- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Szegény Jenkins szórja a buildeket, de olyan jó lenne, ha valahol dokumentálná, hogy mi változott, mert a jól működő, jól belakott Fagyi-félét nem csereberélném csak úgy blindre.
-
Dexter68
addikt
válasz
makoss #22238 üzenetére
Nálam a skvalex call recorder vált be. Volt ugyan néhány rom, amivel nem ment, de a legtöbbel működött.
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #22230 üzenetére
Nakérem. Visszatettem a Fagyi-romot.
Jenkinsé az én telómon elég sokat bizonytalankodott. A proxi-szenzor mintha némileg túlműködött volna, a legváratlanabb pillanatokban sötétült el a kijelző, időnként belassult, de az volt a legdurvább, amikor nekiállt az android.media.process fc-zni. -
Dexter68
addikt
Nakérem. Felgyűrtem a telefonra a Jenkins-féle cuccot. Egetverő különbséget nem észleltem a Fagyiéhoz képest, érzetre kb. ugyanolyan a sebessége, kb. a működés is ugyanaz.
Amit látok, hogy Jenkins meghagyta a gyári felbontást, ami nekem jobb, mert már öregszem (hogy a fene enné meg) és a kisbetűket nehezebben látom. Tudom, hogy lehet nagyítgatni a betűt, de valahogy az nem ugyanaz.
Különbség még a zárképernyőn: a CLock időjárás-ikonjait ez összenyomja, Fagyiénál szépen megmaradt értelmes méretben. Más különbséget nem tapasztaltam.
Persze lehet, hogy belül, a lelke mélyén tele van optimalizálásokkal... -
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
válasz
bsanya #22176 üzenetére
(#22053) Adamis
„Feltettem a legújabb fagyi-féle KitKat-ot, ami olyan borzasztóan lassú, mint az állat! Szaggat, alig tudok vele bármit csinálni... Nem tudom, mi lehet a baj, mert 240-es system és 20-as cache partíciót hagytam neki. Fura... Bár nem ez az elsődleges telóm már, de szerettem volna kipróbálni, mit tud.”(#22057) faggyasgergo
„Tegyel be egy sim kartyat es nem fog szaggatni”(#22059) Adamis
„Azért? Hú... azt hittem, kivágom!” -
Dexter68
addikt
Fagyihoz viszont lenne egy kérdésem: időnként közli a rom, hogy az android.media.app (vagymi) bezár. És olyankor ezt elég makacsul és sokszor csinálja. Van, amikor (lehet, hogy mindig) ezzel egy időben elveszti a beállított hangokat is. Ilyenkor a reboot sem segít.
Aztán, mint egy migrén, nyom nélkül elmúlik. Tudunk erről valamit, hogy mitől lehet? -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #22166 üzenetére
Itt írta , hogy melyik INT2EXT-et használja.
bsanya: Adamisnál sem volt jó a sebesség, nála asszem az volt a megoldás, hogy a SIM kártyát hiányolta.
-
Dexter68
addikt
válasz
bsanya #22159 üzenetére
Lásd még: TPT - rendszerpartíciók átméretezése
Ja, és azt látni a kijelzőn, ahogy dolgozik és azt is, ha kész. -
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22125 üzenetére
Te vagy kíváncsi? Mit szóljak én?
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22121 üzenetére
Valami rémlik, hogy én annó emiatt tértem át az int2ext használatára, mert link2sd-vel is sikerült elérjem a „kevés a hely...” üzenetet, amit int2ex-tel még soha. (1 gigát választottam le
)
Amúgy most már pár nap használat után az a tapasztalatom, hogy a 21-i romban időnként van egy-egy megtorpanás... főleg ha telefonálni akarok (exdialer-t használok), elég hosszan gondolkodik, mire nekiáll.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
válasz
Attesz #22117 üzenetére
Hát nálam a Clock úgy megy, hogy Jenkinséből kiszedtem azt, amit ő használ, és lecseréltem a Fagyi-félét, részint azért, mert az csak 1,2 megás, részint meg tudtam, hogy biztosan működik. Még telepítés előtt csináltam, nem tudom, hogy utólag lehet-e variálni vele.
Viszont jó, hogy írtad, mert akartam már írni ezt Fagyinak, mert nyűgös volt a Lock Clock mérete miatt - gondoltam, hátha segít. (csak mindig elfelejtettem, mert öreg vagyok már, mint az orrszarvú)
-
Dexter68
addikt
válasz
Attesz #22113 üzenetére
1. Lássuk be, hogy az e heti Sherlock Holmes díjat én nyertem
2. Azért nem jutott eszébe sokáig senkinek, hogy ez a baj, mert hiába vagy kezdő, az összefoglalóban, ami minden lap tetején ott van, szó van erről is. Még a leírás is be van linkelve.
3. Az in2ext, meg a link2sd nem csinál ext partíciót, csak kezeli azt. A int2ext úgy látszik, akkor is, ha nincs. Ezért lehet, hogy több helyed lett, mert sztem egy csomó mindent bedobált a „fekete lyukba”.
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22104 üzenetére
Köszönöm, akkor várom a frissítéseket (most már elvben az update is simán megy majd)
-
Dexter68
addikt
Na, a wifi mégsem akkora mámor, de lehet, hogy a telóm ilyen... ha alvásnál kikapcsoltatom vele, most sem talál vissza.
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22089 üzenetére
Érik a mobilnóbeldíj
Már utána is néztem, hogy hova kell írni
Wifi tényleg jól működik, stabil és gyors, mint az állat.
Már csak az fm-rádió hiányzik, az is csak kicsit, elvagyok nélküle.Köszönjük.
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22079 üzenetére
Ööö... még a 16-i rommal kapcsolatban: Az mitől van, hogy ha kikapcsolom a szinkronizálást, attól még simán jönnek a mélek, a skype és facebook üzenetek?
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22079 üzenetére
Húúúúúúúúúúúúúúdeizgatottvagyok
Köszönjük -
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22072 üzenetére
Úgy lesz, köszi!
Este még megpróbálom, hogy tudom-e upgradelni a C3CO-félét arra, amit linkeltél, és azt is, hogy úgy működik-e a rom-update... csupa izgalom az élet -
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22068 üzenetére
Ha az eredetivel műxik a dolog, mit nekem C3CO... nem tudom, hogy utóbbi mivel tud többet (ha tud...)
Mostantól akkor én is az eredetit használom, oszt kész (pláne, ha esetleg belinkeled, hogy nehogy mellényúljak) Szerinted így menet közben le lehet cserélni, vagy a következő tiszta installnál (gondolom hétfőn, ha hétvégén kapunk frissítést a KitKatból) már azzal csináljam és onnantól Hawaiiiii? -
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22063 üzenetére
Na, írom bővebben, mert már nem telóról vagyok: INT2EXT-et használok. Sokszor próbáltam frissíteni, de mindig az lett a vége, hogy a bootanim darál, oszt szevasz. Ezt általában úgy csináltam, hogy format cache, format dalvik, format system, aztán feldobáltam a romot, a gappsot és az int2ext-et. Egyszer megpróbáltam úgy, hogy a format cache, format dalvik, format system után feldobtam a romot, reboot, elindult. Persze a programjaim sehol. Illetve az ext partíción, de azt nem látta a teló. Szépen telepítettem a gappsot, reboot, még mindig működik, de progik nélkül. Feltettem az INT2EXT-et, bootanim darál oszt egy tapodtat sem tovább. Hát így. Ha ezt megoldod, írok a Nobel-bizottságnak, hogy Te kapd meg a Mobilnóbeldíjat.
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22063 üzenetére
Nekem az a gyanúm, hogy az int2ext miatt nem tudok frissíteni.
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22057 üzenetére
Na, akkor azt már megvárom... úgyis hétfői határidős cuccokkal úszok
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22046 üzenetére
Ezt már rég meg akartam kérdezni:
Van-e különbség acwm főmenüjében lévő »wipe cache partition« és a mounts and storege menüpontban lévő »format cache« között?
Én a data-t és az sd-ext-et nem szoktam külön formázni, ert azt a »wipe data / factory reset« megcsinálja... (vagy mégsem? - de úgy emléxem...) -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #22044 üzenetére
Én simán feltoltam mindent egyszerre... ez nem minden esetben okoz gondot (bár, ha nyűg van, érdemes külön-külön is megnézni volt olyan is, hogy megoldódott a probléma).
Én ezt a gappsot használom és ezt az in2ext-et (mert ebből is annyi van már, mint a nyű).
Aztán persze lehet, hogy senkinek sincs igaza, hanem – mivel nincs két egyforma – a te skated éppen ilyen. -
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22025 üzenetére
Nahát akkor mégis lesz kedvem telepítgetni. Még jobb lenne, ha upgradelhetném, de asszem az int2ext miatt nem fog menni.
Azt meg valahogy talán megbocsájtjuk, hogy pézt keresel ahelyett, hogy kiszolgálnád a kívánságainkat főműsoridőben
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #22022 üzenetére
Jaja, csak Fagyi itt tett egy felelőtlen elszólást, miszerint van gyorsabb, mint a 16-i (az utolsó publikus). És ha pl. gyorsabb (amit nem tudom, hogy hova lehet még fokozni
) vagy megoldódik a wifi eldobálás, vagy, ha kiderül, hogy volt egy teljes napja és csinált rádiót, akkor mindjárt lesz kedvem telepítgetni, állítgatni akár három napig is
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #22017 üzenetére
Fagyi, érdemes a 16-i romot a 21-ire cserélni?
-
-
Dexter68
addikt
Upsz, felkerült egy tegnapi dátumú KitKat Fagyi cuccai közé... jó lenne tudni, hogy mi változott.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #21978 üzenetére
Nem is győzök elég hálás lenni, hiszen még mindig elképesztően síma, gördülékeny a cucc, pedig felraktam rá a közel 100 appot, köztük ilyen lassítógépeket, mint a facebook meg a skype, de meg se kottyan neki.
Ami feltűnt, hogy ha beállítom, hogy a wifi alvó állapotban kapcsoljon ki, nem nagyon talál vissza. Ha azt állítom be, hogy maradjon bekapcsolva mindig, természetesen gond nélkül működik.
A GPS-t kicsit furán hívja a menüben (Tartózkodási hely / helymeghatározási mód / „csak a készüléken” ... vagy „nagyon pontos”)De más nyűg nem jut eszembe.
-
Dexter68
addikt
Egyelőre elég jó a KitKat. Ilyen sebességet nem tapasztaltam a MachSpeed óta.
-
Dexter68
addikt
válasz
faggyasgergo #21971 üzenetére
Üdv itt (is)
pont most gondoltam rá, hogy benézhetnél ide is
Asszem pillanatokon belül kerül elő ezer kérdés.Mindjárt itt az első: Próbáltam beizzítani az effem appot rádiónak, mert olyan romoknál is csinált rádiót, amire azt írták, hogy nem is működik, de el sem indul. Az FM rádió egyáltalán nem megy?
-
Dexter68
addikt
Mondjuk az az érdekes, hogy a LockClock-ot tartalmazza a rom, csak nem tudom, hogy hova tűnik el telepítéskor.
És persze jó lenne tudni, hogy mi a különbség Fagyi és Jenkins romja közt. -
Dexter68
addikt
válasz
Attesz #21965 üzenetére
A beállításokat el lehet végezni később.
Az időjárásos cucc itt van.
Nálam jól megy a google account kezelés, főleg, mióta megoldottam a naptár szinkront is.
Mi az a sokminden, amit hiányolsz a menüből?
Mondjuk tényleg spártaibb, mint a RootBox, de talán gyorsabb és simább - egyelőre.
-
Dexter68
addikt
Na, feltettem a Fagyi féle KitKat-ot. (a 16-it, mert az újabbat nem sikerült feltolni) Elég jónak tűnik, viszont nem szinkronizálja a naptárat
Sőt, a szinkronizálási beállításoknál meg sem jelenik, hogy naptár szinkronizálása. -
-
Dexter68
addikt
Még az egy kérdés, hogy ezzel összeveszik-e... bár nincs sok jelentősége, csak szeretem ezt a témát.
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
válasz
dudicukrasz #21931 üzenetére
kalibráld a proxi szenzort. IA3-ban a rendszerbeállítások közt megtalálod (aszem készülék beállításai vagy valami ilyesmi alatt van).
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #21915 üzenetére
Nahát ilyen:
-
Dexter68
addikt
válasz
bluobluo75 #21913 üzenetére
Én 2500 ért vettem samsungot tavaly a madarasteszkóban
-
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis #21897 üzenetére
Nnnamost itt még mindig csak a márciusit látom, de lehet, hogy gapps-ból is van ennél frissebb? Hova dugták a májusit?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged