- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grobby
tag
Nos valóban nem túl bonyolult a bios-a, nincs mit nagyon állítgatni.
Visszaveszem majd a memót és a latency-t, de azt még mindíg nem tudom ,mi van akkor ha fixre beállítom a memóriát és próbálom változtatni a cpu fsb-t? Az nem lehet gond? Mivel csak fix arányok vannak, pl 3:2 vagy 1:1 nem jöhet ki olyan arány hogy pl 2:3,25
SAjnos csak vasárnap tudok majd próbálkozni mert addig nem vagyok otthon. -
Grobby
tag
Nos nem futtattam rajta prime-ot meg ilyeneket, csak 3dmarkok mentek rajta párat.
De semmi fagyogatás nincs meg ilyenek.
Egyébként alapon fsb:dram 2:3 és ddr2-400-on megy. Ez a teljesen auto beállítás , mikor minden auto-n volt. Asszem megpróbálom majd az auto ddr2 és manual fsb-t. Remélem jól emlékszem és azt még nem próbáltam...
[Szerkesztve] -
Grobby
tag
Igen azt lehet, bár nem arányokkal, hanem a memória sebességet lehet állítani, és abból állítja az arányt.
Viszont most adtál egy ötletet.
Ha nem auto-ra teszem a ddr2 sebességet, hanem pl 533-ra akkor ugye 1:2 osztó jelenik meg (legalábbis cpu-z szerint).
Viszont ha lefixálom a ddr2 (533-ra) sebességét akkor lehet, hogy nem tudom állítani a cpu sebességet, mert ugye 1:2 lenne az arány, de a fix 533-hoz nem passzol pl a 140-es cpu fsb.
És asszem nem auto memória beállításokat használtam tuning esetén, hanem fixeket...
Remélem érthető voltam..
Akkor a kérdés hogy érthető legyen: lehet-e úgy tuningolni, hogy a memória fix sebességre van állítva?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest