- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az a gassag hogy nem latom sehol a flat jelzot, egy 21-es monitornal mar szamomra zavaro a lathato gorbulet, de lehet hogy csak vak vagyok.
A masodik engem a rovid nyaku kifejezes inkabb elrettent, latva a fillips rovid nyaku kepcsoveinek beallithatalan fokuszsagat!
Ezek elleenre remelem ha megveszed elegedett leszel vele.
udv
neduddki -
karib
addikt
-
karib
addikt
Mire akarod használni? Újonnan vagy használtan? Mi az a jó ár?
Ma már nagyon kevés indok szól CRT mellett, ha sokat dolgozol a géppel, inkább fizess többet egy TFT-ért... Használtan pedig elég olcsón lehet már nagy monitorokat kapni, de én már úgy sem vennék. Ha jól látom, akkor ez ráadásul még nem is síkképcsöves - bár a 117 kHz tisztességes érték.
Adott felbontásban a képfrissítést így lehet kiszámolni: kHz érték osztva a sorok számával, azaz pl. 1280x1024 esetében 117.000 / 1024 = 114 Hz, amihez 100 Hz a legközelebb eső szabványos.
Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest