- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
foldermate #8582 üzenetére
Az ingadozhat. A kérdés, hogy H vagy E jön-e helyette, az a nem mindegy
-
scyllarus
veterán
válasz
jericho69 #8574 üzenetére
Memóriakártya, az kell bele, különben még fényképezni sem fogsz tudni. Meg hát a belső tárhelyre sok zene nem fog férni
Egyébként rádugod, kapsz egy értesítést az USB kapcsolatról, engedélyezed és már másolhatsz is.Military: ezzel még várj egy picit. Neked kívánom, hogy menjen, de másnak is ment egy rövid ideig (1 hét), aztán kezdődtek a gondok.
-
scyllarus
veterán
válasz
Norbeee01 #7555 üzenetére
Én is olvastam már itt a mobilarénán is a Taniás hírt. Jó kis cucc az, csak ne az az undorító WP7 lenne rajta... Ez teljesen szubjektív dolog, de én hányingert kapok attól a GUI-tól
A számítógépemen is 1 órát volt a Windows 8 DP fent, aztán radíroztam le gyorsan, rosszul lettem tőle. Ha csak belegondolok, hogy azon a hardveren hogy menne a droid, sírva fakadok.
-
scyllarus
veterán
válasz
Jano_023 #6188 üzenetére
Én nagyon örülök, hogy ezt vettem, és nem a Snapdragonos SE Minit apró kijelzővel. (Mindkettő 0 Ft lett volna) Nekem játék csak egy pasziánsz meg egy gombfoci van fent unalmas perceimre, azok futnak hibátlanul
Minden más helyzetben meg tökéletesen megfelel a hardver, az óriási kijelzőt meg fantasztikus használni.
Amikor tőlem kérdezik, milyen telefont vegyenek, mindig az az első kérdés: mire kell? (a második az ár...) Mindig azok csalódnak 1-1 készülékben, akik nem gondolták át előtte, csak megtetszett és megvették. Aztán persze pont arra nem jó nekik, amire a legtöbbet használnák -
scyllarus
veterán
válasz
cheetah21021 #5758 üzenetére
Motorola USB drivert próbáltad már? Vagyunk páran, akiknek ez segített.
snecizero: hát, tényleg nem arra, ebben igazad van
-
scyllarus
veterán
válasz
cheetah21021 #5750 üzenetére
Nem tudom, milyen géped van, de ha asztali PC, NE AZ ELŐLAPI CSATLAKOZÓT használd. Dugd át valamelyik közvetlen alaplapiba hátul.
-
scyllarus
veterán
válasz
DessertFox #5740 üzenetére
Mármint okostelefon-fiatalok. 39 vagyok
-
scyllarus
veterán
Valahogy úgy alakult, hogy minden ismerős hozzám hozza a telefonját ezt-azt beállítani. Eddig csak butafonjaim voltak, mégis volt szinte minden a kezemben (na jó, BB nem, de azt úgyis csak olyan veszi, aki ért is hozzá). Az Iphone-tól én is megőrültem, falhoz vágtam volna 15 perc után, ha az enyém lett volna (Iphone 4 volt!!!). Aztán két Samsung Galaxy Mininél kellett segítenem, és akkor döntöttem el, hogy droidos lesz a következő
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #5663 üzenetére
Köszönöm a segítséget, még nem is néztem a lehetőségeket, a telefonkönyvet állítgatom vissza
Zsoca, te mindenre gondolsz, hihetetlen. -
scyllarus
veterán
Fent van a v2 ROM, köszönöm nagyon, Zsoca!
Egy kérdés: miért cserélted vissza a gyári billentyűzetet? Nekem nagyon tetszett az első SkaTe ROMban lévő, alapból ékezetes karaktereket tartalmazó. -
scyllarus
veterán
Hát játékra tényleg nem ez a 800MHz/Adreno 200 a legmegfelelőbb... Egy SE Mini a Snapdragonnal lett volna a te telód hasonló árban - bár akkor ugye a kijelző mérete "kicsit" más lett volna. Tanulság: a saját igényeidnek megfelelően kell telót választani.
Nekem az Angry Birds kb 15perc után lefagy, de ezt csak a gyerekeim tudták megmutatni, mivel én nem játszom ennyit egyszerreEgy kis gombfoci játék van még fent, unalmas percekre annyi nekem elég. Amire én vettem: telefonálás
, netezés, könyvolvasás, pár hasznos kicsi app használata - arra tökéletes. Tudtam, mennyibe kerül, ezért kompromisszumokat kell majd kötnöm. 0 Ft-os akcióban volt egy csomó teló a T-nél, azokból választottam: HTC Wildfire S, Galaxy Ace, SE Mini, a Skate meg pár belépő szintű droid. Az én preferenciáim a Skatere mutattak, másnak lehet, hogy fontosabb az általános minőségérzet, az erős hardver vagy az ICS frissítésének lehetősége.
-
scyllarus
veterán
Boldog Új Évet minden kedves fórumtársnak!
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #4991 üzenetére
Igen, a T sajnos ilyen
Ezért is van olyan díjcsomagom, ahol nem kell figyelni az időre, sok a benne foglalt perc.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #4979 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltál?
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
Tomszy1 #4712 üzenetére
SkaTe ROM alatt a SkaTe nevű ROMot értem, amit Kelzsoca készített, a gyárira T-s ROMként szoktunk hivatkozni. Ha te sem használod a 3G-t, kapcsold is ki a vezetéknélküli beállításokban, jótékony hatással van az üzemidőre. A játék, és minden más, ami aktívan tartja ezt a nagyfelbontású kijelzőt, valóban gyorsan meríti, ez minden telefonnál ilyen. Ha már pár lemerülés-feltöltés ciklus megvan, utána 2 napot simán bírnia kell(ene), még sok nyomkodással is. Nekem a 3 nap úgy van meg, hogy céges teló, sokat beszélek rajta, napi 2-3 óra Bluetooth a kocsiban, este wifin letöltés, szinkronizálás (AirDroid), némi játék (kb 1 óra).
Amikor feltettem a SkaTe-t, azt hittem, sosem fog lemerülni -
scyllarus
veterán
válasz
Tomszy1 #4702 üzenetére
SkaTe ROMmal nekem 3 napig simán bírja. Mondjuk, nekem le van tiltva a 3G, csak wifi, sok nyomkodás meg telefonálás ezerrel. Kellemes csalódás volt nagyon, a mai átlagos okostelefon-üzemidőkhöz képest. Nyilván, aki kihasználja, annak jobban merül, de ott is lehet okosan beállítani (mondjuk ne kérdezze le a GMailt 5 percenként).
-
scyllarus
veterán
Minden kedves fórumtársnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
scyllarus
veterán
válasz
mikiking1991 #4442 üzenetére
Nem bántás, de tényleg befoghatod. A teló jobb alsó élén van, eleinte én is befogtam, amíg nem szóltak, hogy alig hallanak. Kicsit előre kell billenteni, miközben telefonálsz (Apple klón, nem mindegy, hogy fogod
)
-
scyllarus
veterán
válasz
//Crouch// #4310 üzenetére
Hát itt:
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #4232 üzenetére
Az meg már megint más tészta, hogy a T-nél így kérdezz meg bármit is. Nem tervezik, dehogy! Aztán náluk van elsőnek 2 hónap múlva.
Megjegyzem, tizenvalahány éve náluk vagyok és nem is tervezek váltani, de azért elég bicskanyitogató, ahogy pofánhazudják az embert. Biztos a konkurens szolgáltatók emberei kérdezik tőlük inkognitóban, hogy aztán felhasználják ezt a milliókat érő információttomika13: nem is fogsz olyat találni a jelen állás szerint.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #4228 üzenetére
Nem is az árral van itt a gond, (45k-ért is simán megéri), hanem hogy azt állítja, nincs és nem is lesz a T-nél, tehát nincs más lehetőség, mint tőle megvenni. Ami finoman szólva is nem igaz...
Gorky01: pontosan erről van szó.
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #4217 üzenetére
1. AdFree
2. AirDroid -
scyllarus
veterán
Belekezdtem én is
A CWM recovery telepítésénél nekem is a Motorola driver segített, amikor más már nem. Most jön a lényeg.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #3529 üzenetére
Azt tudom, hogy egy ROM felrakása nem 1 óra, én is raktam már fel. Csak előtte még rendbe kell raknom, majd le kell mentenem a fontos dolgokat
-
scyllarus
veterán
Úgy érzem, valamelyik este felrakom én is a SkaTe ROMot. Letöltöttem már, a CWM-et is, most már csak egy óra szabadidő kellene
-
scyllarus
veterán
válasz
morneo.it #3438 üzenetére
Először is: ROM csere után nem eszi meg a vodás simet.
Ha mégis megoldod (nem ROM cserével), utána nincs visszaút! Visszarakhatod a gyári vagy a ZTE-s T-s ROMot, attól még bukod a garanciát.
Tudom, nekem is vodás sim van a Skate-emben.
Megpróbálhatod még a turbo simet, többeknek működött az egyik fajta, azzal nem ugrik a gari. -
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #3419 üzenetére
Nekem tetszik. Eltávolításról nem tudok nyilatkozni, mert akkor jött vissza a gyári, amikor a Sötét Oldal árnya vetült a telefonra
Akkor az új T-s ROMmal a gyári launcher települt, annál gyorsabb, az biztos.
-
scyllarus
veterán
válasz
viperabácsi #3415 üzenetére
Nekem ez van fent, Sense skinnel, gyári ROMon.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #3283 üzenetére
Szerintem a sajátja van fent, amit az alap T-sből hegesztett
Lásd 3234. hsz. -
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #3280 üzenetére
Nagyon egy cipőben járunk. Első androidos teló és a fiamnak X8-at vettem
-
scyllarus
veterán
válasz
öregKaszás #3223 üzenetére
Outlookból a Gmail szinkronizál, ha jól emlékszem.
-
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #2677 üzenetére
Én arra a hozzászólásodra válaszoltam, amiben érdekesnek találtad, hogy pont ugyanazt a 3 telót nézi a fórumtárs, mint egy korábbi
Egyébként a post-paid árak is húzósak a T-hez képest.
Azt a hozzászólásomat egyébként a Skateről írtam, teljesen jól jelenik meg a pécén is -
scyllarus
veterán
Szia!
Ugyanebben a cipőben jártam (T-s vagyok MMM díjcsomaggal, 0 Ft-os volt mind).. Az Ace rögtön kiesett, bár Samsung hívő vagyok és az Ace a valaha gyártott legszebb telefon szerintem, de szoftveresen egy hulladék, tényleg benézhetsz a topicjába, mindenki panaszkodik. Maradt a HTC , a Skate meg a SE mini. A HTC-ben a 600 MHz-es proci van, ezt keveselltem, a Mini erős, de a kijelzője hiába szép, ha kicsike.
Skate-et vettem, és nem bántam megNem tudom, mid van most, én egy 3"-os érintősről váltottam, de más dimenzió (szó szerint). Élmény netezni vagy filmet nézni rajta, a navigáció meg olyan, mint a dedikált GPS-en ekkora kijelzővel. Este lefekvéskor a gyerekek mindig megnéznek egy rövid videót, eddig egy átkonvertált 240x320-ast néztek, most benyomtam HD-ban a Youtuberól direktben
A gyári T-s ROMmal, csak a launchert lecserélve nekem gyors, akadásmentes. Menj be egy T pontba, nyomkodd meg mind3-at, és látni fogod a különbséget.
-
scyllarus
veterán
Én is megvettem ma
Animációk ki, Go Launcher fel, nekem egyelőre tökéletes a gyári T-s ROMmal.
-
scyllarus
veterán
válasz
magellaner #2455 üzenetére
A kijelző karcolódása engem is érdekelne. Holnap úgy néz ki, beruházok egyre, és utálom a fóliát a kijelzőkön.
-
scyllarus
veterán
válasz
atillaahun #2379 üzenetére
Pontosan így van. Ezért postoltam mások hibáját, hogy aki képes, az tanuljon belőle. Aki meg nem tud/akar, annak úgyis mindegy, mit irkálok ide.
-
scyllarus
veterán
válasz
atillaahun #2367 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, nem mindenki TPT-vel kezdi.
Aki igen, azt nem is húzzák le egy átverős appal. Mint írtam, kezdő droidosok is vannak itt, akik majd itt olvasnak először arról, hogy mi az a főzött ROM, OC, stb. Nehogy már rögtön szívjanak, aztán egy életre rögzüljön bennük, hogy "az Android szar, a Marketen csak átverések vannak"
-
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #2356 üzenetére
Jogos, csak úgy láttam, sokan írnak be ide olyanok, akiknek ez lesz az első androidos telójuk. Lehet, hogy azt a topicot nem olvassák, csak a telóspecifikusat, viszont az AB-t mindenki azonnal letölti
Én is ritkán játszom egyébként, de valamelyiket biztos leszedem, jól jön néha. -
scyllarus
veterán
Mivel sokaknak ez lesz az első androidos telója, és ugye mit csinál elsőnek valaki egy új telón, beírom ide:
http://www.telefonguru.hu/hir/Hatalmas_atveres_az_Android_Marketen_2011-11-29 -
scyllarus
veterán
válasz
csupa csaki #2280 üzenetére
T.simhez vagy skatehez? Ha menne vele, már rohannék is venni a telót
-
-
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #2264 üzenetére
Tudom, hogy nem vagy jó véleménnyel a turbo simről, de mi lehet a helyzet az újabb, ISmarttal? A 3G hibája nem érdekelne. A T-s előfizetésemben van mobilnet bőven, de én a céges kártyámmal használnám, amin le van tiltva a net elérése. Úgyhogy használnám a wifit, ha meg nagyon kell, visszatenném a T-s kártyát. Az alapvető hálózati funkciók (telefonálás, sms) mennének vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest