Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
dkpisti #14894 üzenetére
100x le lett írva, hogy alap állapotra rendezi vissza a partíciós táblát a T-s frissítés:
gen2_org_partitions
-------------------
/dev/block/mtdblock4 37.5M /cache
/dev/block/mtdblock5 220.0M /system
/dev/block/mtdblock6 162.5M /dataItt látszik, hogy a system (ez a rendszer partíció) 220Mb, amiből jó ha 130mb körül foglal el a gyári 2.2-es rom, a maradék hely kihasználatlan marad, és látszik az is, hogy éppen a nagy system partíció miatt a data jóval kevesebb, mint ami lehetne, illetve ott van még a cache is
A csodazip és társait még véletlenül se engedjétek rá a Gen2-es készülékre!!!
Modaco-s TPT-vel lehetne alakítani, vagy a modaco-s svéd exe-el megoldani a partíciók újrafelosztását, de ez esetben teljesen felesleges volt lefuttatni a T-s frissítést (szigorúan csak annak, aki már egyszer a nagyobb hely érdekében átméretezte a partíciós táblát)
Minden más felhasználó, csak és kimondottan a hivatalos T-mobil által kiadott frissítéssel dolgozzon!!
-
sonique
őstag
egy kérdés hatha valaki tudja a valaszt
a JJ romokon a smart dialer ben volt egy olyan opcio hogy
ADD+hozza adta a tarcsazott szamot a tarcsazohoz egy +jellel
és ott egyböl szerkeszthetö voltno ez qrvára hiányzik nekem ebböl az istenitett svéd hulladékbol
ami lassabb is és csak a magyar nyelv miatt raktam fel ..
de minekno mind1 vissza nem szenvedem már mert az ugye gen1 volt
a kérdés magában a smart dialerben van a difi vagy ez a rom menürendszeréhez van hozza adva
ha csak a smart dialer akkor gondolom kicserélve mennie kéne
de ha csak siman kicserélem a régire akkor nem muxik
pedig a jogusoltságokat is megadtam neki
szoval hogyan ??? és ..stb .... -
dodo76
tag
telepitettem kalzsoca féle svéd romot.ha végigfutott a telepités hogyan lépjek ki a rekoveryböl??hogy újra tudjam indittani a telot.közbe találtam ezt,ezzel inditom újra s kész is elméletileg???
-
dkpisti
tag
Sziasztok!
Meglett a gen2 t-mobile frissitessel,de eza particios tabla nagyon nemjo...gondolom tpt-vel kellene atmeretezni tudna vki ajanlani eggyet? -
gamegod
senior tag
tegnap frissitettem a friss 2.2-es tré romra és nem tudok recovery-t cserélni mivel nem működik a rootolás. se z4roottal se universal androottal :S valaki ötlet?
-
dodo76
tag
sziasztok!data partíciót: wipe data/factory reset formázni kell rom rakásnál??ha igen milyen százalékbalegyen?
-
GrandS
senior tag
Ki, milyen bluetooth-fülest használ?
Nekem eddig Nokiám volt, ahhoz e BH50 (Sony fülessel), de a ZTE észre sem veszi!
Olyan lenne jó, aminek nincs fülhallgatója, csak csatlakozós, mert az enyém teljesen jó. -
szezso15
addikt
válasz
Prinz Eugen #14885 üzenetére
LOL az úgy nem jó
-
-
szezso15
addikt
válasz
Prinz Eugen #14882 üzenetére
Jó hozzá....
Nincs ötletem
Próbáld másik rom felmegy-e -
citromlé
csendes tag
figyu a boot cuc meg van azt köszi de a én nagyon nem vagyok othinaz ijenben h kell ba botolni
-
szezso15
addikt
válasz
Prinz Eugen #14879 üzenetére
Akkor nincs sok ötletem
Így néz ki a rom ha megnyitod?
-system(mappa)
-META-INF(mappa)
-boot-gen1.img
-boot-gen2.img
-checksys.sh
-libcm-gen2.so
-libril-qc-1-gen2.soPlusz wipe-ok megvoltak?
-
TRob1
veterán
Ezzel azt is meg lehet oldani:
Widgetsoid2.x
-
citromlé
csendes tag
én nagyon nem értek ehez csak anyi h 2.1 adroidnál anyit tudok h nem lehet memoria kártyára tenni cucot a market röl és valahogy meglehet csinálni valami link ehez nincs?
-
balalev
tag
SDMicro 16Gb Kingston HC + 2 ada SDC4/16GB-2AD
Ha veszek egy ilyet, akk ezzel jól működne a Blade-em?
-
citromlé
csendes tag
hello azt szeretném megkérdezni h 2.1 adroidnl a zte blade nél a app2sd progit hogy kell felteni vagy is röviden hogy kell megcsinálni h memoria kártyára tudja marketröl cucokat tenni? elöre kösszi
-
Artika
aktív tag
Nálam az alábbi problémák merültek fel az új exe telepítésekor:
Ahogy csináltam:
fölraktam a modacos gen2 (még régen) próbaképp.
Erre szerettem volna feltenni az új T- exe t: stock recovery-aztán t-s exe.....ahogyan a leírásban van. De nem engedte...
Mit kellene tennem, hogy jó legyen???
Miben jobb a T-s Genesítés mint a Modacos? Lehet hogy már elhangzott...Próbáltam a T-Froyot, de megállt zöld robotnál....
De végül rátettem a Fingerprintet és az fut... -
törölt tag
Tegnap feltettem a hivatalos 2.2-őt és azóta így volt Market, nincs Market. Vagyis pontosabbal van, csak bármit akarok letölteni rámegyek, h Download és pár másodperc múlva jön az üzi, h nem sikerült a letöltés. :S
Másnak volt ilyen?
Megoldás?
Köszi. -
.Anakin.
tag
fingerprint T1 update = T simlock?
-
szezso15
addikt
válasz
Prinz Eugen #14863 üzenetére
El se indítja?
Miben nyúltál bele,és melyik rom ez?
(#14865) Prinz Eugen: De miben nyúltál bele?
-
szki
őstag
Egyéb T-Mobile-os hír: 2011.05.01.-től nem feltétel az Aranykártya státusz, ha készüléket akarsz venni upgrade-ben. Azaz ha lejárt a készülékhűséged, de csak "kék" vagy a kapcsolatprogramban, akkor is vehetsz új készüléket újabb hűségidő bevállalásával!
Most kipróbáltam egy rokon előfizetésére a WebShopban, de nem engedélyezte. Viszont beszéltem a 1430-as üszivel, meg voltam T-Pontban is ma, és megerősítették a hírt. Azonban lehet, hogy csak kisebb, egyszerűbb készülékeket lehet így venni
T-sek megnézhetik a My T-Mobile-on az előfizetésük adatait. -
szezso15
addikt
Csősztök!
1. HSZ frissítést kérünk,a 2.2-re vonatkozóan
(#14860) Prinz Eugen: Sérült a fájl,akkor fordulhat elő ha belenyúltál a romba...
Tömörítsd újra! -
Prinz Eugen
tag
Az mitől van hogy új rom telepítésekor rányomok hogy install, elkezdi, de az : opening update packege.... kiírása után meg azt mondja hogy : Can't open és odarakja mögé hogy (bad) , és megszakítja ...
-
kungzi
veterán
gariztatás szempontjából az gáz, ha már eladtam a gyári memórikártyát, ha arra kerülne sor?
-
szki
őstag
(#14859) kungzi: szerintem igen, hisz a készülék gyári tartozéka volt, ami csere esetén kellene (bár ügyesen cserélhető az új és a leadott készülék között
)
Van mobil internetem, és most nézem, hogy a T milyen alkalmazásokat gyártott Androidra: [link]
Például: Véralkohol kalkulátor, iwiw, origoAki T-Mobile-os, az kipróbálhatja a mobiltévét bármikor, mert a Ozone Network és a Life Network műsora díjmentes. Célszerű Marketből telepíteni a "Műsorújság" alkalmazást, és abból indíthatóak az egyes tévécsatornák. Persze tévézéskor wifit ki kell kapcsolni, és gprs adatkapcsolat kevés lesz
Nálam így néz ki a Műsorújság:
-
furumc
csendes tag
Nagyon érdekes dolog történt meg velem!
Flb10-es romot használok, és clockworkmodban vissza akartam állítani a legelső gyári állapotot, amit lementettem. Sikeres visszaállítást írt ki a teló, majd a reboot-ra nyomva újra csak a clockworkmod felülete fogadott! Megváltoztak a partíciók, azért történhetett ez?
Azért nem lenne rossz, ha bármikor vissza tudnám állítani a 2.1es állapotot! De mégis hogyan?
Aztán a következő kérdés, hogy mikor felraktam a clockworkmodot, akkor olvastam egy leírást, amivel a gyári recovery visszaállítható - de most hirtelen nem találtam! Valaki tudna esetleg linket dobni erről?Üdv
-
nbl2
senior tag
Ha a V1-be belemásolom a T1_update-et akkor ennyi elég? Mert a V1-nél az van írva, csak vodásoknak, akkor ezek szerint csak egy a phone.app a különbség? Van ennek valami köze a hálozatfüggőséghez?
-
rharta
tag
lehet már írtátok, de ennyit visszaolvasni... a kelzsoca féle V1 témák felmennek a sima gyári t-s 2.2-re? persze root után gondoltam
-
energy_
senior tag
juhu települ a fingerprint,egy hónap után ujra romolok
-
XXX003
tag
zsoca esetleg te tudsz erről valamit?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
kelzsoca #14829 üzenetére
Szia Kelzsoca!
Tudom türelmetlen voltam, de megköszönnék egy kis segítséget privátban. Az a 2 tpt kellene nekem amivel elcsesztem a particioimat a gyari t firmwarrel.
Tudom nem szereted az ilyen jellegű kéréseket főleg priviben, de szeretném ha küldenél egy kis segítséget. ahogyan és is teszem :-)
Köszönöm és elnézést... -
XXX003
tag
pont ezt néztem már mielőtt írtam ,de itt is aT oldalára visz fel és azt a telepítési leírást adja amit itt többen rossznak gondolnak
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mephistoone #14839 üzenetére
Egyszerűen és érthetően, mindkét megoldás mélyebb szinten nyúl a készülékhez (értsd: firmware-t (BIOS) frissít, és megváltoztatja a partíciós részeket) és 1-1 ilyen beavatkozás csak növeli a kockázatot hogy a telefon használhatatlan lesz.
-
energy_
senior tag
hol tudom bekapcsolni az usb debugginget?nem találom
-
XXX003
tag
sziasztok,2.1-es T-es rom van a telomon szeretném frisiteni 2.2-es T-re.
kérésem lenne ,ha valaki tudna adni egy pontos leírást a telepítés menetéről ,mert itt ahogy olvasom a T oldalán fent levőt össze-vissza írták és ez miatt voltak itt embereknek problémáik .THX -
-
Mephistoone
senior tag
Amúgy a T-s exe után lehet alkalmazni a Modaco-sat?
Lehet, de miért kockáztatsz be 2db TPT-s módszert?
Mi ez a 2 tpt? van erről leírás? (mármint tudom mi az de hol találom)
-
Surfym@n
senior tag
Próbálta vki a facebook sync-et is tudó módosított névjegyzéket (korábban volt update.zip-es link róla)?
Én frissítettem vele a telót recoveryből, de nem történt semmi változás (12 gombos egyszerűbb tárcsázót leszámítva).
Szóval továbbbra sem tudom beállítani a facebook-os fiókot szinkronizáláshoz.Vkinek erre ötlet, megoldás?
hhheni:
energiaellátás widget lesz az, amit keresel.
-
kungzi
veterán
én egyet nem értek. én nem értettem a rom felrakáshoz, se semmihez, mert nem rég vettem a telót. de sokat olvastam, kérdeztem és fogadtam meg tanácsokat, nem csak a rom, hanem a TPT felrakásához. nekem eddig minden zökkenő mentesen ment. azokat nem értem, akik téglát csinálnak a telóból.
a lényeg bármit teszel fel a telóra, md5-el mindig ellenőrizd. én tanultam mások hibájából és én mindig ellenőrzöm, legtöbbször kétszer átfutom a kódot. nem több, mint 1 perc az egész és nem rontod el a telót végérvényesen.
szerintem megéri az az 1 perc. bár mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. ez csak egy tipp.
tudom röhejesen hangzik ez pont tőlem
, de nem csak itt hallottam, hogy véglegesen elrontották a telót, sajnos
üdvözlettel: KuNgZi
-
hhheni
tag
Sziasztok, előre is bocs az amatőr kérdésért...
Föltettem a t-s gyári 2.2-t. Előtte a javasolt Dell Phone progival mindent mentettem, a kontaktok visszatöltésénél viszont passzív az Export gomb. Ötlete valakinek?
Másik: nagyon megszoktam, ezért hiányzik a főképernyő tetején lévő 5 gombos alkalmazás (wifi, bluetooth, gps, refresh, fényerő). Szeretném itt is kitenni, de nem tudom, milyen néven találom. Tudtok segíteni?
Előre is köszi mindenkinek! -
GrandS
senior tag
Sziasztok.
Mit kell beírni abba a mappába, amelyikben levő képeket nem akarom megjeleníteni az albumban? -
Glatius
őstag
válasz
totattis #14823 üzenetére
Nem ostoba.... de ha annyira átépítesz egy raktárat, hogy még a polcok méretét is megváltoztatod, akkor a tartalmát is át kell rendezned... és nem ugyanúgy fog működni. Egy kis meló mindent helyretenni, de megéri.
madoxx
A RAM-ot a partícionált tárhelyre másolod (vagy telepíted) fel. Semmiféle rom nem partícionál, csak létezik olyan partícionáló alkalmazás, ami ROM-ot is tesz fel. -
-
kelzsoca
félisten
-
totattis
tag
Sziasztok!
Kérdésem Kelzsocához: Főzöl romot a hivatalos t-s frissítésből?
Főként a data partíció növelése érdekel. A többi nekem megfelel.köszi előre is
-
shagy
tag
Rövid kérdés: Swedish Spring vagy Fingerprint? (gen2es telefonra)
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
A telómat vissza kell vinnem kicseréltetni. Az lenne a kérdésem, hogy mikor járnék jobban? Ha várnék még 1-2 hetet, amég kifogy a T-nek a 2.1-es készlete és gyárilag 2.2-ős telót kapnék? Vagy ha most megyek amég 2.1 van?
A kelzsocás ROM feltehető majd a gen2-es telókra is? Szívem szerint várnék a gyári 2.2-vel szerelt Blade-ekre, de nem tudom van-e vmi hátulütője annak, ha esetleg a későbbiekben vissza szeretném tenni ezt a kelzsocás svéd 2.2-es lite blue ROM-ot?
Köszi!
-
cofon
csendes tag
kedves Kelzsoca!
Tanácsot kértem hírtelen a szervizes sráctól, hogy ez "normális állapot-e a frissítés után".
Nem tudott rá válaszolni, majd utána néz, Nem garanciás javításra vittem!!! Sajnálom , de valóban nem értek hozzá, és nekem úgy tünt a 2.1 eredeti szoftver esetében több helyem volt?! -
[Misel]
tag
-
cofon
csendes tag
tehát akkor gazdálkodjak ezzel a 110Mb-al. De olvastam azt is --esetleges megoldás?!--hogy rá lehet a 2.2verziótól másolni, telepíteni . bocsánat- a progikat a teló memóriája hejett az SD karira, ott lenne dögivel helyem????! Ez járható út , ha igen hogyan?????
-
cofon
csendes tag
mellesleg ezzel a T-mobilos frissítéssel GEN2-es lesz a teló
-
barnam_
nagyúr
A gyári mérete a data partíciónak (az ahova programokat telepíthetsz) 160MB, abból a szabad 110, ami teljesen reális. Egész pontosan:
/dev/block/mtdblock4 - 37.5M - /cache
/dev/block/mtdblock5 - 220.0M - /system
/dev/block/mtdblock6 - 162.5M - /data-------------------
mellesleg ezzel a T-mobilos frissítéssel GEN2-es lesz a teló
Szerintem ez csak neked újdonság -
kelzsoca
félisten
válasz
stefi68 #14803 üzenetére
Akár az is megoldható
(#14802) Ren Hoek
A gyári rom, az mindig is gyári marad, viszont ha megnézel egy ebből készült custom romot, szerintem megváltozik a véleményed.
Pl: próbáld ki az általam módosított gyári romot, ott van a blogomban (Fingerprint)
(#14800) cofon
Most visszavitted szervizbe egy sikeres frissítés után a hibátlan készüléket, ügyes-ügyes
(#14807) cofon
Eleve miért csináltok meg bármit is a készülékkel, ha még ALAP dolgokkal sem vagytok tisztában?
Aztán megy a pislogás, hogy téglásodnak a telefonok, de majd a szolgáltatókhoz tömegével visszavitt telefonok miatt a ZTE is elkezd pislogni, és keményít a garanciális dolgokon, na akkor lesz itt jó világ
-
stefi68
addikt
válasz
kelzsoca #14785 üzenetére
Kelzsoca, Anglergab köszönöm a válaszokat
Természetesen nem akarom a T-s exére a Modaco-sat felnyomni, azt csak azért kérdeztem, hogy mi van akik már megcsinálták a T-ssel....
És még egy utolsó: ha megcsinálom a Modaco-ssal, egy esetleges későbbi gariztatás szempontjából van jelentősége (a más firmware miatt), vagy akkor meg felnyomom rá a T-set?
Köszi még egyszer!
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Glatius #14798 üzenetére
Nem várok túl sokat, de mivel a svéd alapja, ami pedig korunk legjobb főzöttje volt, amit mindenki istenített... Azért minimum annyit vártam tőle hogy érzetre gyorsul, de én semmi különbséget nemlátok a kettő között. Majd haver hozza 2.1-esét és összehasonlítjuk. Kíváncsi leszek. Ő aztmondta, ha nem hoz gyorsulást akkor marad 2.1-en.
-
jano_77
nagyúr
Kelzsoca: egészségedre
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest