- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #17698 üzenetére
Van egy sanda gyanúm hogy ebből a kérdésből nem lehet jól kijönni, úgyhogy inkább bele se megyek...
Egyébként ami a félrebeszélést illeti, szerintem te is kitértél a metro ui-s átlagjúzeres kérdésem elől, úgyhogy furcsa ezt tőled hallani.
Hamár gépi kód, én most 0x90, te addig légszíves JMP LONG 004056cf. Nem kapsz RETN-t.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #17661 üzenetére
Csak az van lemaradva aki a gyári romoknál nem megy tovább. Én is több mint egy hete futattok JB-t, és nem találkoztam súlyos/javíthatatlan gondokkal, igazából három komolyabb gondom van vele, de az egyiket már részben áthidaltam, a másik kettővel még hónapokig nem lesz dolgom, addigra pedig már bőven lesz rá javítás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nggabi #17630 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, de itt nálunk nagyon megkövetelték a minőségi gyártást. Még azért is szóltak, ha csak egy pillanatra levettem a köpenyt valami miatt....
Viszont láttam videókat arról, hogy Kínában milyen körülmények vannak ilyen helyeken. Mivel procesztechnikus (is) voltam, így ott kapásból repült volna a fél banda. Egymás hegyén-hátán a panelok, ESD védelem csak elvétve, össze-vissza tekerve a beültetőegység mellett a szalagok... Az emberek ráadásul olyan szorosan ültek egymás mellett, hogy összeért munka közben a könyökük. ...és akkor ilyen helyről eljöttek a kis sárga köcsögök és itt osztotta nekem, hogy "nálatok is szokás a testi fenyítés?!" Hát mondom: "persze, ott azt az úri embert kérd meg, hogy vágjon jól szájon...".
-
tariattila
veterán
válasz
nggabi #17432 üzenetére
a zasszonyt leküldtem eredeti kínai tojásért...
-
tariattila
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest