- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
BBoy
tag
Jelentem megvásároltam a GlacialTech Igloo Silent Breeze 462-et és tökéletesen ráment a Slot1->FCPGA átalaítómra... Meg is lepődtem, amikor bekapcsoltam a gépemet! Egyszerűen csak akkor hallok vmi zajt, ha nagyon koncentrálok rá! Szerintem megéri megvenni még ezt a drágább Silent Breeze-t is, mert ez tényleg nagyon HALK!
Köszi mindenkinek a hozzászólást/segítséget! -
BBoy
tag
Beszéltem velük... Konkrétan, hogy Slot1 átalakítóra jó-e, azt nemtudták megmondani, de régifajta iCeleron-ra biztosan jó, mert ezt a termék honlapján is írják! (Intel Celeron 1.4GHz-ig) [L]http://www.glacialtech.hu/j/silentbreeze462.pdf[/L]
Jövőhéten megmondom, hogy jó lett-e?! :-) (Addigra már nekem is ilyenem lesz, ha minden igaz) -
BBoy
tag
OK, Köszi mindenkinek a segítséget!
-
BBoy
tag
Sziasztok!
ABIT BH6-os alaplapba SLOT1->FCPGA átalakítón keresztül van egy 1.1-es Celeron processzor még a régebbi verziós, mert csak azt bírja ez a régebbi alaplap.
A helyzet, hogy iszonyat rossz procihűtőt kaptam hozzá... :(( (Vmi Titan akármi, de lehet, hogy csak a dobozat kaptam és a hűtő pedig nem is az, de végülis mind1, mert hangos!!!)
Leginkább a procihűtőtől van hangja az egész gépnek (a tápventi nagyon csendes, a többi meg tűrhető). Tanácsot szeretnék kérni, hogy ilyen márkásabb ventik közül milyet lehetne erre rátenni (esetleg egy új hűtőbordát is!), melyiket lenne érdemes megvenni?! Nekem tényleg csak az a lényeg, hogy minél halkabb legyen!
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Linux kezdőknek
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged