Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #17 üzenetére
Na, akkor minden jó, ha a vége jó.
Jó kis NAS ez a kategóriájában, eleinte én is szívtam vele, de miután sikerült megszoknunk egymást, problémamentesen közreműködik!
Szeretem nagyon.
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #15 üzenetére
Szia!
Először is próbáld meg böngészőből elérni.
Ha így nem tudod elérni, nézd meg a routereden, kapott-e DHCP-től címet (alapesetben kapnia kell).Ha ha van valami fejlemény, szólj!
Én nem használtam a hozzá adott lemezt, még is elég ízi volt a setup...
-
kisgyerek85
senior tag
Beillesztem ide a "milyen nas-t vegyek?" topicból a postomat. Ma/tegnapi napon vettem egy nsa310-et, de már az elején elakadtam.
Hát még nagyon az elején vagyok, de már elakadtam (easy setup nem olyan ízi)
Nem látni a NAS-t.
[link]Ha be szeretném konfigurálni a hálózatot akkor ilyen hibaüzenettel bezárja a programot.
[link]Ha nem kattintok rá semmire hanem megvárom amíg betöltődnek az adatok akkor csak az online jön be és oldalt semmit nem enged megnyitni.
[link]Próbáltam Wizard-al beállítani, de ott meg kiírja a jelszó f.név páros után olyan fél perc múlva, hogy a NAS nem válaszol.
Kifogtam egy rosszat? Előlapján kéken világít a powet, sys és a hdd zölden, mindhárom kimerevedve. Amikor indítom a nast akkor a sys villog. Gondolom ez jelzi, hogy betölt a rendszer. Hátul világít a lan és a router is mutatja, hogy látja. -
Noja91
csendes tag
Amikor vezetékes hálózaton másoltam, az másik gép volt, igaz ftp-vel próbáltam, ott Intézővel nem próbálkoztam. Természetesem a legfrissebb a firmware, amint elindítottam, ez volt az első dolga. Frissítette szépen magát automatikusan, de találtam a gyártó oldalán az automatikusan frissítettnél frissebbet, azt kézzel frissítettem, most az van rajta.
-
Noja91
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő: Vettem egy ZyXEL NSA-221-s NAS-t, tettem bele egy 2TB-s WD Green vinyót, melynek sebessége elvileg 110MB/sec-es, teszten az NSA-221 8MB/sec-el írt (tudom, nem valami sok, de torrentezéshez tökéletes). Én viszont FTP kapcsolaton keresztül csak max 2MB/sec-el tudtam írni.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen, mert most az az érzésem, hogy kidobtam az ablakon kb 50k-t...
Segítséget előre köszönöm!Noja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest