 csere a 2-re? -
XaraX
addikt
Megkaptad,amit postán küldtem?
-
BlueAthlon
senior tag
meg kéne duplázni a jelenlegi mennyiségemet belőle
sajnos odáig jutottunk hogy még egy'' nem 60 program fut a háttérben'' oprendszeres gép esetén is kevés lett az 1 giga ........
meg venni kéne egy alaplapot ami lekezel 4db ot belőle
addig is UP! -
Markgx10
őstag
Sziasztok!
Tehát eladnám 2db 512MB-os 566MHz-es A-data RAM-omat. Amit nálam fixen tudnak:
400MHz-en alapfeszen 2-2-2-5 1T
520MHz-en 2,5-3-3-6 1T
Tovább nem hajtottam, memória olvasás/írás/késleltetés: 7xxx, 29xx, 38ns.
Az ára legyen 38.000 Ft, rendes kisker garanciával (még több mint másfél év), számlával, mindennel.
Most megyek legközelebb, holnap nézek a topicra, hétfőtől pedig szinte folyamatosan.
Üdv:
Márk
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest