Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
Egy naiv kérdés: ha hasonló árban vannak, akkor Edifier 1280T vagy Microlab B-77 2.0 BT?
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nightmare13
őstag
A Digital Stereophony Youtube csatorna (tudom, csak egy ócska youtube videó, de ugyanabban a környezetben volt a két szett) alapján nekem a B77 jobban átjött. Az Edifier talán kicsit túltolta a basszust, metál is kellemesebben hangzott a B77-n keresztül.
Nagyon szépen köszönöm a véleményed és segítséged! A távirányító kellemes lett volna, de a hangzás fontosabbWoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nightmare13
őstag
Srácok, a Microlab B77 (és B77BT) teljesen kifutott az országban? Barátomnak szerettem volna ajánlani, mivel nekem is az van, és szerintem marha jó darab. Nekem a BT változat van PC-re van kötve, a nagy rivális Edifier R1280T meg TV és vele együtt a PS hangjáért felel, de a Microlab az én fülemnek kellemesebb zenére, játékra filmre viszont az Edifier a nyerő.
Ha esetleg már nem lesz a Microlabból, akkor marad az Edifier ajánlásra.WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nightmare13
őstag
válasz psykie #50903 üzenetére
Köszi! Easy shop korábban benne volt az Árukereső adatbázisában, vagy az utolsó frissítés óta érhető el újra náluk, vagy már nincsenek fent ott
Én az Edifiert most húztam be, igaz 17990-ért, mert bontott csomag volt. Hangszórónak semmi baja, külsőleg sincs semmi, szóval köszönöm annak, aki elállt a vásárlástól és spórolt nekem egy kis pénzt
-
nightmare13
őstag
válasz KaitouP #51177 üzenetére
Esetleg ha külföldi rendelés is játszik, még a Microlab B77BT-re is rá lehet nézni. Én még decemberben vettem, akkor itthon is kapható volt még. A sima B77-hez képest annyi a különbség, hogy csak 1 RCA input van, viszont a hangszórók nem a "csupasz drótvégek a csiptető csatlakozóba" módszerrel vannak összekötve.
Zenére én ezt jobban szeretem, mint az Edifier1280T-t (azt inkább filmre és játékra használom, ott jó az a kis távkapcs pluszban).WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nightmare13
őstag
válasz ToniSoprano #51281 üzenetére
Esetleg még ott a Microlab B77.
-
nightmare13
őstag
válasz tothjozsi96 #51349 üzenetére
Általában Emag leárazáson szokott annyi lenni. Miért ezt választanád? Esetleg alternatívának ott a Microlab B77.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok