- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulkas
tag
Nemsokára meglesz a z2300-as logim, de már vettem egy pár rendes polchangfalat hozzá...
[link]
Egyszerűen hihetetlen, de összekötöttem a poén kedvéért az x230-ommal (csak az egyik satelitet szedtem le amelyik nem bekapcsolós)ÉS MŰKÖDIK, méghozzá nem is akárhogy
Ha nem hallanám nem hinném el hogy a logi 8 wattja milyen jól meghajtja
Nah majd ha még megjön a z2300...
De már ez is elképesztő a logitól -
Mian
aktív tag
azért a logitech x-210 sem rossz, legalábbis szerintem, egyik havernak olyan van és elég szépen szól, rádaásul az említett 8-9e huf környékén mozog, na de szerintem ez alá télleg ne adj, am hallottam az x-230ról is szépeket....de ha nincs rá keret az x-210 sem rossz..... amugy meg ismerősöm mondott egy nagy okosságot amikor én vettem 2.1et, "minden nézőpont kérdése" vagyis valakinek ez a jobb meg az, meg ennyi elég meg annyi, attól függ neked mik az igényeid én akármit is mondok vagy bárki más akármit mond, szóval ha te megelégszel az x-240el vagy akármelyik mással akkor az a lényeg....te fogod hallgatni....összeségében meg bármelyik hangfalat is veszed a logitechtől, minőségben szerintem nem lesz gond, legalábbis mint márka én tudom ajánlani... teljesítményre meg hogy mire van szükséged azt te tudod....
Üdv.
-
tzsolesz
nagyúr
Ne add X230 alá a cuccot. Nekem olyan van, és nincs rá panaszom. Egy kisebb házibulit is meglehet vele csinálni, egy kis szobában. Haverokkal nálunk szoktunk összejönni, ha zenés ivászatot akarunk csapni, mert nem fogy el a kraft amikor már tompul a hallásunk.
Na és azért az árához képest meglehetősen jól szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest