- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #17 üzenetére
Na, akkor minden jó, ha a vége jó.
Jó kis NAS ez a kategóriájában, eleinte én is szívtam vele, de miután sikerült megszoknunk egymást, problémamentesen közreműködik!
Szeretem nagyon.
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #15 üzenetére
Szia!
Először is próbáld meg böngészőből elérni.
Ha így nem tudod elérni, nézd meg a routereden, kapott-e DHCP-től címet (alapesetben kapnia kell).Ha ha van valami fejlemény, szólj!
Én nem használtam a hozzá adott lemezt, még is elég ízi volt a setup...
-
kisgyerek85
senior tag
Beillesztem ide a "milyen nas-t vegyek?" topicból a postomat. Ma/tegnapi napon vettem egy nsa310-et, de már az elején elakadtam.
Hát még nagyon az elején vagyok, de már elakadtam (easy setup nem olyan ízi)
Nem látni a NAS-t.
[link]Ha be szeretném konfigurálni a hálózatot akkor ilyen hibaüzenettel bezárja a programot.
[link]Ha nem kattintok rá semmire hanem megvárom amíg betöltődnek az adatok akkor csak az online jön be és oldalt semmit nem enged megnyitni.
[link]Próbáltam Wizard-al beállítani, de ott meg kiírja a jelszó f.név páros után olyan fél perc múlva, hogy a NAS nem válaszol.
Kifogtam egy rosszat? Előlapján kéken világít a powet, sys és a hdd zölden, mindhárom kimerevedve. Amikor indítom a nast akkor a sys villog. Gondolom ez jelzi, hogy betölt a rendszer. Hátul világít a lan és a router is mutatja, hogy látja. -
Noja91
csendes tag
Amikor vezetékes hálózaton másoltam, az másik gép volt, igaz ftp-vel próbáltam, ott Intézővel nem próbálkoztam. Természetesem a legfrissebb a firmware, amint elindítottam, ez volt az első dolga. Frissítette szépen magát automatikusan, de találtam a gyártó oldalán az automatikusan frissítettnél frissebbet, azt kézzel frissítettem, most az van rajta.
-
Noja91
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő: Vettem egy ZyXEL NSA-221-s NAS-t, tettem bele egy 2TB-s WD Green vinyót, melynek sebessége elvileg 110MB/sec-es, teszten az NSA-221 8MB/sec-el írt (tudom, nem valami sok, de torrentezéshez tökéletes). Én viszont FTP kapcsolaton keresztül csak max 2MB/sec-el tudtam írni.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen, mert most az az érzésem, hogy kidobtam az ablakon kb 50k-t...
Segítséget előre köszönöm!Noja
Új hozzászólás Aktív témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már több mint 10 millióan próbálták ki az Infinity Nikki-t
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest