- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
bubus66 Akkor már nem is viszel Szlovéniába?
Annyira búcsúzol mintha örökre távoznál innen. -
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #12526 üzenetére
De van. Villany kikapcs, telo eldob, kiköltözni az erdőbe és már csak a kajakérdést kell megoldani
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #12521 üzenetére
Mondja ezt az az user aki 3 napja ubuntuzik.
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #12467 üzenetére
Első doboz 9 pálya de a második dobozt nem tudom kinyitni. Firefox utána IE.
-
Apaxp
senior tag
A hozzáértőktől kérdezném hogy EZT volna értelme felrakni a skate-re?
-
Apaxp
senior tag
válasz
bluobluo75 #11306 üzenetére
EZT is felraktad a mobo player mellé?
-
Apaxp
senior tag
Na majd ha kiadják az androidos primo-t még jobb lesz.
Állítólag tavasszal jön. -
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #10568 üzenetére
(#10568) mrskatejoe
Esetleg még egy router firmware frissítést megpróbálhatnál. Nekem ugyan nem volt gondom a wifi sebességgel de miután felraktam az újabb firmware-t észrevehetően javult.
-
Apaxp
senior tag
válasz
bubus66 #9678 üzenetére
Bocs nem tudom hogy te hol laksz ezért írtam hogy ugyan azt a pontot lenne érdemes használni hogy kiessen az eltérő hálózati struktúra. Nem volt szándékomban vitát generálni csak a jó szándék volt bennem.
Ha jól néztem ez a speedtest.net volt amit használtál?
a programban alul a tools utána fenn a change server gomb -
Apaxp
senior tag
Volt régen bizonyos "mekk elek"
Tehát ahonnan indultunk.
Azt tudjuk már hogy az IA fejlesztése tovább folyik.
A kérdés az volt hogy várható-e a skate v sorozat további fejlesztése? Van-e benne még fejlesztési lehetőség? -
-
Apaxp
senior tag
válasz
apeelme #9582 üzenetére
apeelme
Kicsit félreértettél én tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi telefonommal. Azt tudom hogy mindenben kell vmi kompromisszumot kötni (ár/érték)
csupán azért írtam le az előző hsz-t mert úgy érzem itt most felétek olyan igények merülnek fel hozzáértés nélkül amiket fizikai korlátok miatt nem lehet teljesíteni.
Amit eddig én kaptam tőletek azért hála és köszönet.Minden romot kipróbáltam és ami nekem megfelel azt használom.
Ami nekem furcsa a wifivel kapcsolatban hogy (tudtommal) ebben a telóban b/g-s wifi van ami max 20/x-et tud ennek ellenére reklamáció (ha jól értelmezem) hogy miért nem megy a 40/x.
És itt jutunk vissza a kompromisszum kötés kérdésére.Az 5-ös pontnál gond a cm romban a camera zoom fx működése.
Ez a skate v2-ben hibátlan, az IA2-ben a kép jobb oldalát levágja. -
Apaxp
senior tag
Amit elvárok egy ilyen telefontól hogy
1: akadás mentesen fusson rajta a szoftver
2: jó minőségben megfelelő hangerővel lehessen telefonálni
3: ha már van benne GPS akkor jól működjön rajta bármilyen navi program
4: ha már van video/audio lejátszó akkor lehessen filmet/zenét lejátszani
5: alkalmanként (ha nem is csúcsminőségben) lehessen fotózni.
6: működjön hiba nélkül a wifi bluetooth
7: lehetőleg az akksi ne adja meg magát 2 napnál korábban
8: a rom lehetőleg kis helyet foglaljon, az egyéb programokat úgyis mindenki saját maga választja ki
9: ha valaki ért hozzá és a hardver drivereit optimalizálni tudja vagy hozzáadott extrákat tud kihozni belőle az jó dolog
Ha ezek működnek onnantól a többi lehetőség már ajándék. Nekem nem hiányzik hogy 5-10 vagy 20%-onként lehessen a fényerőt csökkenteni. Az sem dob fel hogy a romba integrálva legyen 600 féle téma, képernyőzár. Az integrált témák úgyis a rom készítő ízlését dícsérik de sztem ezt cseréli mindenki a saját ízlése szerint. Legyen benne ezek kezelhetősége és választék a neten mint égen a csillag. Az IA2-ről visszatértem a skate v2-re mert mindent tud amit felsoroltam + jobb az akksi ideje.
Ami nekem elég hogy tudjam a rom telepítése előtt a romba hova rakjam a nekem szükséges appokat.A "követelőzés" a rom készítők felé nem a csicsásítás kellene hogy legyen.
-
Apaxp
senior tag
-
Apaxp
senior tag
válasz
callvote #9286 üzenetére
Skate v2-ről váltottam IA2-re. A telepítés a leírásnak megfelelően történt TP link routerem van és a wifi rendben megy. (router emeleten, telo beton födém alatt földszinten) A használt programjaimat már a legelső kelzsoca rom óta titániummal (prog+adat) állítom vissza. Eddig semmi gondom. Az IA 1-nél volt a getjar appal gond de az IA2-vel ez is megy rendesen. Egyetlen programnál (super sudoku) van csak gondom a grafikai megjelenítéssel de ezt kibírom.
Apeelme vagy kelzsoca a tegnapi hisztifront elején feltettem egy kérdést itt ha esetleg kaphatnék választ azt megköszönném
apeelme csak annyit szeretnék hogy legyen egy ICE oldal ahova azokat a számokat kell berakni amiket pl. baleset esetén a kórház v. rendőrség hívhat.
-
Apaxp
senior tag
Kelzsoca vagy apeelme van-e arra mód hogy a névjegyek ablak felső sorba (telefon, hiváslista, névjegyek, kedvencek) egy plusz lehetőség bekerüljön ami szabadon átnevezhető?
Ha nincs akkor a kedvencek nevet lehet-e módosítani? -
Apaxp
senior tag
válasz
kelzsoca #8906 üzenetére
Kelzsoca ami bekerült újdonságként a feszültség csökkentés okozhatja azt hogy kicsit lassabban ébred tudatára a telo? Nem a hidegindításra gondolok hanem a képernyőzár feloldása után lomha a reagálása az érintésre, funkció gombra. Mikor már dolgozik a cpu akkor ilyen probléma nincs.
-
Apaxp
senior tag
Ma vettem egy [ilyen] fekvő bőrtokot. Övre felrakva nagyon stabil, nem csúszkál. Akit érdekel nézze meg.
-
Apaxp
senior tag
válasz
kelzsoca #8799 üzenetére
Akkor várok türelemmel/türelmetlenül
Eddig amit észrevettem hogy ha a volume+ fent van akkor összeveszik a dsp managerrel. A telepítés és programok felrakása, beállítása alatt az akksi merülés szinte nem volt érzékelhető.
Proxi szenzor a rom felrakása után mindenféle kalibrálás nélkül tökéletes. -
Apaxp
senior tag
válasz
Gedeon31 #8502 üzenetére
Bocs ha netán megsértettelek de töröltem az ominózus hsz-em.
Viszont azt azért megemlíteném hogy az első hozzászólásod [link] 16:14:32-kor keletkezett.
A második amire válaszoltam [link] 16:23:23-kor és éreztem benne némi "türelmetlenséget" hogy nem ugrott mindenki a tökéletes válasszal. Ezért ajánlottam a write only és read only összevonását. -
Apaxp
senior tag
Egy kis olvasni való [sandvich test]
-
Apaxp
senior tag
válasz
skidrowkill #8041 üzenetére
szvsz? esetleg??
szerény véleményem szerint
-
Apaxp
senior tag
Nekem v2 telepítése után a "folyamatos mobil adatkapcsolat engedélyezése" mellet volt pipa és pillanatok alatt merült le a telo mint nálad. Amikor a jelölést megszüntettem megszűnt az extrém merülés.
Tegnap este 59% volt az aksi és úgy ment aludni. Ma reggel ugyanúgy 59% volt. Most 31% úgy hogy ebben volt 1 órahossza rigo navigáció. -
Apaxp
senior tag
apeelme
Tegnap a getjarral kapcsolatban kérdeztem [itt]
Erre tudnál vmit mondani? -
Apaxp
senior tag
Nos akkor kis összefoglaló.
Kamera: fotózás előtt a látható kép színtelített, élethű. Exponálás után a kép színtelen fakó.
Ugyanez a helyzet a camera fx zoom app esetén is.
Az az érzésem hogy a kamera driver nemigazán jó ebben a romban.
A getjarról korábban írtam [itt]
Super sudoku játék megjelenítési problémás. A négyzetháló hiányosan jelenik meg és a négyzetháló színek sem jelennek meg.
Ami egyenlőre nagy pozitívuma az új romnak hogy takarékosabban bánik az aksival mint a skate v2. -
Apaxp
senior tag
Tisztelet és köszönet a készítőknek!
Olyan problémába futottam bele hogy a getjar apk telepítése után indításkor nem ismeri fel a készüléket. Ezáltal a gold appokat a getjar nem ajánlja fel (nem látható a gold gomb). Ezt lehet esetleg orvosolni?
A SkaTe v2-nél ez a hiba nem volt. -
Apaxp
senior tag
válasz
TazLeacher #6818 üzenetére
Egyszer már nekem is csinált ilyent. Kikapcsoltam, akksi ki-be, újraindítottam calibráltam és azóta nekem jó.
-
Apaxp
senior tag
válasz
snecizero #6667 üzenetére
Én tárcsára húst szoktam rakni sütni nem billentyűzetet.
Egyébként már kérdezte valaki hogy miért nevezed konzekvensen tárcsának a telefonod?A kérdésedre meg egyszerű a válasz: rakd fel a gyári, vagy a Kelzsoca féle romot.
Ha pedig neked az egzotikus romok kellenek akkor a rom készítőjét keresd a kérdéssel. -
Apaxp
senior tag
Kis akku fogyás téma. A skate v1 felrakása után fullra töltöttem az akkut ami 24 óra alatt 4%-ra merült (tehát 0-ára). Átnézve a beállításokat kiderült hogy a mobilhálózatok beállításainál a folyamatos mobil adatkapcsolat engedélyezve volt holott a 3G ki volt kapcsolva. Az engedély kikapcsolása után ismét fullra töltöttem és ugyanolyan használat mellett 24 órával később 92%-on áll a kijelző.
Kelzsoca van-e arra lehetőség hogy a következő romban alapértelmezésben ki legyen kapcsolva ez az opció. Elég nehéz rájönni arra hogy ez a beállítás eszi meg az akkut. Akinek meg szükséges az úgyis bekapcsolja. A rom egyébként super -
Apaxp
senior tag
válasz
balazs.fefe #5866 üzenetére
(#5866) balazs.fefe ...szeretnék fotót csatolni a telefonkönyvben szereplő nevekhez...
A telefonkönyvben hosszan nyomsz az adott névre, utána a bejegyzés szerkesztése itt a képhelyre klikk és innen értelemszerüen
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #5593 üzenetére
Nálam meg ilyen
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #5504 üzenetére
egy kérdés :
ami kijelzi , hogy éppen mi működik ( wifi, bluth, gps..stb ) widget hogyan tudnám 1 "ablakkal" odább tenni ?Hosszan nyomva tartod és húzd.
-
Apaxp
senior tag
Skate v1 simán települt a skate után. Telepítés elött titanium backup a fent lévő telepített programokról. Romolás után titaniummal a programok és a hozzájuk tartozó adatok visszaállítása. Minden tökéletesen működik. Csak az SMS-ek vesztek el (handcent sms).
Kelzsoca a rom super a belerakott újítások sokat dobtak a használhatóságon.
Ami újdonság nekem mintha intenzívebben használná az SD Ext partíciót.
Hálám örökké üldözzön. -
Apaxp
senior tag
Kelzsoca romjában a billentyűzet használata közben sok a mellényomás. Mintha rosszul volna pozicionálva. Adott gombot középen nyomva a mellette lévő betű jelenik meg.
Nem az ujjammal van gond.
Valakinek van hasonló tapasztalata? -
Apaxp
senior tag
Kicsi off.
Miért van az hogy a market megjeleníti a magyarul írt véleményeket ha telon nézem. Ha viszont pc-n akkor nem -
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #3437 üzenetére
Öregszem
Így 50 felett már kicsit én is.
-
Apaxp
senior tag
Szép estét!
Akkor egy kis vélemény. Tegnap este 7-kor raktam fel Kelzsoca romját és utána hajnal 2-ig egyfolytában szekáltam a telót telepítésekkel, kimondhatatlan nevű (rigo) navigáció,film, foto, zene, fm és online rádió. A romolás előtt töltöttem fel az aksit fullra. Amikor abbahagytam a kínzást akkr 42%-ra esett a töltöttségi szint (feltehetően a GPS navi hatásának). Ma reggel 8-kor ugyanúgy 42% ami délre további GPS (nekem ez az egyik fontos dolog) használatnak köszönhetően 13%-ra esett. Ekkor fullra töltés és most 85%.
ADW ex launcherrel tökéletesen akadás mentesen fut. Amit szoknom kell az a betű típus de ez marad. A menüben van egy bootloader ikon amire ráklikkeltem (pech) na ez lefagyasztotta a gépet. Megjelent a zöld droid és onnan csak az aksi kivétel segített. Ezenkívül csodásan muzsikál a rendszer. Nem bántam meg a váltást. -
Apaxp
senior tag
válasz
Jano_023 #3335 üzenetére
Én a driver telepítéskor azt csináltam hogy Zsoca driverét feltelepítettem és utána csatlakoztattam a telot.
Természetesen hibaüzenet hogy ismeretlen eszköz és nincs hozzá driver. (win7 64bit)
Ezután eszköz kezelőben fekiáltójeles kikeres tulajdonságok illesztőprogram és keresés szgépen (nem talált) utána minden illesztőprogram megjelenítése és ott megkerestem a hozzávalót. Ráklikk és jött a hibaüzenet hogy nem a hardverhez való de azért is ezt akarom és már ment is fel. Azóta is jó neki.
Szerk.
Látom megoldva.
Megint nem frissítettem mielőtt nekiálltam írni -
Apaxp
senior tag
válasz
kelzsoca #3320 üzenetére
Ha mindenképpen custom romot szeretnél próbálni, akkor egy recovery csere után meg tudod tenni...
A custom recovery már fenn van a telefonon és rootolás is megvan.
Tehát akkor csak annyi a dolgom előkészületben hogy a letöltött SkaTe romot rámásolom az sd kártyára és a leírás lépéseit végrehajtom.
A recoveryben a backupot már megcsináltam. -
Apaxp
senior tag
Kelzsoca olvasgatok és bátorságot gyűjtök a rom felrakáshoz. Azt szeretném megtudni hogy az a partíció kiosztás amit a mellékelt leírásban közöltél automatikusan létrejön vagy a rom felrakása előtt kell még valamit csinálni?
Bocs a kérdésért de 2 hete van androidos készülékem és a linux is idegen terep a számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged