Hirdetés
Aktív témák
-
BBoy
tag
Jelentem megvásároltam a GlacialTech Igloo Silent Breeze 462-et és tökéletesen ráment a Slot1->FCPGA átalaítómra... Meg is lepődtem, amikor bekapcsoltam a gépemet! Egyszerűen csak akkor hallok vmi zajt, ha nagyon koncentrálok rá! Szerintem megéri megvenni még ezt a drágább Silent Breeze-t is, mert ez tényleg nagyon HALK!
Köszi mindenkinek a hozzászólást/segítséget! -
BBoy
tag
Beszéltem velük... Konkrétan, hogy Slot1 átalakítóra jó-e, azt nemtudták megmondani, de régifajta iCeleron-ra biztosan jó, mert ezt a termék honlapján is írják! (Intel Celeron 1.4GHz-ig) [L]http://www.glacialtech.hu/j/silentbreeze462.pdf[/L]
Jövőhéten megmondom, hogy jó lett-e?! :-) (Addigra már nekem is ilyenem lesz, ha minden igaz) -
BBoy
tag
OK, Köszi mindenkinek a segítséget!
-
BBoy
tag
Sziasztok!
ABIT BH6-os alaplapba SLOT1->FCPGA átalakítón keresztül van egy 1.1-es Celeron processzor még a régebbi verziós, mert csak azt bírja ez a régebbi alaplap.
A helyzet, hogy iszonyat rossz procihűtőt kaptam hozzá... :(( (Vmi Titan akármi, de lehet, hogy csak a dobozat kaptam és a hűtő pedig nem is az, de végülis mind1, mert hangos!!!)
Leginkább a procihűtőtől van hangja az egész gépnek (a tápventi nagyon csendes, a többi meg tűrhető). Tanácsot szeretnék kérni, hogy ilyen márkásabb ventik közül milyet lehetne erre rátenni (esetleg egy új hűtőbordát is!), melyiket lenne érdemes megvenni?! Nekem tényleg csak az a lényeg, hogy minél halkabb legyen!
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest