- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
-
Indiant
addikt
válasz mrskatejoe #11949 üzenetére
Értem én, hol lehet ezt előhozni, mert nekem az alja nem ilyen.
(#11950) Skipper: "Mit lehet ilyenkor tenni?" - Nyomni a gázt!
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz mrskatejoe #11949 üzenetére
Hát hallod ezt a telót el ne add, mert énnekem is fent volt a v2, de még kikapcsolt állapotban sem bírta eddig Nézd már meg légyszíves az akkut, nem-e reaktor van a helyén
Üdv. Feri!!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz pusihusi #11951 üzenetére
Ez csak sima GSM mód. A scrolloknál ha kell valami bekapcsolom azt ami kell, majd kikapcsolom. A proci minimumra van állítva 122 Mhz-re. Ha hívnak felveszem. A kb 6 nap alatt kb 40 perc telefonálás.
Indiant
klikkelj a diagramra (felül ) tehát aku használatnál .
pusihusi
szerintem mindegyik tudja azt. Ezért mondom, hogy a gyors merülés 99%-ben nem hardver hiba hanem juzer szokás probléma
Danex
hol ? az a töltésnél volt
[ Szerkesztve ]
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
Danex
addikt
válasz mrskatejoe #11942 üzenetére
Ha jobban megnézitek a pici töltés előtt a telefon TERMELTE az áramot...
-
pusihusi
addikt
válasz mrskatejoe #11954 üzenetére
Légyszíves linkeld be a Romot, hátha elnéztem valamit, köszi
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
-
Indiant
addikt
válasz mrskatejoe #11959 üzenetére
Én sem tudom áttenni a képet. A BT működik a v2-ben? Mert a párosodás megvolt, de fájlt nem tudok átküldeni.
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Feltettem a IA3-at, szép meg minden ok , csak az üzenetküldésnél egy "á,í,ó,ő,ú,ű" betűért levesz x karaktert , van ez ellen valami megoldás? És ha átlépek a 2.sms-be, akkor már 145karakterről számol visszafelé. Fent van még a SlideIT billentyűzet is (fizetős), de annál is ugyanez van. Beállításoknál nem találtam karakterekre vonatkozó beállítást.
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
scyllarus
veterán
válasz Indiant #11961 üzenetére
Ha jól emlékszem, alapból nem működik, kellett hozzá a [Bluetooth File Transfer] nevű program.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
bubus66
nagyúr
válasz vrsptr #11962 üzenetére
(#11962) vrsptr
Próbáld meg ezt AnySoftKeyboardot. Azért vesz le, mert az ékezet balról jobbra dől. Azt hiszem azt kettő karakternek kezeli.Ezért van csak 160 helyett 145 karaktered. Én AnySoftKeyboardot használom, és a jobbról balra dőlő ékezeteket és nem vesz le karaktert, Marketből le lehet tölteni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
skidrowkill
aktív tag
azt hogy lehet megcsinálni,hogy ha íok egy hosszabb SMS-t akkor ne 2 SMS ként küldje el...
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Regiee
aktív tag
Szerintetek megerne cserelni a skatet egy SE Xperia Mini White HD-ra?
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
Ha már handcent: azt be lehet állítani valahogy, az ez a program legyen az alapértelmezett? Ha kapok egy sms-t, azt a handcent és a gyári üzenetkezelő (vagy mi a szösz a neve ) is megjeleníti.
-
-
Badboys
őstag
Nos túl vagyok a cserén azoknak akiknek porosodik a kijelző alatt simán pár perc alatt ment az egész.Vissza gyárira mindent,de semmit sem néztek csak azt a szomorú tényt,hogy gáz a kijelző alatt.Szerintem lehet vissza vinni.Mai naptól újra gari 2 év.
-
GRomeo
tag
válasz mrskatejoe #11942 üzenetére
6nap?
Ezt alig merem elhinni!
Véletlenül nem 2akksi van benne?
Netalán 2000-es lenne az akksi? :-)))Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
Regiee
aktív tag
Igazabol csak zenet hallgatok, netezek, fb chat es viberezek. Nagyon ritkan valami kis logikai jatek.
Kb mekkoranak kepzeljem el azt a 3as kijelzot? Ics eselytelen a minire jol gondolom ugye?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
válasz Regiee #11981 üzenetére
Szerintem esélytelen. A kijelzője tényleg kicsi, főleg a Skate után. Ha sokat netezel meg chatelsz, akkor azért nem árt a nagyobb kijelző, nem tesz jót a szemednek a folyamatos erőltetés.
Szerk.: akkor tévedtem, úgy látszik lesz minire ICS Ezen meglepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Minden 2011-es és újabb SE-re lesz ICS.
^Clown: mi ebben a meglepő? Elég erős hardverrel jöttek tavaly az SE-k. 1GHz-es Snapdragon volt a minimum.
callvote: a Mininek nincs fizikai billentyűzete, mindent azon a kis vackon kell csinálni.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
callvote
senior tag
a skate 4,3"..a minik 3"...tehát kevesebb mind a 3/4-e..
pont a netezés,fb,viber(sms) miatt kicsi a kijelzője....hiába van billentyűzete,amivel smst-irhatsz,de ha érinteni kell a kijelzőn,netes oldalaknál akkor szinte biztos hogy muszáj lesz zoomolnod hozzá.
arra is csinálgatnak ICS-t de azon sem tökéletes még.
hivatalosan május felé lesz ICS frissítés..de ez majd kiderül akkor amikor már valóban letölthető[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok egy programot alapértelmezett programmá tenni?
Tehát, Pl.: ne a z igo -val nyissa meg a telefonkönyvben lévő címeket hanem a sygic -el. Pillanatnyilag egyik sem alapértelmezett de mégis az igo -t favorizálja.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
bobooo
addikt
-
okoska74
senior tag
válasz bobooo #11991 üzenetére
Igen, próbáltam már, de a felirat szerint Nincs beállítva alapértelmezettként és a gomb is hatástalan. A sygic -nél ugyan az a helyzet.
[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz bobooo #11993 üzenetére
Ha letörlöm az igo -t akkor semmivel sem akarja megjeleníteni, pedig a sygic tudja ezt a funkciót ellenben az igo -val.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
-
aldebaran
őstag
Szóval melyik legyen?
IA 3 vs SkaTe 2
Mi alapján döntsek?
A recovery már fenn van.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Takilandbau
csendes tag
válasz aldebaran #11997 üzenetére
Nekem a jobban testre szabhatóság tetszett, mint a gyáriból modosított rom,így én az IA3-at ajánlom/választottam! De a Skate V2-sem rossz, csak az kicsit "gyáribb". Rakd fel először az egyiket majd a másikat, és eldöntöd melyik legyen...
ZTE Skate Ice Armor III.by:kelzsoca&apeelme / S3 kernel by:C3C0 T-Mobile H
-
aldebaran
őstag
válasz Takilandbau #11998 üzenetére
Akkor lesz ami lesz, felteszem az IA III -at.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest