Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
Nekem elődje volt meg, a V40 Design. Alapvetően szerettem azt a telefont. Könnyűnek hatott kézben tartva. Számomra előny, hogy volt rajta értesítési LED is (a testvérmodellen, a V40S a hátsó kamera körüli gyűrű világított.). Ezen már tényleg nincs?
Nem használtam komolyabb feladatra (navigáció, céges fiók, böngészés), a sebességgel sosem volt gondom, bár ott még T616 processzor volt benne. Kikapcsolt állapotban ébresztéskor felélesztette a telefont.
Egy probléma volt vele, az a szoftveres rész. Addig a fél évig, míg megvolt, addig egy frissítés, még biztonsági sem érkezett hozzá. Pedig ráfért volna, mert az értesítések jelzésével volt gondja. Az elején még sms-ek sem jöttek mindig meg. A háttérben futás babrálása után ez megjavult, de a banki jóváhagyások eztán sem jöttek, néha a messenger üzenetekről is csak megérkezésük után órákkal adott jelzést. Kamerán is lehetett volna még mit fejleszteni, esti felvételek nem voltak szépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest