- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#46053760 #683 üzenetére
Rá dugtam egy pendrivet az usb-re és bekapcsoltam a routeren az ftp aplikációt és láss csodát.
Totál commanderel csatlakoztam hozzá ( Ftp kapcsolat) és látom a pendrive tartalmát. Fel és letöltés sajnos nem megy.
Van valakinek erről véleménye? Talán egy usb merevlemezzel működne?
-
jacint78
addikt
válasz
#46053760 #627 üzenetére
Nem álítottak el semmi, csak csökkentették a sávszélességet úgy stabilabb. Soha az életben nem lesz már rendes neted azzal a ZTE szarral szokj hozzá... Én már megszabadultam a tétől és a gagyi modemeitől, mivel hoztak VDSL modemet és átáltak VDSL-re, de az mégrosszabb volt...
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#46053760 #623 üzenetére
Olvasgattam, de az itt jelenlévők többsége úgy akarta azt megoldani, amit én írtam, hogy a 2 router wifin csatlakozik egymáshoz, nem pedig kábelen közvetlenül.
Amúgy ahogy írtam is, a ZTE megfelelően működik az első szinten, szóval van stabil jel. Nem kiváltani akarom a ZTE wifi-szórását (tehát nem csak modemként használni), hanem pluszban hozzáadni a TP-Linket úgy, hogy az meg az első emeleten szórna. Ha lehet
Kicsit részletesebb választ szeretnék kérni, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest