- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sosperecek18
őstag
Na az már inkább megfelel 40nm-re...a mélye nem lesz kevés még ekkora szobában is eléggé fogja nyomni, a hangfalak kellően hangosak bár inkább csak magasat sugároznak...de elektronikus zenéhez filmhez tökéletes, ha nem adta vna meg 8 hónap után a sub-ja magát, ma is az lenne.
-
dudika10
veterán
Nem tudom pontosan, talán olyan 250Hz körül vannak vágva szerintem a mélynyomónak a hangok. Ezek rendesen megszólalnak, elég erősen. 250Hz és mondjuk 2-4KHz közötti hangok a z-4 szatelittjein tompábbak mint a z-3-nál. 4KHz fölött megint tökéletes mindkettő.
Egyszerűen kipróbálhatod, hogy mennyire érzed hiányosnak a zenét ha hiányzik egy picit a középtartomány. Az EQ-ban (nem tudom mivel hallgatsz zenét, de szerintem minden lejátszóban van eq) leveszed egy kicsit a 250Hz és 4KHz közötti hangokat.
-
dudika10
veterán
Szatelitek különböznek és a távirányító, na és persze a design.
A z-3e szatelittjei jobbak középtartományban, magas egyenlő kb, a mélyláda meg egy az egyben ugyan az. A távirányító az ami jobb a z-4 esetében, ugyanis van rajta bemenet, és a basszus is állítható róla ( a z-3e-n a láda hátulján van a bass poti).A z-3e nem tudom mióta drágább. Én 1-2 hónapja 16E HUF-ért vettem a z-3-at és akkor még 19-20 volt a z-4.
Ha jobban tetszik a z-4 és olyan zenét hallgatsz amiben nem fontos a középtartomány akkor vedd azt. Ha csak a hangzás számít akkor z-3e. De a legbiztosabb ha meghallgatod mindkettőt.
-
redbull86
aktív tag
Hali
Nekem z3-e volt a titán kúpos szatelitek nagyon tisztán és csilingelően szoltak.
Nagyon magas hangokat is tisztén adta ki minőségi darab nagyon fém álványon vannak a szatelitek nehezek is. Ha valaki emlékszik még a régi jó súlyos hangfalakra,. anh ez ugyan ugy bele fér abba a kategóriába. nekem a világos barnában volt. A hangerő szabályző is lineáris, egyenletesen emelkedik nem hangisodik a végén.
Eggyetlen egy ami negatívum van benne de az a z4 re is igaz hogy a hang ereje vége fele,. a mély el fogy és csak a közép és magas hangosodik már.
És sokkal tisztábban szol mint az x-230 as.
Volt mind a 2 ből nekem.
-
Scholes9
nagyúr
Hi, Nem tudom kinek van itt Cinemaja, de én most váltottam Z3-ról Z2300-ra és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 3/4 basszuson 1/2 hangerőn bontja a házat rendesen. Annyi, h a Cinemanak elvileg a hangszórói jobbak(legalábbis ezt olvastam), a Z2300-nak meg a mélynyomója. De majd akinek Cinemaja van remélhetőleg ír róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest