- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.nodi.
tag
Hello. Microlab soli 7 c milyen csaatlakozoval rendelkezik? Pc hez alaplapra lehet kötni?
-
.nodi.
tag
Üdv! Mivel microlab solo 7 c t nem találok :-( mi lenne hasonló termék? javaslat?
-
.nodi.
tag
Hol lehet beszerezni egyébként a solo 7 esetleg 6c t? nem igazán árulják. :-(
-
.nodi.
tag
Látom sikerült egy kis "vitát" hoznom a topikba
viszont akkor úgy tűnik nem lehet annyira gáz a 7c. ezt örömmel hallom.
-
.nodi.
tag
Üdv! gyors kérdésem lenne. Microlab solo 6c vs 7c. Tudom a 6c a javasolt és a két utas hangfalak viszont tudtok egy linket adni ahol le irják mi is a különbség és mivel jobb a 6c? (két utas hangfalak) mi lenne a probléma a 7c vel? hallható a különbség?
-
.nodi.
tag
elég halott ez a topic. valaki egy életképes topicot tud javasolni?
-
.nodi.
tag
Kis panellakásba kelllene hangfal. Pc hez lenne kötve. Panelről lévén szó hangerő nem igazan mérvadó ugyse lenne kihasznalva. 40k keret lenne rá. Mit javasoltok?
-
.nodi.
tag
-
.nodi.
tag
Üdv!
Van egy hama ac 300 2.1 hangfalam. szegényke már elég régi és a csatlakozója sajnos szét ment. jópár éve használtam már megvoltam vele elégedve viszont vennem kellene egy másikat mert hát ez így már nem igazán működik jólegy kis panel lakásba lenne szóval nem nagyon lehet itt döngetni a zenét. PC re lenne kapcsolva játék néha kevés zene esetleg film. Mivel panel nyilván nem költenék túl sokat a hangerő igysem lenne ki használva. még ennek a hama-nak sincs pedig elég erős szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest