Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Üdv a csapatban
Az enyém az egy kicsit drágább lesz mert én boltban veszem ráadásul vidéken de 150.000 Ft
az még mindig elfogatható ár szerintem, ahhoz képest hogy egyes webshop-okban 200.000 Ft-ot is elkérnek, ez amolyan arany középút. Legalábbis nekem aki ódzkodik még mindig a nettes vásárlástól. Tudom kicsi a rizikó, de ilyen drága hardvereket még nem merek netten venni. Ha beszarik vagy valami gánya van akkor csak elég eldöcögni oda ahol vettem és lehet reklamálni
amúgy jó kis monitor szerintem mellbevágó élmény lesz elé leülni a mostani 19"-os után, azt se tudom majd hogy hova nézzek
Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- Foxpost károsultak - 2026
- Milyen autót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Asztrofotózás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy jó kis monitor szerintem mellbevágó élmény lesz elé leülni a mostani 19"-os után, azt se tudom majd hogy hova nézzek