Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Megoldodott a probléma, felhivtam a boltot es azt mondtak használ B kategoriás van, aminek sérül a képernyője, és így már nem kell, azért kössz a hozzászólásokat.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az a gassag hogy nem latom sehol a flat jelzot, egy 21-es monitornal mar szamomra zavaro a lathato gorbulet, de lehet hogy csak vak vagyok.
A masodik engem a rovid nyaku kifejezes inkabb elrettent, latva a fillips rovid nyaku kepcsoveinek beallithatalan fokuszsagat!
Ezek elleenre remelem ha megveszed elegedett leszel vele.
udv
neduddki -
karib
addikt
-
Reinhardt
őstag
ArchiCAD-es munkahoz kellene.
-
karib
addikt
Mire akarod használni? Újonnan vagy használtan? Mi az a jó ár?
Ma már nagyon kevés indok szól CRT mellett, ha sokat dolgozol a géppel, inkább fizess többet egy TFT-ért... Használtan pedig elég olcsón lehet már nagy monitorokat kapni, de én már úgy sem vennék. Ha jól látom, akkor ez ráadásul még nem is síkképcsöves - bár a 117 kHz tisztességes érték.
Adott felbontásban a képfrissítést így lehet kiszámolni: kHz érték osztva a sorok számával, azaz pl. 1280x1024 esetében 117.000 / 1024 = 114 Hz, amihez 100 Hz a legközelebb eső szabványos. -
Mazka05
őstag
én 1280X1024 neb használom 85hz és kiválo.. 19'' Fujtsu Siemens
-
_Gudella
senior tag
Amúgy szerintem ekkora képfelületnél nem árt vagy 120 Hz....
-
Reinhardt
őstag
Mi a véleményetek errol a monitorrol?
[L]http://www.bigmonitors.com/products/monitors/p1600.htm[/L]
Ha jó árban van vegyem meg?
Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest