- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Shy
tag
szóval palomino ;( Sajnos ma a boltból elzavartak hogy pénteken menjek vissza ramért mert a sulinetes cuccok kifogytak, ugyanis mindent sulinetbe vásárolok. Az alaplap leírását időbe átnézem azért köszi a figyelmeztetést :DD
-
Shy
tag
1800+ ez tuti, de én ''húzás'' alatt azt értem hogy miután BIOSBA 2gigára állítom működjön is vele a gép ne úgy mint eddig hogy el se indul ilyen beállításokkal. DDR ram remélem segíteni fog igaz hogy az alaplapom 266hz sebességű memóriát ismer fel max, de 400hzest vennék bele mert gondolnék a jövőre is amikor ezt az alaplapot lecserélem akkor már a ram miatt ne kelljen idegeskedni ;P
-
Shy
tag
Ahogy kivettem a szavaitokból a legrosszabb esetbe palomino proci, és ha rakok bele DDRt akkor 2gigáig el tudok menni. Nem fesz emelés segítségével hanem egszerűen a biosba 1.8ról 1.9re illetve 2gigára tehető a sebesség szal megveszem azt a ramot akkor valószínüleg. :D
-
Shy
tag
Hmm, köszi a válaszokat picit világosabb lett a búrámba. :D Amúgy hogy pontosan milyen athlonxp1.8 van a gépben, palominó vagy mi a bánat ezt csak úgy tudom kideríteni ha leveszem róla a hűtőt? Nincs valami progi vagy valami ami pontosan behatárolja mien proci ez? :F
-
Shy
tag
Hi
Lenne 1 problémám és leírom hátha tudtok adni rá választ én elég buta vagyok ezekbe a kérdésekbe. Szóval adott egy athlon 1.8xp(nemtudom milyen magos) , egy mercury KT266aFDSX alaplapba namost per pillanat 256+128(133hz) SD ram van az alaplapomba, amikor a BIOSBA próbáltam a procit 2gigára rakni egyszerűen nem indult újra a gép, az alaplap 2gigáig elvileg engedi, választható opció. Állítólag azért nem tudom húzni a procit mert a memória kevéske, namármost ha veszek 512DDR(400hz) memóriát az SD helyett akkor a proci szerintetek fog müxeni 2gigán? Érdemes beruháznom? A másik dolog hogy a 400hzes új DDR ramokat 266hzesként fogja az alaplapom felismerni mivel ennyit tud max kezelni. Szóval a kérdés adott ha 512DDrt beleteszem ami 266hzen megy akkor a procit 2gigán tudom nyomatni? :) Előre is köszi a válaszokat. :P
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest