Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok! Jöttem megkérdezni hogy Edifier MR3 vagy MR4 de visszaolvasgattam... Kár hogy az MR3 már sehol sem kapható max gusztustalan túlárazott módon... Konkrétan az EU hivatalos oldalán sincs már... Hiába kérdezgettem üzleteket fingjuk sincs mikor lesz ha lesz.. Elég szánalmas. Szóval ha beruházok egy MR4-re akkor mit is veszítek pontosan? Nagyon nem egyértelmű már ez sem...
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? PC mellé.
-
Sir81
aktív tag
Sziasztok! Helyhiány miatt erre gondoltam:
Edifier G2000 2.0
Vélemény? Többnyire fejhallgatót használok néha teszem ki hangfalra a zenét, játékot. Van mélynyomóm is hozzá.
Köszi! -
Sir81
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám...
Vettem egy ilyet:Genius SP-HF500A
Sajnos mikor kicsomagoltam észrevettem hogy felül a két fekete búb be van nyomódva.
Ezen lehet valahogy segíteni, mitől nyomódhat be és jár -e ez valami minőségromlással hangzás tekintetében? -
Sir81
aktív tag
Ez ratyi?
http://www.bestbyte.hu/termekek/88879/Edifier_R18USB_Multimedias_hangsugarzo.html
-
Sir81
aktív tag
Hali!
Anyumnak szeretnék karácsonyra egy 2.0-ás hangfalat nem kell semmi extra, nem DJ a Muti, de azért ratyis se legyen és legfőképp ne zúgjon kikapcsolt állapotban.
Felső határ 4500 Ft. -
Sir81
aktív tag
válasz
black0ster #14160 üzenetére
Hali!
Holnap ha lesz időm rá, rádugom és megírom! -
Sir81
aktív tag
válasz
Travelmaster #14159 üzenetére
Nem hinném hogy neki 5.1 kell, a több nem mindig jobb...
-
Sir81
aktív tag
Holnap lecsekkolom. Mondjuk mikor levettem a beállított basszus módot normálra a hangkártyámon, akkor már nem jelentkezett a probléma, ja és az ablakot is becsuktam.
Egyébként iszonyatosan szép hangja van, hihetetlen gyönyörűen kijön aminek kell, legyen az játék, zene, vagy film.
-
Sir81
aktív tag
A jobb hangfalam néha nagyobb hangerőn, mély hangoknál berezonál kicsit. Ez a bejáratódással elmúlik?
-
Sir81
aktív tag
Kedves gyerekek!
Megérkezett hozzám az Edifier HCS2330-as.
Elkezdődött a bejáratás a ház lakóinak nagy örömére.
Már most szépen szól, a mély hangok nem dübörögnek groteszk módon, inkább olyan édesen "dörmögnek".Úgy érzem jó választás volt, ráadásul postaköltséggel került 24 000 Forintba, ami szerintem nem rossz.
A cég ugyan kis késéssel hozta, és közben felment az ára, de maradtak a réginél és a futáruk külön kérte, hogy bontsuk fel, hogy minden rendben van-e, azt követően írtam csak alá az átvételt.Reményeim szerint majd írok róla "valamit".
-
-
Sir81
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy miképp tudom a legjobb hangzást kihozni ha Edifier HCS2330 vagy sima C2-ből ha van egy Asus Xonar DG hangkártyám és a gépem (Ati HD4850) HDMI kábellel van rákötve a HD tévémre?
-
Sir81
aktív tag
A nagy háború közepette köszi a válaszokat...
Bepróbálkozom egy C2-vel! -
Sir81
aktív tag
Edifier termékek mennyire alkalmasak az általam leírtak teljesítésre?
Edifier C2?
Edifier E1100?
-
Sir81
aktív tag
Szia!
Nem kell mindjárt leharapni az ember fejét...
Hülye vagyok a témához sorry...
A lényeg hogy filmezéshez és konzoljátékokhoz használnám, de nem árt ha zenéhez is okés.
Alapból a tévére dugnám rá a cuccot!
A keret max 15000 Ft környéke.
Nem ragaszkodok a Philipshez, csak nem olvastam róla olyan rosszakat. -
Sir81
aktív tag
Srácok ti milyen hangfalat ajánlanátok a Philips tévémhez?
Házimozi rendszerre nem tudok most áldozni, illetve a sima 5.1-es hangfalszettek sem nagyon férnének be (körülményes elhelyezés) a kicsi szobámba, így 2.1-es mélynyomósra gondoltam, abból is a Philips 5300-asra.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest