- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #17 üzenetére
Na, akkor minden jó, ha a vége jó.
Jó kis NAS ez a kategóriájában, eleinte én is szívtam vele, de miután sikerült megszoknunk egymást, problémamentesen közreműködik!
Szeretem nagyon.
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #15 üzenetére
Szia!
Először is próbáld meg böngészőből elérni.
Ha így nem tudod elérni, nézd meg a routereden, kapott-e DHCP-től címet (alapesetben kapnia kell).Ha ha van valami fejlemény, szólj!
Én nem használtam a hozzá adott lemezt, még is elég ízi volt a setup...
-
kisgyerek85
senior tag
Beillesztem ide a "milyen nas-t vegyek?" topicból a postomat. Ma/tegnapi napon vettem egy nsa310-et, de már az elején elakadtam.
Hát még nagyon az elején vagyok, de már elakadtam (easy setup nem olyan ízi)
Nem látni a NAS-t.
[link]Ha be szeretném konfigurálni a hálózatot akkor ilyen hibaüzenettel bezárja a programot.
[link]Ha nem kattintok rá semmire hanem megvárom amíg betöltődnek az adatok akkor csak az online jön be és oldalt semmit nem enged megnyitni.
[link]Próbáltam Wizard-al beállítani, de ott meg kiírja a jelszó f.név páros után olyan fél perc múlva, hogy a NAS nem válaszol.
Kifogtam egy rosszat? Előlapján kéken világít a powet, sys és a hdd zölden, mindhárom kimerevedve. Amikor indítom a nast akkor a sys villog. Gondolom ez jelzi, hogy betölt a rendszer. Hátul világít a lan és a router is mutatja, hogy látja. -
Noja91
csendes tag
Amikor vezetékes hálózaton másoltam, az másik gép volt, igaz ftp-vel próbáltam, ott Intézővel nem próbálkoztam. Természetesem a legfrissebb a firmware, amint elindítottam, ez volt az első dolga. Frissítette szépen magát automatikusan, de találtam a gyártó oldalán az automatikusan frissítettnél frissebbet, azt kézzel frissítettem, most az van rajta.
-
Noja91
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő: Vettem egy ZyXEL NSA-221-s NAS-t, tettem bele egy 2TB-s WD Green vinyót, melynek sebessége elvileg 110MB/sec-es, teszten az NSA-221 8MB/sec-el írt (tudom, nem valami sok, de torrentezéshez tökéletes). Én viszont FTP kapcsolaton keresztül csak max 2MB/sec-el tudtam írni.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen, mert most az az érzésem, hogy kidobtam az ablakon kb 50k-t...
Segítséget előre köszönöm!Noja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest