Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz
Tommy7 #20490 üzenetére
Igen van T-Mobile Hivatalos Frissítés ha főzött romod van jelenleg olvasd el a fenti cikket.
-
istnag
addikt
válasz
Dave1984 #20489 üzenetére
csak vegyél egy jó fülest -agybadugóst-,meg a poweramp-ot...
Ha így se elég , akkor passz..mira72 ötlete,nekem nagyon szimpi,csak még nem tudtam,olyan erősen oda szigszalagozni a fejemhez a hangfalakat,hogy ne essenek le. Meg néha elakadok a be és kijáratokon...
d.o.b
-
Tommy7
tag
Üdv, azt tudja valaki, h a t-mobilenál van-e már 2.2re frissítés?
köszi
-
mira72
őstag
válasz
Dave1984 #20448 üzenetére
" X8 nál megsuketultem olyan hangos volt powerampal.X8 hoz képest a blade csak mindig.."
látod, ez a baj, ott már a hallásod erősen károsodott, ezért kevés a penge...
miért kell mindíg ismételni magamat?
(#20487) catroot : nem, már leesett, Braille akart lenni, csak benézte mint Király Linda a himnuszt, mivel se a helyesírása nem jó, meg az a vakok írása, nem a siketeké
-
Dave1984
őstag
válasz
sesshou #20457 üzenetére
X8at használtam eddig.Minden a Blair mellett szól kivétel,hogy halk,de ez elég nagy baj.Plusz a rádió része is nagyon gyenge.Most nem tudom eldönteni,h.maradjon a Blair vagy vissza az X8hoz?!Ha valahogy kilehetne iktatni a hang leszabalyozast egyertlmuen maradna a Blair
-
mira72
őstag
"Öreg rab mondja az új rabnak:
- hiába alszol seggel a fal felé, ha nyitva a szád !!!"(#20486) Dave1984 : mi az a Blair ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
marcusa #20480 üzenetére
Digital Signal Processing = DSP, de itt nem igazán erről van szó.
Bár a szó maga félrevezető, mert a DSP itt inkább egy függvénygyűjtemény, ami bizonyos matematikai szabályok szerint (fázisokba bontás, Fourier transzformáció és egyéb földi borzalmak) digitálisan keveri a hangot. A programokba írt EQ-k pl. szinte mint "DSP"-vel mennek.
-
marcusa
addikt
Mi ez a DSP amiről beszéltek? Ettől jobb lesz a zene minősége vagy hangereje a telón?
-
Glatius
őstag
válasz
3psilon #20474 üzenetére
A gyári 2.2 másik firmwaret igényel, ezért kell egy frissítő alkalmazást lefuttatni a telefonon, ez intézi a készüléken szükséges módosításokat, és a ROM cserét is. Ennek a frissítő alkalmazásnak módosított verziói is léteznek más rendszerpartíció méretekkel, és ROM nélkül, Clockworkmod recoweryvel, más módosított ROM felrakásához. Ennek természetesen van egy bizonyos kockázata.
A 2.2-es RAM-ot viszont hónapokkal ezelőtt elkezdték átdolgozni Gen1-es készülékekre is, és szinte mind jobb lett mint a hivatalos 2.2 . Árnyalatnyi különbségek vannak a két firmware között, egy leheletnyivel jobb akkuidő, kicsit jobb GSM és wifi vétel, stb.
-
3psilon
aktív tag
Na, a Telenor ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy már tesztelik az új verziót, majd kirakják a honlapra. Persze nem tudták megmondani, mikor lesz kész.
-
baal-amiga
senior tag
PowerAmp kérdés: a trial lejárta után törölni szoktam, adatok törlésével együtt, újratelepítés után eddig működött újra trialban (vicces volt a buszon állva buzerálni a ketyerét reinstall céljából). A mai nappal ez nem megy, hiába az újrahúzás, folyamat jelez, hogy game over. Droidwallban tiltva van a 'netremenetel'.
Ennyi volt? Mondjuk valszeg' megveszem, csak nem értem a dolgot. -
rharta
tag
Igen, szóval érdekes ez a rom is
Ma is buszon zenét hallgattam, aztán egy ideig nem is váltott át másik zenére, csak ha feloldottam a képernyőzárat. Plusz egyszer csinálta, hogy újra halk lett a zene, nem tudtam mire vélni, ráböktem a DSP-re és megint hangos lett. Kb. mint ha leállítottam volna a DSP-t előtte. Szóval nem túl stabil sajnos.
Egyébként tudsz olyan ROM-ot, ami 2.2 és benne van a DSP? Esetleg linkkel? Mert szívesen használnám, ha stabil lenne, de sajnos nem volt meggyőzőbb a CM 85-nél. Ráadásul abban nem is kellett feloldani a képernyőt, hogy tudjak zenét váltani, csak megnyomtam a hanerőt fel-le hosszan és váltott is. Kösziii
-
-
Robinho18
csendes tag
válasz
FoBCRaistlin #20466 üzenetére
Menu-Settings-Hely és biztonság-Képernyő feloldása-látható minta használata
-
TRob1
veterán
válasz
FoBCRaistlin #20466 üzenetére
Nem kell elnézést kérni, nem leb@xtalak, csak válaszoltam
(Nem is biztos hogy jól tudom, hogy mind1ikben van.) De a pengében biztos: te állítod be tetszőlegesen, minimun 4 pontot összekötve.
-
Robinho18
csendes tag
válasz
3psilon #20462 üzenetére
Ha gen1es a telefonod akkor gen2-vé kell varázsolnod ami le van írva itt keress rá..
Ezután pedig felrakhatsz 1 2.2-es ROM-ot..és az már gyárilag tudja az SD-re való telepítést..
ha nem tudod hogy gen1 vagy gen2-es a telefonod akkor az első hsz.-ben van 1 progi ami megmondja neked..Üdv. -
TRob1
veterán
válasz
FoBCRaistlin #20463 üzenetére
(sztem alapból tudja minden droid)
-
FoBCRaistlin
őstag
ehhez a telóhoz is van valami olyan zároló progi mint pl amit az X8-o láttam?
egy 3x3-as érintő képernyőn a megfelelő sorrendben kell a pontokat megérinteni a tényleges feloldáshoz. -
3psilon
aktív tag
Hali!
Help, nem tudok alkalmazást telepíteni, mert betelt a telefonmemória. Hogy lehet megmondani, hogy a kártyára telepítse (azon egy csomó hely van)?
(igen, 1. HSZ-ben van róla szó, de nekem nem T-mobile van hanem Telenor. Csak új ROM-mal lehet?)
Üdv.
-
Robinho18
csendes tag
Nekem még a gyári headset-tel is megfelel tökéletesen, alap zenelejátszóval..semmi recsegés ilyesmi.. persze utálom ha csontra bömböl a fülembe,de elég hangosan sem hallottam még torzítást egyáltalán.Javasolnék 1 IPOD-ot..
-
User64476
őstag
Egy kérdésem lenne. Ha Hungarian Fingerprintnek mi az előnye a gyári rommal szemben? Sehol nem említi senki, pedig kerestem már kitartóan. Nekem a gyári kicsit lassúcska, jó lenne ha fel lehetne valahogy turbózni.
-
User64476
őstag
válasz
alfaromeo33 #20452 üzenetére
Ez nagyon jo hir, remelem tenyleg mukodni fog es meg is erkezik! Mondjuk azt pontosan nem tudom hogy ettol gyorsabb lesz-e a telo
-
sesshou
senior tag
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #20453 üzenetére
Háát megteheted akkor okosabbak leszünk.Remélem így lesz és a ZTE tartja a határidőt.
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok. Olyan gondom van, hogy mióta feltettem a T 2.2-t azóta a három betűs ha megy nincs elég hely a telefonon felirat állandóan előjön, van még hely a telón, de a három betűst nem lehet kártyára tenni, mit javasoltok, hogy a három betűs is megmaradjon. KÖSZÖNÖM!!
-
zsloti
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #20453 üzenetére
Jól tennéd
Kíváncsi vagyok én is rá
zs -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
alfaromeo33 #20452 üzenetére
Hmmm..., akkor elgondolkodok rajta... lehet fel kéne keresnem a vodkás ismerősömet, hogy mennyi valójába az a kb 2 hét...
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
Neil Watts #20447 üzenetére
Remélem igazat írtak vissza ugyanis másképpen el sem hoztam volna.Az emailt meg a boltba küldték tehát formálisan visszakövethető és lehet nyúzni őket.Az iromány nálam van és kihajtom belőlük,vagy fogyasztó védelem egyébként is rá ültek a mobil szolgáltatók nyakára.Mondjuk 11 000 forintér kaptam tőlük tehát mindenképp jó vétel a maga nemében.
FoBCRaistlin
Otthon megoldható verzió lesz legalább is ezt írták.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
orrlyuk #20442 üzenetére
Köszi szépen a választ, tökéletesen kielégítő volt.
A héten már meg akartam volna venni, de így inkább megvárom a javított verziót.Arra még kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz a "beragadt modell", amin még a hibás sw fog futni.
alfaromeo33: ez jó hír, bár jobb hír lenne a "holnaptól elérhető a patch"
Milyen verzióban lehet majd javítani a telókat? Simán letölt+futtat örül, vagy mindenkinek be kell másznia hozzájuk aztán majd a szervíz megoldja x nap alatt?! -
sesshou
senior tag
válasz
Dave1984 #20443 üzenetére
Én amondó vagyok hogy vegyél magadnak egy 5000 forintos mp3 lejátszót valamely aukciós oldalon használtan akár. ami tuti jobb hangminőséggel is fog szolni mint a telefont másrészt tovább is bírja. Nagyon jól ki lehet fogni én pl egy philips sa2925 öt vettem 5000 ért ami a boltban egyébként 15. Jah és persze a rádió is jobb.
-
Dave1984
őstag
válasz
Surfym@n #20446 üzenetére
Azzal nem igazán működik az fm rádió
X8 nál megsuketultem olyan hangos volt powerampal.X8 hoz képest a blade csak mindig
Kérdésem meg mindig él.Lehet főzött rommal,patchel bármi módon valahogy javítani a rádión ,hangeron?Ha nem,lehet visszatérek X8 rá.
Ezt az audio hacket hó találom? -
válasz
alfaromeo33 #20444 üzenetére
Ez most biztos? Már tele van igéretekkel a padlás
-
-
ux1
addikt
válasz
rharta #20404 üzenetére
A baj ott kezdődik ezzel a megoldással, hogy a video felvétel, nem igazán működik. Ellenben a Camera360 új verziói is tökéletesen mennek.
Úgy néz ki lesz megfelelő megoldás, hogy mindkettő rendben legyen...
Amúgy nem elég a dsp.apk-t átrakni.
A hangrendszert is moddolni kellett, hogy úgy menjen mint a CM7-en.
-
alfaromeo33
aktív tag
Jó reggelt!
Tegnap vettem meg a Vodkafonnál a Bladét.Kb.2 órás vívás után.Még tegnap vásárlás előtt megkaptam az emailt amiben közölték,hogy kb. 2 hét és itt lesz az oldalukon az új SW amitől 512 es lesz a készülék.Remélem jó hír azoknak akik ott vásárolták a készüléket.Tehát nem kell az otthoni buhera. Számomra csupán az a fölfoghatatlan,hogy miként tudják kb. 1 éve sorozatosan egy ugyanazon hibát elkövetni.Gondolom,hogy egy föltörekvő cég nem igazán engedhetne meg magának ilyen sorozatos bakit. -
Dave1984
őstag
sziasztok.Nemrég Blade használó lettem.Nagyon tetszik a telefon 2 dolgot leszamitva.Fm rádió vevője nagyon gyenge,illetve miért nem sztereo?Másik,h.nagyon halk az audio része.3 jominosegu fulessel is próbáltam,de nagyon halk.Audioboost update zipet feltettem,de nemsokár használt.Lehet ezeken segíteni valahogy,vagy törődjek bele,hogy multimédias része egy szar
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
FoBCRaistlin #20441 üzenetére
A felezett memóriánál általában 30-60 Mb van szabadon, ami pont olyan mennyiség, hogy a rendszer folyamatosan becsukja a háttérben futó alkalmazásokat, tehát minden lassabban indul - vagyis nincs igazi multitasking. A rendes méretnél 150-250 Mb van mindig szabadon, így akár egy Opera vagy navigációs program is futhat a háttérben, akár egész nap. (Ez mondjuk az akksinak nem biztos, hogy jó.) Szóval gyorsabb sok minden.
Offline navi van jónéhány, autóba a Sygicet ajánlják a legálisan beszerezhetőek közül. A Navitel pedig a turistautak.hu-val kompatibilis.
-
FoBCRaistlin
őstag
Üdv mindenki!
Szintén teló vásárlás előtt állok. 99%, hogy a pengét veszem HA van olyan GPS progi rá ami net használat nélkül is működik rendesen.
Illetve sztem meg fogom várni a voda által hivatalosan is támogatott patch-et amivel már kezelni fogja a memóriát rendesen.
Valaki fel tudna világosítani, hogy mit számít, hol vehető észre a felezett memó dolog?
Thx! -
-
pista59
őstag
válasz
socketbind #20377 üzenetére
Telepítettem. Nekem cm n85 van, alvó módban ennél is leáll a wifi.
-
FeRkE
őstag
válasz
mxdawis #20417 üzenetére
Én annyira nem fosoznám le a Galaxy 3-at, barátnőmnek az van, szóval majdnem naponta tapizom én is. A kijelzője gyengébb a Blade-énél, nézd meg mind a kettőt, ha ez nem zavar, szerintem megveheted, mert másban nem rossz szerintem. Az övében működött rendesen a GPS már a 2.1-es Androiddal is, és most jött ki a hivatalos frissítés 2.2-re. Az akksija vagy 2-3x annyi ideig bírja, mint a Bladeé. Neki nem akad az Angry Birds, én legalábbis nem láttam sose hogy akadna, pedig sokat játszik. Szerintem a kijelző a leggyengébb láncszem a Galaxy 3-nál.
-
Játékra melyik a legjobb ROM Gen1 esetén? Jellyfish, Spring vagy CM7? (esetleg más is lehet ha van jobb)
-
mxdawis
csendes tag
ja és még azt szeretném megkérdezni h az baj e h a Blade wifije csak b/g és nem b/g/n?amúgy mit jelent?
-
mxdawis
csendes tag
Meg még arra lennék kíváncsi hogy mennyire jellemző ez a pixelhiba?azt is hallottam h ezek az újak már nem azok csak a régebbi kiadás volt hibás,és ha pixelhibás akkor kicserélik? már 512-vel jönnek ki?
-
flanki
aktív tag
válasz
mxdawis #20426 üzenetére
Átlagos használat melett nekem 1.5-2 nap...
Átlagos alatt azt értem h ugye melózok közben nem sűrűn mobilozok
ezen felül meg jó pár órát nyomkodom unalmamban netezek, játszok... (ha épp nem wow-ozok)
GPS-el szerintem fél nap lehet az akksi ideje! :] (de még nem próbáltam) -
flanki
aktív tag
Szerintetek a Telenor kiadja majd a Blade-hez a 2.2-es frissítést hivatalosan? vagy letojják?
-
marcusa
addikt
válasz
mxdawis #20422 üzenetére
Azt ajánlom vedd kezedbe mindkettőt és próbáld ki. Több kollegám kapott Galaxy3-at céges telóként, és szerintem nagyon gyenge. Bántja a szemet a képernyője, és a kis felbontású képpel lassabb mint a blade. Angry Birds-en még az első néhány pálya is akad... Egy valami szól mellette, hogy az akksija tényleg kb 2x annyi ideig bírja... Minden más ellene, én biztos nem gondolkodnék ha a kettő között kell dönteni, egyértelműen Blade!!!
-
flanki
aktív tag
válasz
mxdawis #20417 üzenetére
Egy valami biztos ZTE Blade-en a hardveres GPS azért eszi az akksit! :]
ha főleg GPS kell én inkább átlag autós navigációt vennék!
Úgy olvastam a Galaxy3 akksija sokkal tovább bírja, másrészről a kijelző, design tudás alapján jobb illetve semmivel sem rosszabb a ZTE Blade szóval ár/érték arányban ZTE! -
mxdawis
csendes tag
Sziasztok!Telefon vásárlás elött állok!ZTE Blade és a Samsung Galaxy 3 között gondolkozok.Árban két év hűségnyilatkozattal a T-mobile-nál ugyan annyi.Tehát arra lennék kíváncsi h melyik miben tud többet melyik a jobb?Meg hallottam olyat h a galaxy 3-nak nem valami jó a gps-e igazából nekem fontos lenne a gps mert pizzafutárkodok és igazából sokat használnám?ehhez is kapcsolódna egy kérdésem, mégpedig h mennyire jó ezeknek a telefonoknak a gps-e és lehet e akár napi használatban használni?előre is köszönöm
-
Telda
addikt
Köszönöm a gyors és kielégitő válaszokat
.
"Nem tudom láttátok-e már, de 0:20-nál egy ZTE Blade
( a szám amúgy fos...)
"
Hát nem gyengén szar -
Lagler
tag
Jó estét!
Nem tudom láttátok-e már, de 0:20-nál egy ZTE Blade( a szám amúgy fos...)
többször is feltűnik a Blade
-
flanki
aktív tag
Droid 2.1-en tudok valahogy SD kártyára apk-t installálni vagy csak 2.2-ben?
pls! -
törölt tag
Vodánál már alapból gen2-t adnak, de te ott is meg tudod nézni, a gen2-nél pl. a kamera CMOS szenzora körüli bemélyedés nem kör alakú, hanem alján van egy kisebb félkör is. Plusz mivel Froyoval adják, ezért amiatt is gen2, mert az alapból Froyos készülékek egyben gen2-k is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Blade-re szeretnék filmet tenni. Ti milyen konvertálót használtok? Mennyi idő egy teljes egészestés filmet átkonvertálni a telefonra?
-
socketbind
csendes tag
szia,
én és pár ismerősöm vodafonetól vásárolt bladet, kivétel nélkül gen2-es készülékek, szerintem te is olyat fogsz kapni. ha olyan formátumba konvertálod a videót ami hardvergyorsított a telefonon (leírás alapján: mpeg4, h264, h263) akkor akadás nélkül fogja lejátszani.
Aktív témák
Hirdetés
- GTA V
- Autós topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Le Mans Ultimate
- Megújult a PROHARDVER!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest