- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
lezso6 #36438 üzenetére
és arra még nem gondoltál, hogy ha esetleg nem tudsz válaszolni egy kérdésre, attól még nem biztos hogy az a primitív?..
amúgy ez csak költői kérdés volt, ne is törd rajta a fejed majd keresek egy másik topikot ahol lehet azért a spongyabob szintnél egy kicsit feljebb is menni.. -
-
gtasystem
őstag
ha én min. 36hz 8 inch-hez vagyok szokva, elég nekem egy min. 45hz 6inch-es stúdiómonitor?..
ez tetszik is és tudja is amit kell és pont el is férne, viszont visszaküldési tortúrát nem szeretnék és ezekhez külön studio sub nincs (ha esetleg mégse lenne elég mély)..
-
gtasystem
őstag
válasz
lezso6 #36391 üzenetére
nem az áram miatt fontos a kikapcsolás, hanem hogy ne legyen semmi hang éjjel..
és lehetőleg ne is világítson egész éjszaka ha nem muszáj..
ezért olyan zseniális találmány a stand-by, de stúdió monitorokon nem nagyon van (ahogy nézem) úgyhogy beírhatnád melyik az amelyiken van.. -
gtasystem
őstag
erre valaki?..
esetleg valakinek tapasztalata távirányítás ügyben?..
távirányított konnektor az megoldás lehet, vagy nem tenne jót a hangfalnak?.. -
gtasystem
őstag
válasz
dime27 #36384 üzenetére
valamit félreérthettél én nem a hangfalakat fikáztam, hanem az üzletet és szerintem joggal..
egy ilyen hangfalra ilyen paramétereket odaírni ráadásul kétszer, ez nekem egyértelműen átverésnek tűnik, és nem tudom honnan googliznának össze ilyet, mert a gyári paraméter se ez..
de ha tegyük fel véletlen, akkor pedig ennyire azért értsenek már hozzá ha már ezzel foglalkoznak, ráadásul nem két forintba kerül..
na mindegy engem szerencsére nem érint.. -
gtasystem
őstag
sziasztok
valamelyik presonus ceres videóban volt, hogy automatikusan kikapcsol úgy mint a szubládája, ez csak a presonusnál van, vagy a többi is tud ilyet?..
mert akkor ehhez elvileg nem kell távirányító, telefonról elég lenne a pc-t vezérelni, viszont a paraméterei alapján szubláda nélkül nem az igazi..a jbl lsr305 nem kapcsol le automatikusan?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest