- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dug
csendes tag
Tehát egyelőre az Acronis-t nem tudom használni, mert a winchester nem is szerepel. Nem tudja keresni rajta a törölt partíciót. Mit kéne csinálni? Újra formázni nem akarom, ebből csak rosszabb lenne a helyzet. Hozzam létre egy új partíciót rajta, hogy lássa legalább az Acronis? Tudom, hogy emiatt biztos eltűnnek adatok, de egyelőre semmit nem sikerült visszahozni....
-
Dug
csendes tag
Megprobálom a GetDataBack-ot, ezt már egyszer használtam régen legalábbis. Amikor indul, 8 Harddrive-ot mutat, HD128 tól HD 135-ig. Honnan tudjam, hogy melyik a rossz. Két Winchesterem van, ahogy mondtam, egy 20GB (még műkődik) és a 160Gb-os ami nem. Nem akarom, hogy mindent átnéz, mert hiába. Csak ami a nagy wincsin van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest