-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Rover623 #23296 üzenetére
Nem szó nélkül tervezem megrendelni és visszaküldeni, hanem előre egyeztetek a forgalmazóval, és ha valamelyiknek ez kényelmetlen, nem szivatom őket, másikat keresek.
Én sem tartom teljesen etikusnak, és én se szívesen csinálom, mert én se örülök, amikor olyan terméket kapok, amin látszik, hogy ki volt már bontva, és nem én használom először (ez többször is előfordult már), de szerintem amíg az ember kibontásnál / kipróbálásnál ügyel arra, hogy eredeti állapotában vissza is tudja küldeni, és előre egyeztet erről a forgalmazóval, addig olyan termékeknél amiket vásárlás előtt tényleg szükséges kipróbálni, nincs ezzel probléma.
Más megvenni mondjuk egy merevlemezt, aminek minden fontos paraméterét előre meg tudod nézni, és egy hangfalat, aminek a személyes igényeidhez kell igazodnia, és csak élőben tudod eldönteni, hogy tényleg neked való-e. Visszaküldeni egy 1 terás vinyót azért, mert mégis inkább 2 terás kell, valóban parasztság, de van különbség visszaküldés és visszaküldés között.
-
dudika10
veterán
Egyszer akartam vásárolni, már nem is emlékszem mit. Megkérdeztem a boltot, hogy ha bemegyek ki tudom-e próbálni. Az volt a válasz, hogy rendeljem meg, és ha nem tetszik 8 napon belül visszaküldhetem, ezt a dolgot pont erre találták ki. Szóval van olyan bolt, ahol megértik a vásárló helyzetét is.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
krichd1
addikt
Nagyobb boltoknak nem okoz lelki problémát az áru visszavétele és használtként kevés engedménnyel, de ugyanolyan garanciával való eladása. Például Thomannál a B-stock cuccok.
Ez egyáltalán nem szakadék, így a vásárlók is nagyobb bizalommal vásárolnak lakhelyüktől távoli boltokból.
A forgalmazókat nagyon sajnálom, amiért nincs felhőtlen jó dolguk.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok