- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
A CPU beállításoknál lehet különböző módok közül választani. Pl. az Ondemand az alap, van Performance stb. Van ezek közt különbség?
-
krystman
őstag
Aki használ Skypot az biztos tapasztalta, hogy ha a hangszórón szól, akkor akadás. szaggat a hang, vagy épp olyan mintha recsegne a hangszóró. Nos ez a probléma nem a hangszóró és nem is a telefon hibája, ha nem a dinamikus CPU frekvencia állításban keresendő. Ezt ki lehet küszöbölni, ha egy olyan ROM van rajta amin állítani lehet a CPU-t, és szépen be lehet állítani a frekit. A megoldás, hogy a proci minimum frekijét 245-ről tegyük ugyan úgy 787-re vagy 800mhz-re. Tehát a minimum és a max freki ugyan akkora legyen, és akkor nem fog semmiféle recsegés és akadás lenni a beszélgetésbe és teljesen tiszta lesz a hang, olyan mint a számítógépen. Valószínű a Vibernek is ez az egyik problémája, a recsegő és pattogós hangjának. Én nekem így nagyon szépen működik, erre csak véletlenül jöttem rá, nem tudom másnál működike, de nekem megoldotta ezt a problémát. Gondolom a Skype-ban van az efféle hiba, hogy mindig a minimum frekinél akarja tartani a frekit, hogy minál kevesebbet fogyasszon a telefon. De, nekem nem sokkal evett többet így sem. Csak leírom, hát ha esetleg segít, aki ezzel küszködik.
-
krystman
őstag
válasz
asdexed #16644 üzenetére
Nem csoda, hogy melegedett, hisz a Youtube ICS alatt ha megy is csak killódva. És nem hardveres a gyorsítás, ha nem szoftveres, így gyilkolja a procit, nem is csoda ha fagy meg melegszik. Nem is értem miért kell egy ilyen tákolt rendszert használni mint az ICS Skaten.
-
krystman
őstag
válasz
jokka_skate #16485 üzenetére
Sajnos igen. Nem megy a hardveres gyorsítás egyáltalán benne. A videók rosszul mennek nagyon. Amúgy nem lenne rossz, ha ez meg a Youtube menne szépen.
-
krystman
őstag
Frissült megint a [ ColdFusionX]
-
krystman
őstag
válasz
rambo4ésfél #16338 üzenetére
Persze, hogy jó hozzá! Én is ezt használom!
-
krystman
őstag
válasz
Torento #16270 üzenetére
Nem teszi az tönkre, csak ha valami hangosabb, az okosok még hangosabbra akarják nyomni. Persze , hogy tönkremegy időnap előtt. A Dolby meg annyit csinál ennél a telefonnál, hogy a háttér hangokat felhangosítja ugyan olyan hangosra mint az előllévő hangokat, ezáltal hangosabbnak hallatszik majd, de ez is 0Db-hez állítja a hangot. Ezt észre is lehet venni, mert nagyon sokszor hirtelen lehalkul, aztán kis idő után be áll a hang.
-
krystman
őstag
Töltőre van garancia? Ugyan is a töltőből kijövő pár cm-es kábel el van törve.
-
krystman
őstag
Végleges [AtomicMod Dolby] 2012.06.22
-
krystman
őstag
Miért nem próbálsz már meg egy új ROMot, hogy azzal előjöne ez a hiba, mielőtt össze vissza rohangálsz, meg fizetsz érte. Ennyi idő alatt ki kellett volna próbálni pár dolgot. Esetleg sprayel kifújni, hogy nincse benne valami a hangszórónál. Ki kell próbálni pár dolgot, aztán a végén menni csak szervízbe, meg eladni. Meg az új ROM-nál lenne GTalk is.
-
krystman
őstag
Vagy tudom neked ajánlani az [eBuddy Messenger]-t, ebben van Gtalk lehetőség is. Nem rossz kis kliens, már többször használtam, igaz nem a Gtalk részét.
-
krystman
őstag
Ha van otthon Wifi-d akkor próbálj meg csatlakozni, és ha megy akkor nem lesz gond vele. Egyszerűen cserélsz rajta ROM-ot, akár V2 vagy IA3 vagy amit találsz, és megy rendesen majd. A ROM csere nem jelent azt, hogy vissza is fog záródani, vagy ha független akkor már teljesen mindegy milyen ROM van rajta. Ez nem jelent semmit sem.
-
krystman
őstag
Ha már függetlenítve van, akkor annak a garinak már annyi! Bármit is teszel vissza! Amúgy vissza lehet tenni a GTalkot, nem kell hozzá semmiféle hókusz pókusz, elég ha felmész a marketre és leszeded.
Nekem legalábbis engedte. A hangszóró meg attól függ mikor recseg. Gondolom akkor, ha maxra veszed.
-
krystman
őstag
válasz
viperabácsi #15980 üzenetére
Az nem jó, ha automata, mert akkor ugrál egyikről a másikra, attól függ melyik erősebb. Használd csak 3G-el, vagy 2G-én. Aksi szempontból is jobb ha nem kell figyelnie a két hálózatot.
-
krystman
őstag
válasz
viperabácsi #15976 üzenetére
Azon nem is lesz, mindig is kisebb lesz a térerő! 2G-én azért van, nagyobb térerő mert az ad 900mhz-en is!
-
krystman
őstag
Kijött a végleges [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE)] változat.
-
krystman
őstag
Frissült a [Mokee OS] ROM.
-
krystman
őstag
válasz
korcsillio #15777 üzenetére
Neked milyen ez a változat? Én még mindig a RC2-et használom, mert eléggé belaktam!
-
krystman
őstag
Van valakinek tapasztalata karcálló fólia és matt fóliával, hogy tényleg olyanoke mint hirdetik? Hogy tényleg matte, és karcálló?
-
krystman
őstag
válasz
DessertFox #15646 üzenetére
Vannak bőven benne még angol részek, de a java magyar.
-
krystman
őstag
válasz
scyllarus #15652 üzenetére
Még annyit ezzel a ROM-mal kapcsolatban, hogy az sms pl. egyből megjelenik a főoldalon. Nem kell megnyitni. Egyébként nekem a CM .7.2-es ROM-ok nagyon jók, és nagyon gördülékenyek. Ez meg meglepően jól gurul.
Azt az időjárási Widgetet, mivel hoztad elő? Nem láttam benne ilyet!
-
krystman
őstag
Ezt a ROM-ot próbáltátok már? [Klikk] Tegnap megnéztem, és nagyon gördülékenyen működik!
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15636 üzenetére
Én eddig sem kérdőjeleztem meg amit tudsz szakmailag.
Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15634 üzenetére
Én eddig sem támadtam, senkit sem, a másik hogy nem biztattam senkit sem arra, hogy tegye azt amit írtam, azért írtam oda, hogy csak tipp nem biztos. A másik dolog, hogy van olyan módszer ami nagyon szépen működik, és erre írtam, hogy ezt tapasztalatból mondom, mert én megcsináltam és semmi sem veszett el. Én részemről nincs harag, meg probléma. ;-)
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15632 üzenetére
Jó lenne, ha nem támadnál ok nélkül, főleg úgy hogy fogalmad sincs, hogy én mit próbáltam ki, meg, hogy mennyire értek hozzá. És most nem fogok belemenni, hogy szerinted mi van a neten ami jó vagy rossz. Én már próbáltam ezt azt ezzel a telefonnal, és nem volt gond. És most kivételesen nem fogom írni, hogy mi az. Ha meg nem megfelelő a hsz-ás akkor meg töröljék ami nem oda illő. Egyébként nem írtam semmi konkrét megoldást erre, úgy, hogy nem értem mire vagy felháborodva, ha leírtam volna azt még megértem, de semmi konkrétum erről nem esett szó.
-
krystman
őstag
válasz
Jano_023 #15602 üzenetére
Először próbáljátok már ki más Routerrel is, hogy megye, vagy csatlakozik. Mert van egy pár olyan router amihez nem tud csatlakozni alapból a Skate, ha nem át kell állítani a routerbe 11Mbit-re, és csak utánna tud csatlakozni. Én már jártam így, és eredeti függő telefonnal. Egyébként nekem sem tudta addig lekérni a MAC címet.
-
krystman
őstag
Nagyon hamar merül ez a telefon, ez rettentően zavar! Borzalmas,hogy naponta majd nem 2x kell tölteni, ha kicsit aktívabban használom. Egyébként a gyári, és a Delphin böngésző pörgeti a procit mint a bolond, egyedül az Opera mini ami nagyon szépen gördülékenyen fut a telefonon. Ehez ez a telefonhoz legalább 3000-es aksi kellene.
-
krystman
őstag
De ha ez ki van kapcsolva, akkor nem az van, hogy nem fogja az e-mail-et sem figyelni?
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
válasz
Torento #15460 üzenetére
Nem okoskodni akarok, :-) de a legjobb konvertáló program erre, az Allok Video Joiner. Na ezzel lehet nagyon szépen konvertálni telefonra, és videóra is. Már nagyon sokat kipróbáltam, és ez tökéletesen konvertál avi mp4-be is. Nekem a laptop 40 perces videót olyan 15 perc alatt nyom át avi-ból mp4be. És minőségét nagyon jól be lehet állítani. Én egy BDripet vagy egy sima avit , eredeti felbontásban konvertálok, és a képkockát is eredetin hagyom, és így nem konvertál feleslegesen a gép, csak annyit csinál, hogy mp4be dobja át az egész avit.
-
krystman
őstag
válasz
lajki7 #15417 üzenetére
Mit értesz DVD kiterjesztésű film mellett? Az hogy VOB fájlokat akarsz lejátszani vele, vagy a felbontás alatt érted ezt? Mert ha az utóbbit, akkor azt soha nem viszi neked majd! Eleve jóval nagyobb a felbontás mint maga a kijelző. 720×576 ez nem fog menni. Max 800×480-as film megy vele. Legjobb ha mp4-re konvertálod át.
-
krystman
őstag
Hát köszi a tippeket, végül is arra voltam kíváncsi, hogy van e ilyen matt hátlap Skatere. Szilikon tokom az van rajta, nem rossz így.
-
krystman
őstag
Szerintetek olyan hátlap nincs Skate-re ami nem ilyen fényes?
-
krystman
őstag
válasz
skidrowkill #15236 üzenetére
Én megpróbáltam beletenni, de nem megy a Svéd féle verzió benne. Néha nem rossz tényleg! De, ami alapból benne van DSP azzal is szépen ki lehet keverni a hangokat!
-
krystman
őstag
A proxymiti szenzort be lehetne állítani valahogy, hogy a hívás alatt csak X idő után sötétedne el a képernyő? Vagy van valami progi amivel ezt be lehet állítani?
-
krystman
őstag
Hát én úgy tudom, hogy csak az mp4 megy hardveres gyorsítással. A többi formátum avi stb nem. Nekem V2-el, is szépen ment a film! Én a IA3-ban a menüt, ha megnyitom akkor érzek remegést, olyan mintha a V2 alatt sokkal folyamatosabb lenne a menü megnyitás.
Egyébként én használtam a BS Playert meg amiket írtál is, de sokat nem érnek, max annyit, hogy szét lehet húzni a képet benne. Nekem a beépített szépen visz mindent.
-
krystman
őstag
Most a AOKPFusionX és a ColdFusionX mi a különbség? Mert mind a kettő egyformán frissült.
-
krystman
őstag
Semmit nem ér ez a ICS szerű tákolmány amit csinálnak. Az egész ROM dög lassú úgy ahogy van. Kár ezzel kínlódani, érezhető, hogy nem erre a készülékre van készítve.
-
krystman
őstag
válasz
scyllarus #14814 üzenetére
Én is kipróbáltam, de nekem az mp4 videók szaggatnak, és néztem a fix hd oldalán elő adást, és szaggat mint a bűn. Hardveres videó gyorsítás ahogy látom nincs megoldva benne! Youtube sem a legjobb. Nem lenne rossz, mert vannak benne olyanok amik tetszenek. Külsőre jól néz ki.
-
krystman
őstag
válasz
#40993792 #14810 üzenetére
Ennek én is örülök, hogy egyre több az olyan gyártó ami nyomja lejjebb az árakat! És a közeljövőben valószínű teljesen át is fog rendeződni a Márkák rangsora. Sőt már most érezhető is. Valamit tényleg jól csinálnak ott a távolkeleten, és itt én sem a csing csung márkákra gondolok!
-
krystman
őstag
Frissült a [ColdFusionX for the ZTE Skate] is.
-
krystman
őstag
válasz
#40993792 #14807 üzenetére
Egyenlőre ezt nem tudjuk, még meg sem jelent igazából! Ezt az idő eldönti!
Egyenlőre tényleg sok minden van a Skate-hez, ROM-ból hegyek vannak, de kb. ha 2-3at ki tudnék emelni ami tényleg ér is valamit, és működik is benne minden, akkor sokat mondok! Kb.1 hónapig próbálgattam így ROM-at, de mára már semmi kedvem pakolgatni, 1nél maradtam, ami jó.
-
krystman
őstag
válasz
#40993792 #14801 üzenetére
Szerintem ez alapból megy úgy, hogy nem igazán lesz alapból sem arra szorulva, hogy különféle custom ROM kell hozzá, hogy simán fusson! Amit láttam róla videót, nem igazán akadozik!
Bár ez az én véleményem. De, így már én is azt mondom, hogy nem igazán érdemes venni Skate-et.
-
krystman
őstag
Hát ezután nehéz lesz a Skate-nek megálni a helyét. Megjelent az Alcatel a T-mobile kínálatában, annyiért mint anno a Skate volt. [link]
-
krystman
őstag
Az miért van, hogy a Skype ilyen recsegő hangot ad néha? Ez telefon hiba, vagy ilyen a program? Mert fülessel is van ilyen akadás, recsegő hang. Néha nem lehet érteni 1-1 mondatot teljességében. Ez csak nekem van?
-
krystman
őstag
válasz
alansmithee #14718 üzenetére
Biztos lesz hozzá majd valami custom ROM, mert a Motorola Defy+-hoz is van egy halom. Ugyan olyan recovery is van hozzá mint a Skate-hez. Csak még nagyon új ez a típus, így kicsit még várni kell rá szerintem.Egyébként szép ez a Motorola tényleg, én is néztem!
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
válasz
molnarpeter #14668 üzenetére
root explorerel ki lehet pucolni a menüt nagyon szépen, mindenféle nehézség nélkül. Csak Rootolt telefon kell hozzá.
-
krystman
őstag
És mitől annyira égetőkérdés, hogy ezen a telefonon mennyen a ICS? Mitől lenne jobb ez a telefon ettől?
-
krystman
őstag
Azt valahogy meg lehetne oldani, hogy a felvevő gomb az elutasító helyére kerülne? Nekem úgy jobban kézreállna.
-
krystman
őstag
Miért van, hogy ha lekapcsolom a kijelzöt, akkor a wifi is lekapcsol, és csak akkor jön vissza, ha bekapcsolom a kijelzőt. Vagy ennek így kell lennie?
-
krystman
őstag
Ez a Kelzsoca féle [Orange Kiss téma] megy rendesen a IA3 -on? Mert feltettem, és települt is, viszont a telefon, menü, és böngésző rész teljesen szürke lett. Vagy ez csak is a BB ROM-on menne? Ezen kívül minden jó.
-
krystman
őstag
-
krystman
őstag
válasz
csmiklos-35 #14480 üzenetére
Akkor lehet, hogy ott más van, ha nincs Wifi se? Úgy tetted fel a Rom-ot ahogy Kelzsoca leírta? Mert, ha nem akkor lehet az a baj!
-
krystman
őstag
Hát mivel hiba, hogy porosodik, így persze, hogy vissza lehet vinni. Visszaállítani meg tudtommal úgy lehet, hogy ha az eredeti T-mobile ROM-ot visszateszed, amit a ZTE oldaláról le lehet szedni. Én most nem tudom belinkelni sajnos. A letöltött img fájlt könyvtárastól az SD kártya gyökerébe be kell másolni, és kikapcsolt állapotba, a menü hangerő fel gombot és a végén a bekapcsoló gombot kell megnyomni. Megvárod még végez, és kész az egész. Ezután eltűnik a Recovery is, és a FTM menü lesz ezután. Aztán lehet, hogy itt a többiek kijavítanak. :-)
-
krystman
őstag
Egyébként az Orange Montecarlo ROM mibe különbözik a sima ZTE ROM-tól, amit itthon is ráraknak a T-mobile-nál? Ugyan az lenne, mint a itthoni is, csak abba több az alkalmazás? Csak idáig nem láttam ilyen custom ROM-ot.
-
krystman
őstag
Biztos van ami porosodik, de szerintem annak ellenére, hogy itt a fórumon írnak róla, nem hinném, hogy olyan sok lenne belőle! Nekem sem porosodik egyáltalán, pedig van jósokszor, hogy szét van szedve! Előfordulhat, de nem kell ettől tartani! Ha gond van, akkor ott a gari úgy is.
-
krystman
őstag
Miként lehetne megoldani, hogy ami a Skate V2 alatt vannak progik, az a IA3 hoz automatikusan letöltődnének, ha frissen teszem fel? Hiába kapcsolom be a visszaállítást, nem történik semmi sem. Tipp?
-
krystman
őstag
Hát akkor lehet, hogy én néztem eddig olyan ROM-at, de nekem idáig csak Go volt benne!
Nekem nem igazán mentek valami meggyőzően!
Ezt próbáltátok már? [LINK] ma jött ki belőle egy új.
-
krystman
őstag
Szerintem ezeknek a custom ICS ROM-oknak semmi köze az eredetihez! Mindegyiken a Go Louncher van ami max a ICS témát teszi rá. Ez így semmit sem ér szerintem, ezt akár a V2 és IA3-ra is rá lehet tenni! Én is sokat kipróbáltam, de ezek a ICS-nek nevezett ROM-ok egyáltalán nem mennek jó, nagyon darabosan megy az egész cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest