- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
robit1973 #8240 üzenetére
Hú de sajnálom azt akinek kényszerítve van a játék meg a filmnézés...
(Azokat meg mégjobban, akik mindezt 100-150k-s szutykokon teszik meg. Mert ugye nem csak Blade-esek léteznek, még ebben a topikban sem
) Nem is értem, hogy tudtak létezni 3 évvel ezelőttig Android nélkül... (A legnagyobb vicc meg az ha vkinek otthon min.42-50colos tv-je van, házimozirendszerrel, de elég 1 telefon is filmre. Vagy a hiperszuper gamer PC, de jó a telefonon a fele-harmada felbontású gagyi játék is (duke nukem, vice city ... stb. amik a saját idejükben nagy alkotások voltak, de már akkor is minimum 15-17 colon, egérrel billentyűzettel) Na de elég ebből, mások az emberek, mások a hülyeségek is...
(#8241) Zsolt_72:
Én pl. szeretem a filmeket, és nem csak azért nézem, hogy nézzek vmit, vagy az időt kitöltsem. És ha már szeretem, akkor szeretem a tájat is élvezni benne, a háttereket, a környezetet, a részleteket... stb. amit 3-4colon képtelenség (Ugyanezen okokból nem nézek meg soha camos felvételeket sem). Netezni meg 1 mp-et sem bírok telefonon, ha van a közelben pc vagy lapos (kell a nagyobb kép itt is, és a kényelmesebb egér vagy touchpad, meg a teljes méretű billenytűzet)... Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vírusirtó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest