- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Épp most frissült a Yandex Shell, de nem tudom milyen verzióra, mert az van odaírva, hogy gépenként eltérő....
-
őstag
válasz kelzsoca #11224 üzenetére
Ott van a Vodafone Smart Store, bárki bemehet, aztán 55k-ért elhozhat vodás feltöltőkártyával egy független Skate-et.
Vidékieknek ez marha jó Azért hihetetlen hogy a voda nem veszi fel a rendes kínálatába. De szvsz a ZTE is elmehet a .... hogy nem árulja szolgáltatóktól független értékesítési csatornákon
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
callvote
senior tag
nextG-n kérdeztem már a blade résznél de válasz nem jött,hátha esetleg itt mert kelzsocának is némi köze van hozzá...szal...
a rebornban alapból nincs benne a hírek és időjárás vagy csak én nem találom?
esetleg a patch óta tünt el?
továbbá ha rányomok az óra ikonra a menüben,ott is kéne mutatnia az időjárást.
vagy ehhez is kell a hírek és időjárás alkalmazás?
ha hiányzik a romból,akkor azt honnan lehet leszedni?..jó lenne ez mert magyar..thx
Redmi :)
-
Badboys
őstag
válasz callvote #11595 üzenetére
Lesz androidra mivel már van is csak még nem elérhető az OM partnerek számára.Azt írták március közepére várható a végleges verzió pont itt a Prohardveres tesztelők próbálták nem akarok hülyeséget írni,de azt hiszem Wayteq készüléken mivel a PNA k áttérnek az android használatára a wince helyett mert bővebb szolgáltatást nyújtanak.Nos valószínűleg nem holnap történik az átállás hanem fokozatosan.Ez a teszt talán 2 hete jelent meg itt az oldalon.Hivatalosan a PDA ra biztosan nem lesz,de mint tudjuk nincs lehetetlen megoldják.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz attilav2 #11604 üzenetére
Azért hihetetlen hogy a voda nem veszi fel a rendes kínálatába.
Miért vennék, a Telenor se vette csak, az előző ZTE készülékekkel is csak a baj volt, ráadásul a SKate már egy régi SoC-ra épülő modell, ami lassan kifutó széria, én sem venném fel a szolgáltatók helyében...
(#11605) callvote
Nincs benne, de kiszedheted egy Skate romból és fájlkezelővel a megfelelő jogosultságokat ráadva (rw-r-r) a system/app mappába másolva, már működik is (igen, az óránál található időjárásnál is onnan szedi az infókat)
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
-
őstag
válasz kelzsoca #11608 üzenetére
Elavult, de nagy a képernyő (ez a lényeg), és olcsó.
Az MWC 2011 hírek szerint jön a Blade II ugyanezzel a hardverrel csak 1ghz-re pöckölve, nfc-vel megtoldva.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
callvote
senior tag
[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
bubus66
nagyúr
zsoca
Köszönöm az erre a kérdésre adott válaszod, eddig még semmi gond nem volt. Meg csináltam ezeket wipe cache wipe dalvik-cache-et azóta tökéletes,és elég sokat hívtam, a hívás listából.
[link]Meg az kérdésem amit ajánlottál Linux Mint azt fel akartam tenni és csak fekete képernyőt látók. Már telepítés kezdeténél sem.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kelzsoca
félisten
-
bubus66
nagyúr
válasz kelzsoca #11623 üzenetére
A windows alá akartam de nem megy Feltelepíteni tudom és azt is ha van vezetékes net akkor nem kell kínlódni a wifi beállításokkal de ha nem látok semmit akkor nehéz
mrskatejoe
Jöhet a segítség, azt találjuk ki, hogy lássam is mit szeretnék csinálni?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz kelzsoca #11623 üzenetére
Így néz ki a dolog az első három kép mikor automatikusan akarta telepíteni.
[link]
[link]
Ennyi itt a fekete és vége]Ez amikor kézi::
[ Szerkesztve ]
-
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom,hogy mi történt ma a ROM -ommal mert edig semelyik ROM -ban, pedig volt rajta már egypár, de még sohasem jött elő az a hiba amit már párszor írtak itt. Történetesen jött egy email -em és amikor megpróbáltam lehúzni a redőnyt akkor lefagyott a statusbár. Kis idő után újraindult és azóta egyszer sem csinálta.
IceArmor III. hun.
A proci gyári értéken van. A köpönyeg, smooth calendár és az Mx video player van pluszban telepítve. Illetve a billentyűzet lecserélve Better Keyboard 8 (Gingerbread Edition) 8.9.6 -ra.Na most?!
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
-
Csocsó111
csendes tag
(#11573) hsz-re tudna valaki mondani valamit? Megköszönném.
-
okoska74
senior tag
válasz Csocsó111 #11634 üzenetére
Igen van a statuszbárban látod illetve ha megérkezik akkor hangjelzést is ad.
Ja és már telepítve is van.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
st0ff
tag
sziasztok!
Uj romot szeretnek feltenni, 2.3.5 van fent.
Cyanogen 7.1 latest stable-ben gondolkodtam egeszen 2 nappal ezelottig, amikor is lett ket uj nightly:
http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=blade
ezekrol van valakinek valami infoja, hogy mit tudnak a stabilhoz kepest?Koszi
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok. Telepítettem egy alkalmazást, de "program application database cannot be found" üzenettel leáll!! Hogyan tudom tudom az elérési utat módosítani a sys.text.ben? Mit rontottam el?
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Valaki használ védőfóliát a Skatehez?
-
mrskatejoe
aktív tag
-
Joshi
titán
válasz bluobluo75 #11643 üzenetére
Én is.
-
Frozzy
őstag
válasz bluobluo75 #11643 üzenetére
természetesen és még hard case tokot is!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Indiant
addikt
Frissült a Yandex Shell, bár a verziószám nem változott. Ugyan a nyelvek nem változtak benne, de már hazánkban is működik az időjárás kijelzés és ismét nem akad.
A T.E.A.M. Battery bar is frissült, szóval Skate v2-esek szerintem érdemes frissíteni, most már animál, ha tölt.
A TSF Shell is frissült 1.2.0-ra. Különösebb változást nem tapasztaltam rajta.
Valamint a TSF Music widget is frissült.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Okos Otthon / Smart Home
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
- UTOLSÓ DARABOK! ----ÚJ!! iphone 14 256gb (Kék / fekete)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs