- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz metalstorm #39 üzenetére
A gyartóknak nem érdekük az alsó kategóriás készülékbe jó kamerát tenni, ez egyértelmű.
-
metalstorm
aktív tag
Majdnem a legelső okostelóm volt anno a ZTE Blade - amit mobilarena is agyba főbe dicsért - és a Acer S100 Liquid (2mpx fix fókusz) után 0 forintért a telenortól, hihetetlen jó volt. Pici volt, nagyon sokáig használtam (7év!) és azóta se igazán szerettem meg annyira telefont mint anno azt. Néha ránézek a frisebb ZTE Blade akármilyen tesztjeire de szánalom hogy nem képesek egy kamerát találni egyikbe sem... egy Sony Z1 compact szintjét sem hozza ez a 2024-es tesztcsoda... oké hogy a Z1 csúcskategória volt ez pedig "olcsó" de az 2014-es ami 10 éve volt!
[ Szerkesztve ]
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Jeanne d'Arc #35 üzenetére
Belépőkategória volt már akkor is.
A Blade sorozat emléke volt erősebb.
-
addikt
Régen a Blade sorozat erősebb volt azért ennél.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Kronos3000
senior tag
Gyengécske, de lesz közönsége. Vagy jobb kamera, vagy jobb kijelző kellett volna hogy megérős legyen.
Wasabi...
-
Mercel
senior tag
Akapvetés : köszönjük a tesztet.
1, kínai (amit s.o.h.a)
2, jó jó occó. - De az meg régi közmondás, hogy szrt olcsón Sem veszünk.
3, megint bebizonyosodik egy érdekes teszt után, hogy volt mit olvasni, de köszi az árából inkább Bármi bármi mást használtan (nem csájnafont) de nem egy ilyennel élne az ember a mindennapokban , pláne nem bízná rá a személyes adatait.Marcel
-
kbyte1024
veterán
Tiszta büntetés egy ilyen kakát tesztelni. Sokkal jobb ajánlatok vannak ennél.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Tizedes1
aktív tag
"Nagy pofon a Widevine L3, ami miatt csak 480p-ben lehet streamelni videókat, ez egy 5G-s telefonnál óriási öngól pláne Full HD felbontású kijelző mellett."
Érdekes, hogy ezen az apró előírások senkinek nem akadt fenn a szeme.
A cikk remek, nyelvtanilag 99%-os!
-
janeszgol
félisten
Ez a telefon egy trágya.
-
vence
tag
Köszi!
Valamit azért írhattál volna a piaci szervezetről, ha már szóba került ...
Nem hinném, hogy ezek titkos dolgok.
Gondolom regionális irodák, raktárak vannak, mert a készülékeknek leginkább PL, RO, nyugaton SE, IT stb. jelzéseik vannak a PN-ben, ezek csak az országokat jelenthetik.
Plusz a Brph-t tudom, mint egy magyar nagykereskedőt ...Eddig jutottam a rejtvényfejtésben.
Az eMAG már árulja a G34 -et is.
És a moto g04 is február óta forgalomban van,
aminek azért lenne érdekes a tesztje, hogy tud-e valamelyik gyártó elfogadható belépő telefont kínálni, mert a mostanában tesztelt nem kevés mindegyike inkább kiábrándító éps kerülendő és akkor még az árak szóba sem kerültek ...
A moto G04 pedig 39 990 Ft-ért már elérhető több jónevű net-shopban is[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
tag
Én linkeltem nekik pár cikket, azt mondták, hogy ez nem igaz és szerkesztve van. Végülis szerkesztve vannak a cikkek, az igaz.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
veterán
Ne is mondd,
nagymamának is 5G-s, NFC-s, mindent is tudó telefont kell venni, én ne fillérbaszóskodjak már*.
Nagymama azt sem tudja mi az az internet, bankszámlája sincs, a nyugdíját a postás hozza. Kb a rózsáit le tudja fényképezni a kertben.
* 5G nélküli, NFC nélküli telefont kapott a párom, mert ugye a csomagunkban sincs 5G, meg kb a fél országban sem, és nem fizetünk telefonnal.
De amúgy igen, minél több a 2-3 betűs varázsszó a dobozon, annál jobban el lehet adni a készüléket. -
vence
tag
Ha már 5G akkor a
moto G53 5G 46k körül indul, de 60k körül (hűség nélkül)
még a Telekomnál is kapható ...
Snapdragon 480+ chip-szettel, igaz nem FHD-s
(A SoC tudná !!! használták azzal (a moto G62 -nél még 120Hz-en is, viszonylag erős GPU van benne! ),
de cserében tud 120Hz-t is és normálisan működik,
+ 5000mAh akkuval stb.DE 140-150 € körül már a - még viszonylag friss -
moto G54 5G - is elérhető az ebay, amazon portálokon akár
8- 256 GB-os kiépítettségben is, teljesen más kategóriás hardverrel és nagyon pörgős szoftverrel.
Ez a telót kétszer megeszi minden szempontból!Szóval, nem igazán értem, h hogy merülhet fel egy ilyen telónál a plecsniosztás kérdése, amikor ennél kerekebb csomagoknál fel sem merül ...
(Szerintem alapvető tervezési hiba ennél, pl. a Full HD kijelző választása.)És ha már teszt és értékelés, akkor kicsit alaposabban meg kellene nézni az piacot, mert nem ez a legolcsóbb 5 G-s ajánlat - mint írtam - sőt több elérhető 5 G-s alternatíva is van.
Arról nem beszélve, hogy ettől sok jobb 4 G-s lehetőség van, ha csak a Motorola kínálatát nézzük is, mert ennyit, (de inkább többet és jobban) még a 2-3 éves készülékek is lazán hoznak.
Szinte a teljes G sorozat ajánlható és kedvezőbb alternatíva, ha azt nézzük, h mit kapunk a pénzünkért.Mikor is lesz, pl. Moto G 24/ 24 Power stb. teszt ?
(Pár készülék már egy ideje itthon is forgalomban van ...)Valahogy ezekről az új moto-król alig olvashattunk a MA-n.
(Nem kritikának számon, csak nem teljesen értem pl. a tesztelésre kerülő készülékek kiválasztását, de lehet a Lenovo képviselet, vagy importőr, nagyker stb. környékén kellene inkább kutatnom, de erről se nagyon lehet semmit tudni kívülállóként ... sajnos.)
[ Szerkesztve ]
-
judas13
addikt
Lapozzunk.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
falikep
csendes tag
Nekem elődje volt meg, a V40 Design. Alapvetően szerettem azt a telefont. Könnyűnek hatott kézben tartva. Számomra előny, hogy volt rajta értesítési LED is (a testvérmodellen, a V40S a hátsó kamera körüli gyűrű világított.). Ezen már tényleg nincs?
Nem használtam komolyabb feladatra (navigáció, céges fiók, böngészés), a sebességgel sosem volt gondom, bár ott még T616 processzor volt benne. Kikapcsolt állapotban ébresztéskor felélesztette a telefont.
Egy probléma volt vele, az a szoftveres rész. Addig a fél évig, míg megvolt, addig egy frissítés, még biztonsági sem érkezett hozzá. Pedig ráfért volna, mert az értesítések jelzésével volt gondja. Az elején még sms-ek sem jöttek mindig meg. A háttérben futás babrálása után ez megjavult, de a banki jóváhagyások eztán sem jöttek, néha a messenger üzenetekről is csak megérkezésük után órákkal adott jelzést. Kamerán is lehetett volna még mit fejleszteni, esti felvételek nem voltak szépek.
-
PuffyDog
tag
válasz Trailblazer #9 üzenetére
Igen, erről hallottam. Nálam is ki van kapcsolva. Havonta 1x nyomom át 5G-re, de csak azért, mert kíváncsi vagyok, hogy jelzi e a telefon.
Aki annyira hypeolja az 5G-t az tömegközlekedjen egyszer Zalaegerszegről Székesfehérvárra, majd onnan tovább Budapestre. Az út felén normális térerő sincs, nemhogy 5G. Előbb kellene egy kva régóta működő technológiát normálisan elérhetővé tenni, aztán szórakozni az 5G-vel. De örülnék, ha csak 1x tudnék 50 km-t menni úgy, hogy ne akadjon meg a HBO Max.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Trailblazer
veterán
Tavaly volt egy periódus, amikor T-nél mindenkinek bekapcsolták vidéken is az 5G-t, azóta pedig megint ki. Így aztán sok értelme van, konkrétan semmi. Az 5G-t amúgy tudó telefonomban is kikapcsoltam a supportot. Ha nem muszáj, ne fogyasszon annyit.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
PuffyDog
tag
Az ismeretségi körömben van legalább 8-10 ember(sajnos), akinek 5G fétise van. Olyan településen laknak, dolgoznak, ahol igazából a 4G is olyan, hogy egy szimpla Google keresés is másfél percig tölt, Speedtesten maximum 1.5 Mbps-t mérek ha el kell ugranom épp hozzájuk, de nekik 5G-s telefon kell. Minek? Na az ilyenekből kinézet, hogy simán megveszik. WiFi6-ra is rárepültek anno, hiába mondtam nekik, hogy ahhoz először egy WiFi6 router kellene. Nekik tudja a WiFi6-ot a telefon, szóval ők már úgy vannak WiFin, énmegnepofázzak.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
KIFLEE
csendes tag
Magyarországon ennyi pénzért nem hiszem, hogy sokakat érdekel az 5g külföldön meg ott van a redmi 12 5g snapdragon 4 gen 2- val ami mindenben durván fölülmúlja és még valószínűleg olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Trailblazer #5 üzenetére
Nem, igazán már.
Ez nem az a SoC.
-
Trailblazer
veterán
Ez az SoC az, ami még aljább a kamutelefonokban ("Welcome" phone és társai, tele van róluk a YT a tech youtuberek review-ival) lejáratódott MTK-nál is?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Norb0
tag
Oké hogy 5G, na de milyen minőségben és jelerősséggel? Olcsó telefonban olcsó a modem és az antennák is. Én nem tartom kizártnak hogy gyorsabb adatátvitelre lenne képes egy csak 4G-s de minőségibb chipset-tel.
-
Én szeretem az ilyen olcsó készülékről szóló teszteket, ezek valahogy mindig humorosabbra sikerülnek! Májas OS.
Bár kicsit szomorú, hogy százezer alatt ennyi kompromisszum van. Gyereknek oskolába első telónak, nagyinak még úgy ahogy, de amúgy meg mehh...
Ja, harmadik oldalon, hardver, UI, középtájt a témázhatóságnál pici elírás: variáni a variálni helyett. Amúgy jó teszt lett, a csatkai Szűz Mária áldjon meg érte, pacsi![ Szerkesztve ]
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
Graphics
Jómunkásember
Nem kedvelem az UniSoc cuccokat ( fúj ,leírhatatlan nevű Spreadtrum), de 5G-s SoC tényleg nincs nagyon más olcsón...
Dimensity 700 sem erősebb.
Kicsit összekapnák magukat, akkor lehetne valami, de a MediaTek jobbat hoz össze, a QC meg az alsó szegmensben vegyesen szerepel...
-
PuffyDog
tag
Azért van itt kompromisszum bőven. Inkább használtan valami, ami tényleg használható is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest