- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyaég... egy csomó portált olvasok. ami nem érdekel, azt a részt kihagyom a szemeimmel. mindegyik oldalon vannak ilyen részek.
de gondolom téged most ezzel, hogy címlapot mertünk csinálni, rákényszerítettünk arra, hogy blokkold a reklámokat, ezt-azt-amazt.
csinálj, amit akarsz, csak csináld légyszi ezen fórumos körök nélkül.
-
légyszi engedd már el. először is, akkor se iratkoznál fel, ha máshogy fogalmaztunk volna, te is tudod, én is tudom. az sem neked szól. másodszor is, elméletet gyártasz a saját preferenciáid mellé, pedig attól az nem lesz igazabb, univerzálisabb, azok a te preferenciáid. tök oké nem akarni a videós kontentot. neked nem tartalom ez, kerülöd, és zavar, hogy az oldal viszont beépítette szervesen a kontentjába.
viszont az oldal hadd csinálja már a dolgát, ami most éppen ez. kerüld ki, kérlek.
-
dannyl
addikt
Semmi ilyet nem tapasztalok
Én alapból könyvjelzőbe a fórum linkjét tettem. Ha van időm, akkor átkattintok a főoldalra.
De főoldalról is 1gombos a fórum. Az, hogy fent van yt ikon pirossal, meg a "Videók új" szintén piros, hát ezzel azért együtt lehet élni.
A youtube sáv sima átgörgetős.
Nem érzem ezt olyan erősnek. De mindenki más -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged