- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pumika1975
senior tag
-
Luissimo
veterán
Nyugivan, igyál két sört, DOS CANYAS !!
Levezetésképpen itt nézd meg micsoda szájkaratéba keveredtem, csakmert a nagynevű Galaxy TAB helyett védeni próbáltam egy kisnevű kínai tabletet .
-
pista59
őstag
Fityusz, hogy sörözöl az rendben. Nyugdíjba nem igen mehettél, mert a parlament minden nap dolgozik.
Minden tiszteletem szeszo-é! Van kitartása, érdeklődése, lehet, hogy jó szakember lesz e téren.
(remélem szeszo nem olvassa ezt
De ha szeszo romjára vársz, és az lesz neked az utolsó, hát az már patológiás eset -
tariattila
veterán
átlagos, hasonló felhasználással kb dupla szabad ram van bléden mint a samun...
mondjuk semmi jelentősége mert amíg jól gazdálkodik és nem fogy el addig tökmind1
80-100 azért mindig marad sgsen is...jahh kérdezni is akartam: nekem nem 414 van a feladatkezelőben hanem 416,x...
nektek is? -
mira72
őstag
ez van, eztete kell szeretni...
szólásszabadság?hol?
láttam nekem is törölve lett hsz.em a blade topicba.. 1-2 napja a pojjénok még nem voltak baj, már azt se szabad...
kockákkal kellene telerakni , akkor lenne szép a dolog..
jól megvoltunk csesztetés nélkül is, mint egy kis közösség, de valakit ez nagyon zavart.. -
Thrawn
félisten
Nyilván itt mindenki bétateszter, azért kunyerál linket hozzá. Na hagyjuk már...
A SetCPU letölthető XDA-ról ingyen és bérmentesen:
"The program is free here for XDA members"Morogni lehet ha van alapja a dolognak, de mint látod itt nincs. Talán neked is inkább először olvasni kellene, mint találomra vagdalózni.
-
Glatius
őstag
Az akciójátékoknál nem is tartom szerencsésnek... amikor valaki ráizgul egy mászkálós lövöldözősre, nem csak a kijelzőpanelt repesztheti meg egy nehéz helyzetben, hanem kettétörheti a telót úgy ahogy van
Megakadt a szemem az off topic gombon.... azt a szakmai hozzászólásoknál kell használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest