- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
Ha azt gondolnám, hogy szándékosan csináltok sz@rt, akkor nem lennék feliratkozva a PH YT csatornára. Csak hát meglepett ez a „remekmû”!
... mert én azért a PH! közösségébõl ennél sokkal többet nézek ki! Egyszerûen nem mi vagyunk a célközönség!
... és a #32-es hsz-ra reagáltam, és az adott videót tartalmilag igénytelennek tartom. Ez a véleményem. -
dannyl
addikt
Az a baj, hogy mindenki annyira csak magával foglalkozik, hogy azt hiszi csak neki csináltok mindent. Be kellene mindenkinek látni, hogy többezer ember ízlését nem lehet, és nem is kell kielégíteni minden tartalommal. Van, ami ennek, van, ami annak a rétegnek szól. Én is átugrom a konzolos témákat pl., mert nem érdekel. Ettől még nem írok mindegyik cikk alá, hogy ez meg minek, nem is érdekel a konzol...
De sajnos ez a mai világ: Alázni, kritizálni, belekötni. -
ledgeri
nagyúr
Miért nem az általános "nem érdekel" a gomb neve?
Milyen értéket ad számomra a csatorna? Miben vinné előrébb az életem?
Csak mert irreleváns topikokba is kell nyomni, mint "olvastad már"... (mondjuk végre nem magát az adott cikket aminek a topikjában éppen vagyok nyomja az a felület....) a topik-videóját kikerestem... Hát harmada chrome, felét már tudtam, fele sosem fog érdekelni, stílus n+1 semmi, beszéd néhol problémás. Nem kell. Adtam egy esélyt, meg is bántam, hogy foglalkoztam vele 5 percig.
Inkább blokkolom, mert számomra spam, és ha valami törik inkább égetem a kitalálója fülét.A feature-topikba is felesleges írnom. Egy probléma, amit évente leírok, mikor megint feltűnik (kb 4* írtam már róla) nem változik (elem-blokkolás irreleváns), míg a "trendi trendek" követése utáni funkcióvesztésből való felháborodásból jövő vissza-kompromisszum meg úgy van tálalva, hogy "Mi tudjuk mi kell nektek, hisz a múltkori is milyen jó lett...végül" pár hónapra rá.
-
E.Kaufmann
veterán
Kedves Parci!
Két dolog:
- Legyen értelmes és érdekes tartalom (legyen egy jó téma)
- A PH-s videósokat kicsit hozza szintre Bog mester. Akit meg nem sikerül, maradjon R1-es munkatárs. Aranyosi is az volt és elsőre neki se ment a szereplés, aztán kikupálódottPS: esetleg külső "előadók" meghívása, mint pl a tanyacsenölös RGábor (bár tudom, hogy itt a fórumon nem mindenki kedvence
)
-
"(általános dicsérettel érettségiztem)" - "De már elmúlt."
Tényleg azt látjátok, hogy az ilyen szintű videók akkora nézettséget/látogatottságot hoznak, ami miatt megéri lemenni erre a szintre?
Ha pedig a fiatal korosztályra hajtotok, akkor ezt ők sem fogják nézni, mert a figyelmük fél percig terjed. Tehát nem "15 Windows tipp", hanem 15 külön kis TikTok videó, hasonlóan bombasztikus, világmegváltó címekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Sorozatok
- Medence topik
- Magisk
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged