Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zealot
tag
Helló. Van most nálam egy Matsonic MS 9127C alaplap egy 1,7es celeronnal. Azt csinálja hogy amikor kimegyek a játékból újraindtja a gépet. De van olyan is hogy be sem tölti, már akkor újraindul. Már mindent kicseréltem benne, a processzort, graf. kártyát, memóriát, HDD-t, tápot, kábleket, úgyhogy már csak az alaplap maradt. Azt szeretném kérdezni, hogy találkozott e már valaki ilyen problémával és hogy mindenképp vissza kell-e vinni cserére, vagy csak updatelni kell vmit?
Előre is köszi. -
Polesz
addikt
A matsonic újabban kezdett el jumperezni. Valószínűleg azért, mert annyi szar szemét ram van a piacon, hogy ki se lehet találni melyik milyen lenne. Amúgy ez sajnos tapasztalat, hogy elég sok a selejt. Volt olyan, hogy egy szállítmányból összesen 1 darab volt jó, és sajnos nem csak a noname hanem a márkás ramok is hullanak rendesen.
-
sirály12
őstag
Lekéstem. :0
Na de jobb későn mint soha.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sirály12
őstag
Lekéstem. :0
Na de jobb későn mint soha.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
biker
nagyúr
ha ezüstös, az baj, de fenének kensz rá ennyit... ehh...
tudom már, ez a VIA P4m266... lapocska, ezen van vagy egy rakat jumper egymás mellet, tudom...(mercury p4-es via lapon vagy 30db volt, és mind 1-2 ha ez, 2-3 ha az a ram megy bele, röhej, kapcsoló IC-t kb 20éve kitalálták...)
amugy vszínű proci, mert ha a mem, akkor csipogna.
ergo: vga ki, mem ki, csdak proci+lap.
ha nem sípol veszettül, hogy no ram, akkor proci vagy lap. -
Darage
csendes tag
Ja, még az, hogy:
1. nem baj, ha a hővezető paszta belemegy abba a lyukba??
2. nem baj, ha a hőv.paszt. összezár egy-két kis tüskét a proci szélén az alján?
(remélem nagy az ellenállása) -
Darage
csendes tag
-
Darage
csendes tag
Halihó!
Sajnos egy problémába ütköztem, nem tudom megoldani, de előre szólok, hogy nem nagyon értek ezekhez az új gépekhez..
Sz'al.: 1. Adva van egy 1.7-es cerka.. kérdés: Mi a csuda rajta az a kb 1.5mm átmérőjü lyuk rajta??? Az normális? Mi célt szolgál?
2. Ez a fránya Matsonic alaplap amilyen olcsó olyan szar, de most a pénz beszél, így más lehetőségem _nincs_, ezek adottak, nem tudok ezeken változtatni. A proci bent a helyén.. rajta hövezetö paszta, rajta hütö+fan, rendesen. Bent rendesen bejumperolva 1 DDRram. Benne videokárta(gef.mx).
power-up, oszt nem ad semmi vga-jelet, tehát a monitor ''narancssárgában tündököl''. Kérdésem egyszerü: Mi lehet a gond? (Ja! és a szpíker meg sem szólal!)
Mire gyanakodhatok??
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)