- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
padosmate
újonc
Sziasztok!
Ez az első posztom a prohardveren, szeretnék segítséget de lehet inkább véleményt kérni tőletek.
18 éves vagyok, kb 12 éves korom óta érdekelnek a számítógépek, játékok és 3 éve kezdett el érdekelni a programozás is. Középiskolában nem programozást tanulok, mivel szinte mindenki lebeszélt róla hogy ott nem igazán tanul meg az ember programozni stb (nagyrészt programozókkal beszéltem erről, és forumokon is ezt olvastam), ezért önerőből tanulok már 3 éve. Jelenleg a Harvard egyetemnek a cs50 kurzusát csináltam a nyáron, annak is a végén járok, illetve saját weboldalakat, programokat kódoltam tanulás céljából. Html, css, js és c nyelvekhez értek jelenleg a legjobban, most kezdem a python-t.
Szerintetek így el tudnék e helyezkedni valamilyen programozói állásban, nem is csak a fizetés de tapasztalat miatt is. A kurzusról majd kapni fogok egy papírt az egyetemtől de az nem fog sokat érni mivel ez inkább egy ilyen bevezetői kurzus a CS világába, ezenkívül csak azzal amit mondok illetve egyéb projektjeimmel tudom bizonyítani hogy értek is hozzá.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged