- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz #40993792 #11049 üzenetére
már ne is haragudj de te nagyon nem vagy pártatlan tehát kár volt ezt beírnod,legalábbis engem legkevésbé sem érdekel..de a te írásodból is látszik hogy megint csak engem nézel le te is..holott innen indult:
"érdekelne hogy ezen kijelentésedet mire alapozod? talàn sokan tanulhatnànak is belôle..."
ezek után nehogymár én hasra essek...majd még én kérjek bocsánatot mert lenéző irást kaptam?vagy mivan?
el vagytok kicsit tévedve szerintem...
attól mert valaki összedob 1-2 romot,még nem lesz isten akinek el kéne nézni bármit...bárkit...
ha Ő megengedheti az ilyen stilusu reakciót,ahelyett hogy publikus módon segített volna aki épp kérdezte amit,akkor engedtessék már meg nekem is hogy ugyanugy válaszoljak vissza...
semmivel nem több vagy kevesebb ember mint én vagy te vagy a harmadik...
a te hozzászolásodhoz csak annyit hogy:
"Nem az első ilyen tőle és nem is az utolsó. Nem tehet róla, ilyen és kész"
milyen azaz ilyen?..most ezt is vehetném minősítésnek amit velem szemben megengedsz ismeretlenül..
továbbá:
"lépd át ezt az embert"--EZT?..na erre csak ennyit hogy a kutyádnak mondhatod hogy EZT...én az Ő-t használtam volna,de gondolom most megint én vagyok a bunkó,igaz?..
...de azt tegyük hozzá,mindaddig amig ÉN degradálo,lenéző,már-már hülyegyerekként lekezelő irásokat kapok,addig én is ugyanugy fogok visszareagálni...ez gondolom érthető nem?..talán pártatlannak kéne lenni kicsit és nem csak a visszareakciót kéne minösíteni hanem azt is ahogy kezdődött..vagy nem mertek neki beszolni?,az ő írását miért nem fikázzátok????...na ebből is látszik hogy nem vagytok pártatlanok,csak mert ő romokat hoz össze vagy mert régebbi tag,vagy mit tudom én milyen okból....
kicsit korrektebbnek kéne lenni..nem csak azt támadni aki visszareagál hanem nyugodtan lehet annak is szolni aki jelen esetben elkezdte a "kedves" hozzászolást...kb erről ennyit.[ Szerkesztve ]
Redmi :)
-
Adamis
őstag
válasz krystman #11031 üzenetére
"egy darabig hagyom az eredeti Romot, szerintem jó ez is!"
és
"Témát szeretnék tenni a telefonra."Na ez a kettő nem megy együtt... Ugyanis csak a CM7 alapú rom kezeli a témát, az eredeti rom viszont nem az. Tehát vagy felteszed az IA sorozat valamely tagját (mondjuk IA III) és ott a témaválasztóban kiválasztod a témát, vagy marad az alap droid...
Előttünk ezekkel az őrültekkel meg ne foglalkozz, biztos megjött nekik...
[ Szerkesztve ]
-
Vivec
csendes tag
No, most leteszteltem kocsiban a gps-t és határozottan jobb lett, mint volt, sőt átbillent a használható kategóriába, és ez a lényeg. 'GPS test' teljes értékűen működik, mér sebességet minden. Érdekes, hogy iGO a pozíciót tökéletesen érzékeli, de a sebességet kb 5 percenként frissíti, és ez kicsit összezavarja. Pl. állok egy helyben 50km/h-val. Ilyenkor egy helyben rángatózik a kék nyíl. Majd lehet próbálom még állítgatni. Mindenesetre működik, és ez a lényeg!
IA III pedig tényleg nagyon jó! Ezerszer finomabban működik, örülök, hogy váltottam. Most belakom a ROMot.
-
apeelme
addikt
válasz callvote #11047 üzenetére
nem véletlenül lettek ezek az emberek PRIVÀTban megkeresve, kicsit tùl fontosnak érzed magad itt a fòrumon, ha ùgy gondolod hogy mindenröl tudnod kell!
arròl, hogy mi hogyan, és miként végezzük a munkànkat, nem tartozunk sem neked sem senki màsnak számadással, de FÔLEG neked nem...
azért mert ia3ra jön patch mi zarja ki hogy ia2re ne jöjjön?
összedob 1-2 romot... - tipikus, hozzàd hű megszòlalás...
-
aldebaran
őstag
Szóval, hamarosan kezdődik a telepítés...
A recovery-t mindenképp le kell cserélni?[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Indiant
addikt
Köszönjük marcedli-nek a pdafanclubról az infót!
-
aldebaran
őstag
Szét lehet valahogy teljesen szedni a skate-et? Ugyanis a kijelző alá bement homok. Mikor eladta nekem az egy srác, elfelejtette ezt velem közölni.
-vagy lehet, garanciában visszaviszem és kitisztítják?Amikor megnyomom a hangerő le és bekapcsoló gombot, a kijelzőn csak annyi jelenik meg, hogy FTM és kész. ezzel lehet valamit tenni?
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Indiant
addikt
válasz aldebaran #11061 üzenetére
Szerintem ne akard szétszedni. Ha megtalálod a Gyorskeresőt a lap tetején, akkor azt használva az információk tárháza nyílik meg előtted.
A porról és az FTM-ről is volt már szó.
Tisztíttatni szerintem csak garban van értelme.
Az FTM meg azt jelzi, hogy nem sikerült feltenned a CWM recovery-t. -
callvote
senior tag
válasz aldebaran #11061 üzenetére
mindent szét lehet szedni
de ha szétszeded,és meglátszik akkor garanciavesztéssel jár,márpedig valószínüleg megfog,már csak azért is mert azt hiszem pl a jobb felső csavaron van egy kis"papir" ami a beázást jelzi a szervizesek számára,vagyis ha történik ilyen,ők azon látják pl.
ha netán emiatt gariztatni vinnéd,akkor ne is rakj fel semmilyen recovery-t meg romot,mivel akkor meg azért nem gariztathatod.
ha nem viszed vissza és most mégis másik romot raksz fel,akkor az általad linkelt videóban is látszik hogy:
bekapcsolod a telóban az usb hibakeresést,rákötöd a telót a gépre,és a csomagban,amit letöltöttél,abban van a clockworkmod_recovery mappa...
azon belül elinditod az install-recovery-windows.bat-ot.
ezt teszi fel neked a CWM-et.ha ez sikeres akkor a hangerő le+ bekapcsolás kombinációra nem az FTM jön be hanem a CWM menü.hozzáteszem,most jelenleg FTM-ed van,és ha a tmob oldalrol az ott leírtak alapján felteszed rá a frissítést,akkor egy tiszta telefonod lesz,úgy garanciális
[ Szerkesztve ]
-
callvote
senior tag
válasz aldebaran #11065 üzenetére
értelem szerűen ne közöld hogy szerettél volna romot feltenni vagy hasonló
szimplán a porosodás miatt vitted vissza,vagy kitisztítják(ha ez belefér a garanciába) jobb esetben nem foglalkoznak ezzel hanem adnak egy új telefont
de ezt én speciel nem tudom,ilyen indokkal nem vittem vissza telefont sosem.Redmi :)
-
Tobika1
senior tag
Nem tud valaki pc-re egy progit amivel usb-n keresztül elérem a teló belső memóriáját és az sd-t?
-
Tobika1
senior tag
köszönöm!
-
callvote
senior tag
őőő ja,porosodás nem tartozik a garanciába
de lehet kipucolják ha nem kukacoskodnakbár tudtommal frozzyZTE-nak cserélték emiatt
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Nah, a T oldaláról leszedtem a rom-ot, feltettem FTM-el és működik. Ma délután elviszem a boltba és majd leírom, mit mondtak.
Nagyon köszönöm a segítségét mindenkinek, hálás vagyok a fórumtagoknak, kiváltképp bubus66 -nak, aki privátban rengeteget segített.
-
krystman
őstag
Nem tudtok valami olyan lejátszót, ami vinné az avi fájlokat is? Mert amiket eddig leszedtem, volt benne olyan, ami vitte, de vagy tört a kép, vagy lassan akadozva vitte. Meg 800x480-as videókat mivel lehetne készíteni? Én Allok Video Joiner-t használok, de ebbe csak mp4-ben lehet rögzíteni.
-
krystman
őstag
Mind kettőtöknek, köszi szépen a segítséget!
-
aldebaran
őstag
Uraim, hölgyeim, azt mondták a szervizben, hogy nem javítanak zte-ket...
Ezért szeretek én T-s lenni! És ezt komolyan írtam, nem iróniázok. Akit bővebben érdekel, írjon privit.
-
callvote
senior tag
höhö..eltűnnek a forumról bejegyzések
[ Szerkesztve ]
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet az IA3 -ban az SD-Ext partícióra tenni a progikat?
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz tboldi #11092 üzenetére
Hát nem tudom, de nekem az ext partíción nincs semmi. A belső memóriában a szabad helyem 49Mb. Az ext partíción 453Mb szabad. Ha root explorerrel megnézem csak a lost+found mappa van benne.
Nem tudom, hogy számít -e de én a modaco -ról töltöttem le az IA3 -at.[ Szerkesztve ]
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
-
execute93
őstag
Sziasztok! Ezen a telón gondolkozom megvételre. Mi a véleményetek róla? Bővithetősége milyen? GTA3 futna rajta?!
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Öregszem
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest