- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Mokee van a telefonomon, mostanában azt csinálja, hogy ha beszélek valakivel és jön mégegy hívás, akkor újraindul. ROM-nyűg vagy valami más? Ha más, akkor hogy lehet kideríteni, hogy mi?
PNP: keress rá arra, hogy Link2SD. Csinálsz egy EXT partíciót az SD-n és használod, akkor nem fogysz ki a helyből.
-
Dexter68
addikt
Nakérem... a csengőhangot nem hajlandó megjegyezni. Akkor sem, ha belső, „gyárit” állítok be, meg akkor sem, ha az SD kártyáról mp3-at. Újraindításkor némán rezeg, oszt úgy gondolja, hogy ez így elég is.
-
Dexter68
addikt
Létezik olyan progi, ami az SD kártya állapotát vizsgálja lehetőleg korrekten? Valami olyasmi, mint a HD Sentinel...
-
Dexter68
addikt
Sziasztok. Eddig IA3 volt a telefonomon és elég gyakran történt meg, hogy elfelejtette az SD kártyáról beállított csengőhangokat. Most felraktam rá a Mokee-t, azóta a következő mókát csinálja: minden kikapcsolás-bekapcsolás után lehet újra beállítani a csengőhangokat... a „gyárit” is. Aztán kitalálta, hogy az SD kártyán ő nem is talál csengőhangot egyáltalán, aztán kitalálta, hogy a Galériában sem tud ő képet megjeleníteni. Az érdekes az benne, hgoy az X-plore látja ugyanezeket. Na, akkor fényképeztem vele egyet, azt az egy fotót hajlandó megmutatni, a többit nem... Tapasztalt már valaki ilyet?
-
Dexter68
addikt
@RtgLaci: pont ezt akartam kérdezni, jó, hogy leírtad... egyelőre akkor nem vágyom ICS-re.
De ami miatt: Letöltöttem a MyPhoneExplorer -t, remekül működik, szinkronizál az Outlook 2010-zel, meg minden. Saját állítása szerint sikeresen szinkronizálta az Outlookos feljegyzéseimet is, viszont nem találom a telefonban. Tudja valaki, hogy hova dugja? Jegyzetekbe nem került...
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, ismét belekérdezek, hátha valaki tud megoldást azóta:
IceArmor III. van a telefonomon, Kelzsoca említette a leírásban, hogy a kétirányú call recording megfelelő programmal működik. Létezik ilyen program? Nagyon sokat kipróbáltam, de rémes eredmények születtek. Persze lehet, hogy csak valami beállítást néztem be.
A másik, amire nem tudtam rájönni, hogy lehet-e a névjegyeket csoportosítani (pl.: ügyfelek, szerelők, család... stb.).
-
-
Dexter68
addikt
Na, mit találtam:
Amióta megvan a telefonom, azon küzdök, hogy megoldjam az outlookkal való szinkronizálást. Azt hittem, ez egyszerűbb, symbianon el voltam kényeztetve. A microsoft oldalán olyan béna megoldás van, hogy nem is számítom megoldásnak naptár exportálása csv-be, aztán meg import vagy valami ilyesmi, ami munka szempontjából egy kalap sz*r.Ellenben, amit a microsoft nem említ, a google erre is kínál megoldást: Google Apps Sync
Az ígéret alapján működőképesnek tűnik, holnap letesztelem.És egy kis más:
Erről az IceArmorból csinált MIUI romról mit lehet tudni? Mennyire használható? Ami felvillanyozott, az a callrecorder működése... de ha lenne valakinek tapasztalata, jó lenne ha megosztaná. -
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #15739 üzenetére
1. Sokszor vagyok olyan helyzetben, hogy hív egy ügyfél, de nem tudok jegyzetelni. Ahhoz meg már öreg vagyok, hogy mindent megjegyezzek
Megbeszélünk mindent, aztán amikor odajutok, kijegyzetelem a cuccot és bódottá.
2. Pl. amikor reklamáltam az exbankomnál, utólag vissza tudtam keresni annak a nevét, akivel beszéltem, hogy hivatkozzak rá. Jól jött.
(Ja és > 130 kg
)
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, beléptem én is a klubba, pár napja már nyúzom a gépet. Kellemes csalódás, Ice Armor III.-at raktam rá és működik minden szépen. Majdnem. Arra még nem jöttem rá, hogy milyen call recordert lehet használni alatta és milyen beállításokkal. Elég sokat kipróbáltam, van, amelyik nem működik, van, amelyik csak az én hangomat veszi (pedig erre vagyok a legkevésbé kíváncsi). Van valakinek valami működőképes tippje? Köszönet előre is.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok! Épp telefon váltás előtt vagyok és azt hiszem, vagy Skate, vagy Xperia Mini Pro lenne... A fő csapásirány a telefonáláson kívül: GPS+zene+tel kihangosítóval, weboldalak mobilverzójának tesztelése, időnként filmnézés, időnként blogolás.
A gyerekeimnek blade van, azt imádják és szénné moddingolták már
Kérdés, hogy apuka is imádná, vagy morogna, hogy ménem az xperiát vette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged