Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Ne haragudjatok ,de nincs időm végigolvasni a fórumot de lenne egy kérdésem! Kb 2 hónapos a Blade-m eddig tökéletesen elégedett voltam vele ,de ma elkezdett a hangszórója (amibe hallom a másik felet) élesebb lenni meg recsegni.Mit tegyek? Orvosolható ez a probléma? Mert hát nagyon zavaró . Előre is nagyon köszönöm a válaszokat !!!!!!
-
rytsye
csendes tag
Sajnos nincs időm végigböngészni az egész fórumot, de nagyon fontos lenne!!!!!! :-(. Navigációban segítség ???? Honnan ?Milyet? ÖRÖK HÁLA !!!!
-
rytsye
csendes tag
?
-
rytsye
csendes tag
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Lenne pár kérdésem,amiben talán tudtok segíteni.
Hogyan tudnám megoldani a telefonon ,hogy hangosabbak legyenek a azok a filmek amiket nézek rajt?MoboPlay-errel játszom le őket avit simán viszi csak kicsi a hang maxon is.Tudtok esetleg valami másik programot ,vagy mit tegyek? A zene része már szépen megoldódott PowerAMP-al,de ezzel nem tok mit kezdeni.
A másik, az "én megyek :-) " nevű programot honnan tudnám leszedni.már egy helyről sikerült tökéletesen fut is csak a képernyő nagyon kicsi részén fut így meg használhatatlan. Válaszokat előre is köszönöm!!! -
rytsye
csendes tag
Valaki segítség az előző kérdésemre ??????
-
rytsye
csendes tag
Köszönöm a segítséget ! Lenne még valami! Hogyan tudok avi-bol olyan mp-4 filmet convertálni(milyen progival) ,hogy a telefon egész képernyőjén fusson a film vagy azt be lehet valahol állítani? Mit kell csinálnom? Még egyszer köszönöm !
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Sajnos nincs nagyon időm utána olvasgatni azért tennék fel itt pár kérdést.
Hogyan tudom elővarázsolni a telefonban az üzenetekben a piszkozatokat? Hogy tudom felmásolni a telefonra a neveket a sim-ről? IGO-t honnan tudok rá szerezni amihez nem kell folyamatos net? Hogyan tudom telepíteni a telóra,leírja valaki nekem részletesen mintha egy ovodásnak kellene elmagyarázni?:-) Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest