Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Podpupi
tag
Nem tudom mit csináltam rosszul de ram és rom is 128 mb Vodafone lite 2.2 gen 2,készülék öttletek erre.

-
kexksz
addikt
hi.
cyanogen n64ben csak nekem szar a gyroscope? keson erzekeli a dontest.
-
szki
őstag
Tényleg kevés, de azért a legtöbb komolyabb appnak van ingyenes, és egyben butított verziója is, mely viszont tesztelhető akár napokig, mielőtt a teljes verziót megvásárolod.
Nyilván körültekintően kell eljárni a usereknek, mert nem biztos, hogy először a free-t töltik le/próbálják ki!Más: gondoltam bicajozás közben angolul is tanulok, azaz a nyelvlecke megy mp3-ról, és fülhallgatón hallgatom. De a menetszéltől, és esetleges hangos járművektől nem hallom jól a beszédet
Vajon "agybadugós" fülhallgató segítene? -
szki
őstag
válasz
róland
üzenetére
"Az androidosoknak arra is lehetőségük lesz, hogy ha az alkalmazás-vásárlást követő 15 percben meggondolják magukat, visszaigényeljék az appért kifizetett összeget. Vagyis a fizetős alkalmazás letöltését követő negyed órában kockázat nélkül visszamondhatják a vásárlást."
Ez pozitív!
-
róland
veterán
S egy éjjeli hír: [link]
-
róland
veterán
Milyen víruskeresőt ajánlanátok Androidra? (Egy ismerősöm keres ilyet a telefonjára.)
-
Hiftu
senior tag
Leejtettem a telefont és olyan hülyén esett, hogy most a hátlapja
a mikrofonnál nem akar passzolni.
(Lifeg kissé és maradt egy rés, igy nem zár jól a belseje.)Amatőr átnézés alapján úgy veszem észre, hogy az egyik "pöcök" a hátlapon sérült.
Ötlet, hogy hol lehetne új hátlapot szerezni?Kösz.
-
-
xakta
tag
válasz
Kis Samurai
üzenetére

-
Kis Samurai
tag
No, így hajnaltájt, aludni nem tudva megejtettem a T-s frissítést, minden hibátlan eddig

-
Ren Hoek
veterán
Ja és 2.2 T .exe-hez.
Többeknél olvastam, hogy Download ready után össze vissza resetelt a telefon. Nos nálam is ez volt. Hülyeség ami a T leírásban van, hogy meg kell várni amíg a Start gomb aktív lesz. Szerintem sohasem lesz aktív. Folyamatosan újraindul néha zöld robot, néha már eljut a telefonba is...Plusz Win-ben írja hogy nem sikerült az eszköz telepítése. Start gomb inaktív. (Olvastam valakinél a T ügyfélszolgálat azt írta hogy kezdje előről)
Nos én ezt meguntam és letéptem a kábelről a zöld robotnál. Akksi be, és utána tökéletesen bootolt.
Mondhatom marha láma egy tájékoztatás T részéről... Sokan biztos beparázhattak.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok
Esetleg tudnátok segíteni, hogy a modaco-s svéd exe-t hol találom??
üdv
-
-
snake1977
őstag
Irjatok nekem pls. egy normális lejátszót ami elviszi a szabvány .avi-kat, mert eddig bármit próbáltam csúszik a kép a hangtól nem is keveset.

A V player pro volt eddig az egyetlen ami kissebb csúszásokkal de lejátszik mindent, viszont édeskevés az élvezhetőséghez.
-
syl5
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Már nem azért de mi a jó büdös franc köze van kelzsocának a gyári T-s frissítéshez?
Komolyan mondom eszméletlen az emberi hülyeség...
Köszönjétek meg neki azt is, hogy létezik a Blade!
(Ha netán moderátor kezébe kerül a hsz, akkor jelzem nem kelzsoca-t akarom csesztetni ezzel! Ő is tisztában van vele, hogy mit csinál és mit nem csinál, csak durván idegesető már hogy nagyon alacsony a kerítés.)
-
Ren Hoek
veterán
Na felraktam 2.2-t.
Hát hogy őszinte legyek, nem jövök rá... első látásra miben különbözik a 2.1-től? :S
Album, Quickpic ugyanúgy laggos kissé, és mintha a menü is. Komolyan lehet placebo, de mintha az egész telefon lassabb lenne.
Najó azért nem 
Amúgy elfordulás kicsit gyorsabb lett, youtubeon végre eltűnt a négyzet középről...
De jóval nagyobb durranásra számítottam...amennyit itt olvastam hogy 2.2 romok így meg úgy... Szerintem külsőre 0%, sebességre (menü, képnézegetés, angry birds) +5% külöbnség. Részemről örülök neki hogy nem mókoltam vele heteken keresztül, nem ér annyit az egész... Ez csak egy telefon

(Persze értem, gyári az szar meg minden, de mégiscsak a svéd rom, akkor az is kb ilyen lehet.. sebességre nem hiszem hogy nagyon eltérne)
Ui.: Lehet placebo vagy sem, de szerintem a menüje sokkal finomabban mozgott 2.1-ben.. Komolyan szívem szerint visszatenném azt
-
Lacka89
aktív tag
"Nem sértettél meg, csupán az a véleményem hogy egy mocskos kis ingyenélő tolvaj vagy, akit a Dunába kéne folyatni a kis haverjaiddal együtt. ..és most kérheted a banolásom ha úgy tetszik. Tudod mennyire érdekel a neten keresztül ugye? Leszarom! Végeztem..." Am tetszik ez a szöveg.

Szerintem ez jobban sérti a köz "izlést" mint amit én írtam....
És ha beírta ide a viselje a következményt, de majd jön egy moderátor és lerendezi nem kell itt vamzerkodni.És ha te is így gondolod amit Keeperv írt, akkor csak annyit tudok mondani h sajnállak.
Isten nem bottal ver, remélem ezt tudjátok...Én nem folytanék senkit a Dunába mert letölt egy játékot ti kis szentek
haha Biztos minden egyes jogdíjas programot/játékot/Zenét akármit megvetteket.

-
Frozzy
őstag
Valaki nem tud valami jó és működő Battery Saver progit ?

-
Lacka89
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én erre csak annyit írok. Hogy egy VICC vagy és nem megyek bele vitába... Ha ha ha
Ja és még h nem fogok moderátorhoz rohanni, mert nekem nem érdekem h te ne írhass ide.
Szerk.: Ja és elmondom neked h kb annyit időt játszottam avval a Játékkal mint te....
Szerk.: Hahaha vicc ki pártolja őket? Mondtam én ilyet? NEM. Sőt még egyet is értettem veletek. CSak hát tartom magam ahoz amit irtam....
djozsi: Jó a WIFI is.
-
umek7
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
-
djozsi
senior tag
Üdv!
Meg tudná valaki mondani, hogy az új, hivatalos 2.2-es T-s ROM telepítése utáni google fiók aktiváláshoz kell-e mobilnet vagy jó neki a wifi is? -
Lacka89
aktív tag
válasz
Surfym@n
üzenetére
Teljesen egyet értek veletek.Én pl Ncore szedem le ezeket.De nekem ez a véleményem, még ha ez sért valakit is.
umek7: Légyszi ne keltsd itt a vitát.Tudom h Tilos egyet is értek evvel.DE ha a kutya nem szól elmerült volna az a hsz az 1óra alatt keletkező 200 hsz között...
Mutatok egy mintát :
".......................... ....................................." Látod benne a warezt?

Nem hiszem h egy moderátor vagy valaki a gameloft-tól végig nézi mindig az új hsz-eket. De lehet tévedek.
-
válasz
kexksz
üzenetére
Igazság szerint egyedül a CM7-ben működik normálisan a wifi. Ott akkor is megkapod az email-eket, ha a wifi sleep policy készenlétre van állítva. 2.2-n nem kapod meg, csak ha feloldod a képernyőzárat, és csatlakozik wifi-re.
Ha folyamatos wifi kapcsolatot választod, akkor pedig nem megy készenlétbe a telefon, és zabálja az akksit.(#14645) bodrik11: RLS4 vagy 5, amelyik jobban tetszik.
-
Keeperv85
nagyúr
Valószínűleg nem. Szólt már valaki egy górénak?
Én voltam. Tudom szemét vagyok. Nem baj, nem érdekel a véleménye senkinek...
-
gamegod
senior tag
hogyan tudok egy újabb recoveryt rá dobni egy frissen frissitett gen2-es pengére
? mert nekem nem sikerül valahogy. [link] a 2. módszerrel probáltam de valamiért nem jó, pedig a parancsok is megvannak stb. -
kexksz
addikt
Még mindig ilyen bugos fos a wifi, hogy sleepkor kikapcsol? Mert most vettem megint Bladet, tavaly volt utoljára, úgy látom, hogy még mindig nem javították...

Edit: Hülye vagyok, Sleep policy...

-
szki
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"A beállítások-SD és telefon memória menüpontnál nézd meg mennyi a telefon belső memóriája, valószínűleg az kezd nagyon kevés lenni."
Igen, ott 29MB van most (takarítottam picit
)#14643 baal-amiga & kelzsoca: oké, kösz, megnéztem Root exploer-el a data/app mappát (132MB used/29MB free). Még ezt nem használtam, de úgy néz ki duplán megvan némely apk
-1.apk a neve vége. Lehet ez a mybackuprott bekavart mégis. Na most melyik nevű apk-t töröljem?
Pár 10MB nyerhető, ahogy látom.
Nincs mese: kell egy nagyobb SD kártya + ext part. -
baal-amiga
senior tag
Kicsit korábban hasonlóról beszéltünk: (#14387) baal-amiga -> (#14396) kelzsoca
-
kelzsoca
félisten
A beállítások-SD és telefon memória menüpontnál nézd meg mennyi a telefon belső memóriája, valószínűleg az kezd nagyon kevés lenni.
(#14640) bodrik11
Amik ma publikálásra kerültek csak szoftverek, de ahhoz hogy ezeket fel tudd tenni, mindenképpen exe telepítővel fel kell tenni a dolgokat (modaco-s svéd exe, vagy a T-mobil-os exe) és ezek után lehet csak a romot lecserélni.
-
Ren Hoek
veterán
Fel akarom tenni a T 2.2-őt
Mi a retekkel lehet kimenteni az app adatait?
Pl Angry Birds kéne...Root exploler nincs marketen (nem adja ki) sőt semmiféle rootoló programot.. Titanium Backuphoz is kell.
Root nélkül nem lehet kimenteni valahogy?
-
szki
őstag
Aláírásom szerinti rom van. Felpakoltam egy rakás alkalmazást (aminél lehetett, ott sd kártyára is telepített), és figyelmeztető üzenetem van: "Kevés a hely, a telefonban egyre kevesebb a szabad tárhely". Most melyik tárhely kevés?
Ram van még szabad az erőforrás fül szerint 290 MB. SD kártyán is van 400MB szabad hely. Belső ROMtárba nem látok bele.
Mit lehet tenni? SS_rls4b-nél több alkalmazás volt fenn, és nem sikított!#14630 energy: user error.
-
salala
tag
Május 4.-én tettem fel a kérdést a telenornak.
Ma jött a válasz:
"Információink szerint a ZTE Blade típusú készülékre a gyártó jelenleg is teszteli a Google Android 2.2-es verziójú operációs rendszerét. A gyártó a sikeres teszteket követően
juttatja el részünkre a szoftvert, illetve a frissítési csomagokat, melyeket ezt követően teszünk elérhetővé az előfizetőiknek.A fentiek miatt a megjelenésre vonatkozóan bővebb információval sajnos nem szolgálhatunk."
-
Surfym@n
senior tag
Bocsi az offért:
akit már a szívbaj kerülget, az kérem hallgassa meg az aláírásomban szereplő nótát

kis ph-érték fokozó!
-
Freeman01
tag
Az új T-s ROM-hoz (vagy a Fingerprint-hez) nem létezik TrueGingerbread-circlemod téma nekem nagyon megtetszett és használnám itt is ha lenne...
Vagy ha nincs is át lehetne az SS változatot alakítani hogy jó legyen erre is? -
Eskimoka
tag
Sziasztok.
Tudnatok nekem egy olyan modszert mondani amivel frissites eseten megmaradnanak az adataim a telefonon a T-s frissites eseten?Ugyanis voltam ma a T-nel es a szervizes azt mondta, hogy megcsinalja, de akkor minden adatom elveszik... Igy nem kertem.Ha mondjuk Android manager-rel Sync-elem a mostani allapotot, majd ujra Sync-elem a geprol a T-s frissites utan, akkor az jo lesz?
Koszonom a valaszt! -
anglergab
addikt
@kelzsoca
A T-s rom milyen a svéd RLS5-höz képest?
A driverek (különösen a wifi érdekel), system appok frissültek? A hálózatfüggőségen túl van egyáltalán (lényeges) eltérés?
Találkoztatok buggal a végleges 2.2-ben?
Megéri a frissítés a T-sre?
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Egy elméleti kérdés érdekelne, ha egyszer feltettem a T-s 2.2, teszek rá ezt azt bla bla bla....
Van rá lehetőség rátenni megitn a 2.2 felmenne rá?
Szerintem simán, -
energy_
senior tag
vki segitsen pls nincs vmi tuti driver xp-re? már 1 órája itt szerencsétlenkedem ezzel a t-s exevel

-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Sebaj... Talán holnap lesz egy kis időm, újrakezdeni

-
válasz
Mephistoone
üzenetére
Saját felelősségre, és ha tudod mit csinálsz!
[link](én nem próbáltam, ezért segíteni csak ennyit tudok)
szerk.: nem gyári recovery-d van? akkor tedd fel, katt a nevem alá...
(#14587) dodo76: ha alapból 2.2-es, nem lehet rá rakni csodazip-t.
Recovery telepítés
Aktív témák
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest