Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Elnézést, a problémám 325v2-vel adódott, de élő topikot nem találtam rá.
A gond az, hogy a packages fülön eltűntek a programcsomagok benne, a "Retrieve list from internet" gombra pedig ezt adja vissza:
"Currently, there are no packages. Please use "Retrieve List From Internet" to update package list."Az interneten azt írták, hogy az admin mappában a zy-pkgs almappából törölni kell a ZYPKGS fájlt. Majd visszamenni, és a Retrieve gombbal letölteni. Viszont ugyanazt a hibaüzenetet adja vissza...
Tegnap estig rendben üzemelt, csak kicsit hangos volt, ezért leállítottam. Ma kivettem a HDD-ket, gépre dugva megnéztem a HDD-k állapotát HDS-el, (ezt szoktam évi 3-4 alalommal) visszaraktam, és azóta nem megy a Transmission. Akkor láttam ezt, hogy eltűnt a lista.
Viszont nem vagyok nagy bűvész, az admin mappában a megosztások fájlböngészőjével léptem be. Hogyan kellene ezt normálisan?
Mit lehetne ezzel kezdeni? Járt már valaki így? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest