Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aquart1

csendes tag

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget, véleményt kérni. Rátettem a telómra egy c.romot,(már nem először) minden szép és jó volt, amíg, egyszer csak azt mondta a telefon, hogy unmount sd card, na én ezen felbőszülve, kissé megijedve, gondoltam vissza rakom a gyári romot, a backup segítségével, mire a cwm is azt mondta, hogy nincs sd kártya a telefonban. Kivettem a kártyát, beraktam olvasóba, másik telefonba, de semmi nem ismerte fel. Ezek után fogtam egy másik sd kártyát, felmásoltam egy korábban az sd-ről készített másolatot, feltettem majd cwm bekapcs. és megcsináltam a backup-ot, egy 4 hónappal ezelőtti mentésről. Sajnos azóta semmi nem olyan mint régen, kidobál az app.-okból " a folyamat váratlanul leállt" címszóval, sőt az akksi is kb csak 2 órát bír, holott eddig legalább egy napig bírta. Lehet-e összefüggés a dolgokban, javíthat-e a helyzeten ha fogok egy szűz sd-t majd teljesen gyári állapotba varázsolom a telefont original recovery, gyári rom, stb.... Elnézést a regényért. Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák