- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok!
Egy elég komoly problémám lenne: egy ideje telefonálás közben erősen zizeg a beszélő hangszóróm, mostanra már annyira, hogy sokszor alig értem hogy mit mond a másik fél.
Mivel minimum hangerőn is ugyanúgy zizegett mint maximumon, gyanítottam hogy nem a membrán sérült, reméltem hogy szoftveres baki.. Első körben töröltem a DSP managert (bár minden, a beszélő hangszóróra vonatkozó beállítás és módosítás tiltva volt), majd mikor nem segített, format után újrapakoltam Kelzsoca Godfather romját (eddig is az volt fenn, meg voltam vele elégedve), de még mindig nem jó.Vissza szeretném állítani a gyári T-s állapotot, hogy ha úgy sem lesz jó, akkor szervizbe vihessem.
Api visszaállító leírása mellett bukkantam rá erre.
Nagyjából ez is ugyanannak tűnik, Api leírásából pedig gondolom ez az exe-s módszer (ami állítólag kockázatosabb.)Megnéztem a TPT-s verziót, ahhoz viszont le kellene gyalulnom a godfathert és felrakni egy olyat, ahol a beállításokban megtalálom a frissítési menüpontot, ráadásul arról nem találtam információt, hogy ez a módszer egyáltalán használható-e átparticionált készüléken, az enyém ugyanis az. (ux1-féle, 2 mb cache-s partíciókiosztás van rajta.)
Az eddigiek alapján maradna az exe-s verzió és Api módosított T-s frissítője, annál úgy olvastam hogy átparticionált készülékhez is jó - ez esetben viszont az lenne a kérdésem, hogy a partíciók is visszaállnak gyári állapotra? (ergo teljesen gyári állapotú lesz, és vihető a szervizbe?)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest