Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neurotoxin

őstag

válasz VágniValó #12 üzenetére

Az a bajom az összes Ubi-s angol éles/vagy szöveg felolvasással, hogy francia akcentussal beszélik, ezért sz*rt se érteni belőlük, konkrétan koncentrálnom kell, ha megakarom érteni...Egy fokkal azért jobb, mint, amit a japánok előadnak (azt legalább helyenként szerencsére feliratozzák is pluszban), de konkrétan bealudtam a show utáni Outlaws-os háttérbeszélgetésen."Through this journey in this epic experience......." Legalább mostmár tudom, hogy ha nem sikerül elaludnom, mit kell betegyek háttérzajnak, garantált a siker :DDD Tudom, tudom, mi magyarok se lennénk a helyzet magaslatán, de ez így, ahogy van, nagyon gáz.

Ezzel a CrewMotorFest-tel most találkoztam először nagyon gáz, egy Forza Horizon 4&5 copy&paste, semmi egyedi ötlet, de ha bekerülne GP-be, akkor a dzsungeles csapatás miatt kipróbálnám. Ennek volt a leggázabb az előadása ezzel a csókával "High ocatane experiences"- markknight screenshot-ja teljesen mutatja, hogy milyen fejet vágtam én is közben.

Avatar: Frontiers: Nem tűnik rossz játéknak, de ha az első filmmel jön valami hasonló egyidőben, nagyobbat ütött volna.

Prince of Persia: A raszta prince-t nem értettem, ez valami Aladdin klón a szememben.

Xdefiance: Nem az én világom, de egyébként is meh.,

Skull and Bones: A játékzenés majomkodás még vicces is volt, de nem tudom, hogy mit akartak ezzel a video-klipp montázzsal kapcsolatban.

Captain Laserhawk WTF: Az indiai csókás bohóckodást teljes egészében kihagyhatták volna, de a másik arc ruhája még gázabb volt.

AC: Nexus VR: Kassandrával még ütne is, de ezekhez a mozdulatokhoz egy jókora nappalira lenne szükség....

AC: Mirage: Szegény csajt jól kirúzsozták és valószínűleg betettek neki egy kontaktlencsét, szabályosan sajnáltam, olyan hatása volt, mintha folyamatosan cruncholtatnák és napok óta nem aludna és/vagy be lenne szívva. Látszott rajta, hogy nem akarta elmondani ezt a prezit. De legalább őt nagyjából értettem, hogy mit mond. Két bajom volt ezzel a bemutatóval: Volt valami ingame átvezető, ami valahogy nekem nem működött, ez a rajzfilmszerű vibe nem áll jól a sorozatnak. Miért nem tudtak ennek is a Digic-el valami fasza trailert csináltatni, mint amilyen az Origins/Odyssey/Valhalla triumvirátusé volt? Utána meg mégis sikerült valami épkézláb, stílusos bemutatót mutatniuk....A gameplay viszont nagyon tetszik, látszik, hogy végre a lopakodáson lesz újra a hangsúly és nem Rambo-ként kell mindenkit szó szerint meg*****i az erődökben, piros pont. Ez az időzített, assassin-gyilok koreografálás kiváncsi leszek, hogy hogyan fog működni a valóságban.

SW: Outlaws: Ez a Kay Vess egy nagyon szexi karakter lett, de nekem az egész játék kicsit egy női főszereplős Jedi (Fallen Order, Survivor) játékra hajaz, ami amúgy egyáltalán nem baj, tetszik. Viszont ezeken a trailer alatti kiírásokon jókat nevettem: "Work in progress, doesn't represent final quality" ;] :DDD

+ dolog, Phil pajti is ott ült a sorok között :D

Összességében egy esti szórakozásnak elment a show.

Új hozzászólás Aktív témák