- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
válasz
greeneye166 #200 üzenetére
Köszönöm.
Az az igazság, hogy ha lenne plusz időm,- ami nincs - akkor ki tudnám próbálni, hogy mit tud a házi heatpipe, mert vennék egy másfél méter hosszú átmérő 8 mm-es lágy, vagy kemény (mindegy, mert egyenesre van szükség, tehát nem kell hajlítani) vörösréz csövet, amiből kijönne a 4 darab 300 mm hosszú heatpipe, amiket betehetnék a jelenlegi conrad-tól vásárolt gyáriak helyére, és már indulhatna a gyári-házi heatpipe verseny.
Azt javaslom, hogy az enyémtől némiképp eltérően a 4 db külső hűtőbordába marassál bele keresztben egy fél körívnyi hornyot, és abba tegyél egy 400-500 mm hosszú heatpipeot keresztben.
Így nem kell a hatalmas vörösréz tömb, ami összeköti az alumínium bordákat keresztben, és két hőlépcsőt megspórolsz vele...
Akkor már csak a processzor és az egyik alumínium borda közé kell építened valami hasonló heatpipe-blokkot, mint amit én is készítettem.
A keresztben levő egy vagy akár több lehet több is heatpipe, pedig szétosztja a proci blokkja által szállított hőt a többi alubordára.Remélem érthetően fogalmaztam.
Sok sikert az építéshez, és majd számolj be a fejleményekről!Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest