Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbeee01

tag

válasz Norbeee01 #12377 üzenetére

Jah és ami még problémám volt vele...Az appjaim fele amiket használok (leginkább játékok) sajnos semmilyen formában nem voltak képesek elindulni(GTA III, Asphalt5 ilyenek)...Mielőtt kérdeznétek igen azt a verziót tettem fel ami már ICS kompatibilis,manufacturer át van írva a bulid.propban HTC-re. Ezen kívül még rengeteg app is furán működött pandaapp pl. belépés után 1perccel már fc-zett is,reboot sem segített. A legnagyobb bajom konkrétan pont ez volt hogy az appjaim nem tudtam használni,de ha valaki ad egy használható ötletet pl. te Zsolt_72 annak örülnék,mert a zip fájl még mindíg itt csücsül a memkarimon,mivel nagyon megfogott engem ez a rom. :U

Megfelelő hw-s telefont sajnos a pénztárcám nem enged...vagyis...számomra tökély a skate,és naggyon tetszik ez az ICS, csak használni is lehessen már!!! :O :U

(#12381) skidrowkill
    De igen tett említést,neki nem eszi az akkut,nekem zabálta,de lehet azért mert nálam valamiért szarakszik a fényérzékelő és ezért mivel sokat vagyok kint és bent így 70%-ra felvan húzva a fényerőm. Egy próbát mindenképp megér,hidd el meglátod és te is beleszerelmesedsz,de azért egy backupod legyen :)) ;)

Új hozzászólás Aktív témák