- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
Igen, nekem is ezt csinálja kb. 20-ból 1x.
És nem az áramszünet az oka, hanem az elindulásnál fagy meg. Pedig még sípol is a végén, de nem lehet elérni, sőt kikapcsolni sem, csak áramtalanítani.
Az ilyenkori indítás pedig már mindig jó szokott lenni.
A sima indőzített bekapcsolásnál is csinálja ezt nekem.
Firmware csere sem oldotta meg, csak talán ritkább lett. -
gonorrea
senior tag
nsa 325 topikban tonyk linkelt egy 3.00 telepíthető tm-t [link] , leszeded, felmásolod a nasra, régit letörlöd webguiban, majd ssh-n belépve tudod telepíteni:
funpkg -i /i-data/vinyóneve/könyvtár/tmneve
kérni fog induláshoz pár függőséget, azokat ugyanígy tudod telepíteni: curl-7.51.0-arm-1.txz és libevent-2.0.21-arm-1.txz [link]
Ezután ssh-n tudod szerkeszteni a settings.json fájlt (ha elmented a régiből, csak át kell másolni az /ffp/tm/.transmission-daemon mappába), ezután ssh-n elindítod:
/ffp/start/transmission.sh start (status, restart, stop parancsok is így működnek)
Sajnos a torrent fájlokat nekem újra le kellett szedni, mivel minden újraindítás után az összeset nekiállt ellenőrizni, ez vmi bug 2.8x-9xről 3.00ra frissítésnél ha jól emlékszem!
Bocsánat, munkában vagyok telefonról, remélem azért segít -
Fagyi
aktív tag
Van lehetőség rá, bár elég nyakatekert!
A google drive app-ot feltelepíted a NAS-ra. Csinálsz neki egy külön főmappát, pl. google drive és ideirányítod a szinkronizálást hozzáadáskor. A google drive beállításokban engedélyezed a fotók szinkronizálását és kész.
Lesz egy Google fényképek mappád a google drive-on és a szinkronizála NAS-sal is. -
Lacics25
aktív tag
Szia!
Igen, tudod a NAS-on lévő képeket szinkronizálni a Fotók alkalmazásba.
Első lépésként a PC-n nyisd meg a "google fotók oldaladat.
A hamburger menü alján találod az "alkalmazás letöltések pontot.
Itt letöltöd a Backup and Sync alkalmazást.
Ennek beállításaiban hozzáadod azt a mappát, aminek a tartalmát szinkronizálni akarod.Elvileg a NAS-on be lehet állítani, hogy a google fotók mappát szinkronizálja a NAS-ra, de ezt nem tudom, hogy fordítva működik e.
Nekem úgy van beállítva, hogy automatikusan szinkronizál wifin a fotókba,(korlátlan tárhely lévén ront a minőségen), így az akár 5 éves fotók is azonnal elérhetők bármikor, bárhonnan.
Amikor csatlakozom wifire, azonnal feltölti a NAS-ra eredeti minőségben.
Csak azért, hogy a paranoiám teljes legyen, a NAS szinkronizálja és menti a teljes Drive tartalmat is.
Ha jól számolom, ez minimum 3 hely, ahol el vannak mentve a képek. Természetesen másik merevlemezen! -
Speederer
senior tag
https://portchecker.co oldalt nézd meg mit ír ki az adott portra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest