- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox #20276 üzenetére
Nem igazán akar működni. Mikor először rádugtam a telót a gépre, automatikusan feltette az illesztőprogramjait. Viszont miután rányomok a rootra, vagy a cwm-et akarom telepíteni, a teló újraindul bootloader módba, ott a zöld robot, de a számítógép eszközkezelőjében ott van felkiáltójelesen az egyéb eszközök között az android. Leszedtem a drivert amit az általad is linkelt oldalon volt. Próbáltam is telepíteni, de semmi. :S
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox #20274 üzenetére
Nagyon köszi. Neki is ugrok. Hátha így már menni fog. Biztosan ROM-ot akarok cserélni. Használtan lett véve, elég lassú már, és még a gyári 2.3.5-ös ROM van rajta. Mindenképp ki akarok próbálni valami ICS-t vagy JB-t. Egyébként te mit ajánlasz? Én az IceArmor III-at töltöttem le.
-
zsolesz6
aktív tag
válasz
DessertFox #20272 üzenetére
Ez alapján a leírás alapján csinálom. Letöltöttem a packot, tenném fel a CWM-et, de megáll a waiting for device feliratnál. Nekem viszont WIN7-em van. A teló viszont nincs még rootolva. Bár elvileg az nem befolyásolja a CWM-et. Bár azt az MD5 értéket nem ellenőriztem. Azt sem tudom mi az, és hogyan kell.
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Van nálam jelenleg egy ilyen teló, és az Ice Armor ROM-ot szeretném rárakni. Telepíteni akarom a CWM-et, de mint ahogy a leírásban is van róla szó, a DOS ablakban annyit látok hogy waiting for device. Az nem is baj, de kb már egy órája nem lép tovább innen. Ez normális, várjak még vele, vagy valamit elrontottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged